Dijnn

Status
Zamknięty.
Odp: Dijnn

Zale?y co chcesz sprzedawa?. Ja osobi?cie robi? Blue Djinn i mam nadziej?, ?e b?dzie gut. Jak masz kolege to zrob ty Green on Blue lub na odwr?t. Wg. mnie nie ma to znaczenia.

Zdecydowanie Blue Djinn. Mozna sprzedac bardziej powszechne itemy. :)

Notka moderatorska:
Staraj si? troch? bardziej rozpisywa?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Blue Raczej, bardziej op?acalny a jak juz masz tak lvl to dojdziesz do jakiej? gildi i tam znajdziesz kogo? kto ma Green i ci b?dzie sprzedawa?

Polecam green djina, poniewa? wi?kszo?? os?b ma blue i jest latwiej sprzedawa?. chyba ze zrobisz nooba i to i to bedziesz miec ;) ja tak np mam

To zale?y jak? prof? grasz, je?li kinem to proste, ?e blue, a je?li magiczna to ju? lepiej green..
No i green ma du?? korzy?? bo mniej os?b go ma ;p
I blue poce wi?cej warte ni? green :D

Najlepiej dogadaj si? z kumplem, on zrobi blue a Ty green lub odwrotnie. Tylko ?eby Ci? potem nie o**ba? :)

mi blue djinna czy?ci? 190 rp , my?l? ?e green bo ma?o os?b go ma zrobionego albo zr?b tak jak napisali koledzy up , um?w si? z koleg? , ty b?dziesz jemu sellac itemki a on tobie ;)

Pozdrawiam , Nivek

Napewno lepszy jest blue djin . Wi?cej sprzedasz tam itemk?w ;)
Pozdrawiam

duzo osob na blue poniewaz da sie u niego sprzedac popularniejsze itemy i tego wlasnie ci polecam jesli masz czas i checi to zrob sobie nob chara z drugim dijnnem ja tak wlasnie mam i nie musze prosic kolegow zeby poszli mi cos sprzedac :)

Moja logika m?wi mi ?e...

Expisz na dragach? Lotasz wandy wi?c?
Expisz na bog raiderach lotasz rody wi?c?

Pomy?l troch?... Ja zrobi?em na rilu Blue bo expie na potworach co mo?na tam loot seln??... M?j s?siad ma green i jak co do czego to si? wymieniamy albo on mi sprzedaje loot albo na odwr?t.

Ja posiadam Eldel Druida.

Pozdrawiam serdecznie :)

Moim zdaniem blue Djin jest lepszy, poniewa? skupuje on cz??ciej spotykane przedmioty, ale z drugiej strony ma go wi?cej ludzi, wi?c jakby? chcia? zarobi? na skupowaniu od ludzi item?w, ?eby p??niej u NPC sprzeda?, to polecam green.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry