-Tibia 8.60 Dimson.pl !! 15.04 Start # Nowy Server Evolution !!

Status
Zamknięty.

Puuma

User
Sierpień 24, 2012
Liczba reakcji
0

1464962.jpeg

1464948.jpeg

Start serwera: 15.04.2013 w Poniedzia?ek - Godzina 18:00
Chce zaprosi? na nowy Serwer Evolutions kt?ry wystartuje 15 Kwietnia . Na Serwerze mo?na si? dobrze bawi?. Posiadamy du?o Expowisk , Quest?w , Konkurs?w oraz Cz?stych Event?w!
Posiadamy Stabilny Silnik bez lag?w oraz crashy !

Client 8.6
Dedyk, Serwer 24/7
IP: dimson.pl
PORT: 7171

Serwer Dimson.PL zosta? stworzony z my?l? o graczach pragn?cych dobrej zabawy, oraz dobrego klimatu.
Serwer jest dostosowany jak i dla zwyk?ych graczy jak i dla team?w.

Jest to Serwer PVP !
Pacc kupujemy w grze za pomoc? komendy !pacc

1464947.jpeg

1-50 = 400x
51-150 = 250x
151-200 = 200x
201-300 = 100x
301-450 = 60x
451-600 = 25x
601-800 = 10x
801-2999 = 5x
3000 - 3x

Skill - 100.0x
Magic - 40.0x
Loot - 5.0x
Spawn - 10x
PvP - 100lvl

1464951.jpeg

!addon
!premium
!spells
!afk
!hunt
/war

Wiele komend dost?pnych pod komend? !commands w grze.

1464953.jpeg

~ System ulepszania do +10
~ Task System Bardzo Rozbudowany.
~ Addon Bonuss System kt?ry umili wasza gre.
~ Nowe Questy [Jak i Dla low lvl jak i dla High lvl]
~ Expowiska (Jest Ich Tak Du?o, ze kazdy znajdzie co? dla siebie)
~ Nowy Balans Postaci
~ Nowe Systemy Kt?re Umila Wasz? Gre.
~ Nowe Eventy (Wszystkie Znajduja si? w Zak?adce ,,Events'' Na Stronie.)
~ I wiele, wiele wiecej..

1464945.jpeg

- EVENT RECORD
- SYSTEM BLESS
- BONUS ADDON
- TASK SYSTEM
- METIN STONE
- ZOMBIE EVENT
- FIRE STROM EVENT

1464949.jpeg

1461960.jpeg

1461971.jpeg

1461988.jpeg

Jeste?my Otwarci na wasze pomys?y ! Masz pomys? co doda? nowego ? Pisz !

1464956.jpeg

Odp: Dimson.pl !! 15.04 Start # Nowy Server Evolution !!

Polecam, fajny serwerek[gra?em an beta] ;D

A ja nie polecam, admin otsa to kompletny idiota, ma zerow? wiedz? o stawianiu ots?w, nic nie potrafi prawie, z ka?dym g?wnem leci na forum o pomoc, tak?e jest pewne, ?e ots nie b?dzie dopracowany. Depo skradzione/skopiowane z vestii, sms shop przepe?niony mass? syfu bez kt?rego nie da si? gra?, ani zdoby? 90% item?w. http://otland.net/members/dima0909/ profil tego admina ?miesznego, mo?na sobie jego posty poczyta? i b?dziecie sami wiedzieli, ?e nie warto tu gra?. Mapa sk?ada si? ze sklejek map og?lno-dost?pnych na tym forum jak i na otlandzie itp.

faa-
jak by nie patrzec wi?kszo?? ludzi jak z czym? ma problem to szuka pomocy wi?c m?g?by? nie obra?a? innych os?b jak ich nie znasz ,a po 2 wszystko zanim zostanie
dodane jest testowane przeze mnie .

@faa

skoro jeste? tak m?dry to napisz w?asny silnik od 0, zobaczymy czy podo?asz wyzwaniu. Nie s?dze aby wszyscy byli 'asami' od razu :) Na obecnym etapie mog? zapewni? ciekaw? rozgrywk? u mnie na OTS ;) Wi?c ZAPRASZAM !

Zapowiada si? ciekawie. Wejd? i zobacz?.

Czym mnie zach?cisz do grania? Bo p?ki co wszystko co oferujesz jest dost?pne na necie.

Mianowicie tym ,?e Na Owym Serwerze znajduj? si? du?o Expowisk ,Quest?w i Cz?stymi Eventami .
Du?o os?b Gra?o wcze?niej marudzi?o na temat Manarunki wi?c zosta?o wszystko dopracowane ,Dodamy jeszcze kilka Quest?w aby by?o ?atwiej zdoby? Itemki z SMS Shopu .
Posiadamy tak?e Metiny a z nich lec? bardzo dobre itemki nie mog? powiedzie? jakimi bo to jest niespodzianka ;) .

Mianowicie tym ,?e Na Owym Serwerze znajduj? si? du?o Expowisk ,Quest?w i Cz?stymi Eventami .
Du?o os?b Gra?o wcze?niej marudzi?o na temat Manarunki wi?c zosta?o wszystko dopracowane ,Dodamy jeszcze kilka Quest?w aby by?o ?atwiej zdoby? Itemki z SMS Shopu .
Posiadamy tak?e Metiny a z nich lec? bardzo dobre itemki nie mog? powiedzie? jakimi bo to jest niespodzianka ;) .

No to nic specjalnego...

Je?li kto? ma jakie? ciekawe pomys?y aby urozmaici? Gr? prosz? pisa? ;)

Ok , wprowad? jaki? unikalny system kt?rego nie ma na innym serwerze.
W?asne expowiska, cz?ste update , nowe eventy. A nie dost?pne z internetu bo eventami typu zombie , metinstone si? ju? ?yga..

Na serwerze s? Cz?ste Updaty ,jaki? pomys? na nowe Eventy?

Witaj Puuma nie spinaj si? jak to przeczytasz, przemy?l to co przeczytasz!!

Moim zdaniem ten server to jedno wielkie "dno" dlaczego? zobacz ch?opie ... Napisy i depo podobne do vesti ja nie wiem co wy widzicie w tych serverach evo to samo, to samo i to samo pada po 3-7 dniach.., nie chc? tu m?wi? o wszystkich evo ale wi?kszo?? tak ma "kopia" pomys??w nic wi?cej ;) no ale ja by? posiedzia? chwilk? to my?l? i? by? wymy?li? co? lepszego ni? to co pokaza?e? do tej pory w tej zapowiedzi, no to tyle od yeantiska ;p Czo?em

Witaj Puuma nie spinaj si? jak to przeczytasz, przemy?l to co przeczytasz!!

Moim zdaniem ten server to jedno wielkie "dno" dlaczego? zobacz ch?opie ... Napisy i depo podobne do vesti ja nie wiem co wy widzicie w tych serverach evo to samo, to samo i to samo pada po 3-7 dniach.., nie chc? tu m?wi? o wszystkich evo ale wi?kszo?? tak ma "kopia" pomys??w nic wi?cej ;) no ale ja by? posiedzia? chwilk? to my?l? i? by? wymy?li? co? lepszego ni? to co pokaza?e? do tej pory w tej zapowiedzi, no to tyle od yeantiska ;p Czo?em

Serwer nie upad? tak jak ty to m?wisz a stoi ju? jaki? czas . My?l? ca?e czas co mog? doda? nowego na serwer aby spodoba?o si? to Innym u?ytkownikom jak i Graczom . Ale je?li masz jaki? pomys? co doda? takiego ciekawego napisz .
Jaki? u?ytkownik u g?ry si? wypowiedzia? ,?e nie da si? gra? bez tych "itemek z sms" a mianowicie da si? ... dodam Questy a w nich nagrody z SMS Shopu . Aby umili? gr? innym .
Jeszcze raz powt?rz? masz pomys? co doda? lub zmieni? na serwerze podziel si? Ty ;) .

Moja rada ... dopracuj i ruszaj ze startem a tak to wiesz ... zapowiedz moim zdaniem denna dzi?kuje dobranoc

Zapraszam do Tworzenia Kont ! ;]

---Aktualizacja---

Zapraszam do Tworzenia kont ! ;)

wez zrob ten start szybciej np jutro

Czy wy ludzie kurwa nie umiecie zrobi? w?asnego temple? To kolejna kopia jest, ja rozumiem ?e robi? ots to sporo pracy, i si? wcale nie dziwie ?e miejsca si? kopiuje, ale temple to miejsce gdzie jest si? najcz??ciej -.-, wbi? bym gdyby temple by?o inne, nawet brzytsze, ale orginalne, a nie takie co jest na co drugim otsie -.-

Zapraszam do Tworzenia Kont ! ;)

---Aktualizacja---

Zapraszam do Tworzenia Kont !

Killeria.eu padla to chyba wbije tutaj ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry