Dice - nowy rare na Rookgardzie

Status
Zamknięty.
Odp: Dice - nowy rare na Rookgardzie

Ciekaw mo?e ten u?ytkownik znalaz? tego Dice gdzie? lub dosta? to od kogo? tak jak kiedy? Bubble dosta? od jej siostry (GM) golden helmet.
Nie wiem musia? to na pewno gdzie? zna?e? bo questa na Dice na roku nie ma.

Jaka stronka do Bota co sam Expi???:eek::cool::mad::(:);):p

A co to ma wsp?lnego z tematem ?

@topic
S?ysza?em ju? parokrotnie o dice na rooku ale co? Mi nie pasowa?o.
Teraz ju? wierze. Ale dlaczego akurat dice ? Przecie? to bez sensu po co komu ona na rooku ?

A co to ma wsp?lnego z tematem ?
@topic
S?ysza?em ju? parokrotnie o dice na rooku ale co? Mi nie pasowa?o.
Teraz ju? wierze. Ale dlaczego akurat dice ? Przecie? to bez sensu po co komu ona na rooku ?

Po to ?eby? kurwa przesta? wbija? posty ogarze...
Po to ?eby mie? satysfakcj?...
...chocia?by:S

Co prawda widzia?em kiedy? wiele rare, mia?em koleg? rookstayera, ale z dice nigdy si? nie spotka?em. Pami?tam jak pojawi?y si? pierwsze informacje o munsterze, wtedy bardziej ciekawi?y nas "cookies" ni? dice. Jednak?e ?ycz? powodzenia w zdobyciu tej kostki.:D

Po to ?eby? kurwa przesta? wbija? posty ogarze...

Dlaczego uwa?asz, ?e wbijam posty ?
Udowodnisz Mi.. ? Wypowiadam si? tylko tam gdzie chce.. Nie spamuje wsz?dzie jaki? g?upich post?w...

Satysfakcja no mo?e i b?dzie ale CipSoft nigdy nie robi niczego na pr??no..Czy? by kolejne bajki o nie wiadomo jakim quescie i nagrodach z niego ? A mo?e nast?pny naab powie, ?e to cz??? questu na Spike Sworda ?

Ten Munster w kana?ach ? Bardzo fajnie napisane. Teoria, kt?ra jest bardziej przekonywuj?ca to to, ?e Munster ukrad? dla Santiago dice. ;d
By? mo?e da si? jako? rozkr?ci? z Santiago rozmow? pytaj?c go o r??ne rzeczy :o

To nie jest przypadkiem podejrzane?? On jest na rooku a do niego na priv napisa? 89 lvl???
Mi co? nie chce si? wierzy? tym ss..
Pozdrawiam
RRaafikk:up:

Ja nie mam zdania na ten temat, poniewa? jak napisa? kolega pare post?w wyrzej m?g? to byc ots, lecz Dice mog?o wypa?? z tego bossa. Narazie wed?ug mnie dice na Rookgardzie to zagadka, trzeba czekac.

Dice na rook nie jest ?adn? zagadk? jest to loot sprawdzony w 100% nie 1x widza?em jak ludzie u?ywali w go w bp i pojawia?o si? ile wylosowali (wiecie o co biega).

heh, teraz hazard b?dzie si? szerzy? r?wnie? na wyspie nowych ;D

Moja teoria jest taka : Szczur jest z wyspy Nargor gdy Santiago wyp?yn?? Munster wszed? na jego ??d?,po czym gdzie Santiago zacumowa? Munster uciek? i wbieg? do domku Zirelli,gdy ona co? robi?a w domu on wskoczy? jej do torby,gdy ona odwiedza?a synka on wyskoczy? i dosta? si? do tamtej dziury a dice mo?e gdzie? tam i niego w futerku si? zapl?ta?o .

Masz bujna wyobraznie =) Ojj gdybym ja mial owy przedmiot, czuje ze bym sie niezle wbogacil ;P

___
Daj mi reputka :D

Mnie juz chyba nic nie zdziwi w Tibii.. Szczerze wam powiem, ze Dice jeszcze nigdy na rooku nie widzialem ;P

...widze ?e zal?g?a sie tu k??tnia,dlatego dam tu wszystkie informacje o munsterze (wzi?te z Tibia.pl)
HP 58 EXP 23

Summon Niemo?liwe,Convince Niemo?liwe

przywo?uje 0-2 Rat

Loot-Club (Normalnie), Jacket (Normalnie), Bone Club (Normalnie), Cheese (Normalnie), Cookie (Normalnie), Dice (normalnie), Bag (Normalnie), 0-16 gp

Opis-Jak dobrze wiadomo ?cieki Rookgaardu nie nale?? do najlepiej zadbanych. Ju? od pocz?tk?w istnienia tego miasta panosz? si? tam szczury, kt?re powi?kszy?y tam swoje jaskinie. W tych najg??bszych zal?g?y si? gryzonie, kt?re wyj?tkowo dobrze czuj? si? w wilgotnych, ciemnych terenach. To one nale?? do najsilniejszych w ich populacji i do nich nale?y rola rozmna?ania si?. Od czasu do czasu samice jaskiniowych szczur?w rodz? du?o m?odych osobnik?w co przyczynia si? do powstawania plag w mie?cie. ?wie?o po porodzie s? one bardzo s?abe, a najsilniejsze ze szczur?w, zwane munsterami, odruchowo ich broni?, gdy? tak podpowiada im instynkt. Tylko g?upcy lub dzielni wojownicy s? gotowi stawi? im czo?a w tym stanie.

Wyst?powanie-Rookgaard podczas najazd?w, Edron

taktyka-Munster jest bossem szczur?w pojawiaj?cym si? tylko podczas plagi na Rookgaardzie. Znajduje si? zawsze w otoczeniu szczur?w, normalnych jak i jaskiniowych, a dodatkowo sam przyzywa dwa ze zwyk?ych gryzoni. Je?li posiadamy poziom do?wiadczenia niesi?gaj?cy pi?tego lepiej odwiedzi? go w grupie. Kilka os?b odci?gnie zwyk?e szczury, za? zabiciem ich "szefa" zajmie si? reszta wojownik?w. Na wy?szych poziomach, gdy zabijamy tego typu potwory bez problemu b?dzie du?o pro?ciej. Dobrze jest go szybko zabi?, a nast?pnie zaj?? si? reszt? stworze? lub zwabi? wszystkie szczury do pokoiku z sianem, tak jak jeden szczur na zdj?ciu, a w rezultacie zablokowa? je bossem szczur?w i na spokojnie go zabi?. Nie zaszkodzi mie? przy sobie kilka mikstur lecz?cych, gdyby kt?ra? z taktyk zosta?a b??dnie wykonana.
a to link: Tibia.pl - Munster

Ilo?? dice na serwerach b?dzie wzrasta?. Od jakiego? czasu poluje na munstera i ostatnio uda?o mi si? go z?apa?. (mam ss je?eli b?dzie potrzebny) ale nie lootne?o mi si? dice. No c??, mo?e nast?pnym razem.

Z Twoich ss?w : ide miejsca zaznaczone czerwonym k??kiem i czekam tam ca?y dzie? chodz? z 1 miejsca do 2 i nic nie napotka?em a jak wraca?em to spotka?em go ko?o tego " jeziorka " na ratach ale wypad?o tylko 3 gp ;/ :D

@up
LoL??
@topic
Widzia?em SS z Test Servera jak jakie? kole?, da? innemu na trade Dice. poszukam tego SS i go tu wklej?.

@up
Nie mo?liwe hyba rze ots albo jakiegos hacka mjal albo loot niewiem hmm hyba mjal pacc i ztamtont loot

@up
Pojawia si? losowo. Mo?e pojawi? si? dzi? 5 razy, a mo?e pojawi? si? za miesi?c...

Ilo?? dice na serwerach b?dzie wzrasta?. Od jakiego? czasu poluje na munstera i ostatnio uda?o mi si? go z?apa?. (mam ss je?eli b?dzie potrzebny) ale nie lootne?o mi si? dice. No c??, mo?e nast?pnym razem.

to daj to zdjecie pokaz

A prosz? bardzo:
[usunieto]
Moim zdaniem to, i? dice jest na rooku jest ju? pewne. S? dowody, s? ss, czego jeszcze brakuje??

Tak brakuje nie koja?e tego po?o?enia:S

To s? podziemia miasta, konkretnie poziom -2... //Beo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry