Dinera.dyn.pl ---life---

Status
Zamknięty.
Odp: Dinera.dyn.pl ---life---

Ja w?asnie wr?ci?em z roboty i mam mn?stwo wolnego czasu, kt?ry sp?dze z wami :).

Tutaj m?j wczorajszy awansik na 150 lvl.

awansik.png

Gra?em niestety skromne 2h, gdy? gram nie tylko w tibi?:D

Postanowi?em wykupi? vt, a wi?c te? si? tak sta?o. Zapraszam.

Ventriloo.pl 40033 <2.1.4>

Pozdrawiam :D

Jak wida? bot nie jest mi obcy ^^

Jeszcze jedno przypadkiem serwer nie jest offline? Stronka mi muli, do tibii si? nie mog? zalogowa? a ostatniego, kt?ry widz? na stronce jest o 15:25, a ?rednio co minut? kto? pad?.

Ostatnia edycja:

Dobra ja si? niestety dzisiaj nie pisze na PoI z powodu lekkiego braku czasu
Chyba ?eby kto? chcia? zrobi? Anni to pisa? do mnie na gg 13273785 Dzi?kuj? pozdrawiam

@edit
Czy ma kto? jakie? dobre Wpt na dle do elfa ?
@edit2
Jeszcze tylko 500 ;]

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:

@up
Tak ja mam na pyre. W nocke mi zabilo 1k + , i wbi?o 190lvl

Jak? robimy nazw? gildi?

SS z nowej postaci "MS" bo mam 31h staminy i czekam a? si? zregeneruje i znowu puszcz? bota.
0401l2a1nhy7.jpeg

Wbija? na tamte vt , mo?e by? to vt gildiowe.

btw.
nick nowego chara
Herbatnik

Ostatnia edycja:

Siemka :>.
Zaczynam gr? tutaj, na razie skillowa?em 1 dobe knightem i troszk? skilli wesz?o :D
Jakby?cie mogli to prosi?bym o parcela do Szitsu.
Kr0zO4OWf

jakby ss nie dzia?a? to macie link : Screenshot Uploader

Mo?e by? guild ale z ogarami, a nie noobami. Oto jak go?ciu z forum 195 ms nei ma na nic kasy od kilku dni codziennie mu "po?yczam" ale ju? koniec z tym po tym failu.

smiechnasali.png

My?la? ?e quest na itemek za 300pkt jest taki banalny jak na rl. haha?

@up

Ja poszed?em raz na 190 lvlu na fwb quest zachodz? wchodz? w tp a tu ten pyhus boss + 2 juggi 2 feru 2-3 demony i demonic imp, takie combo by?o, ?e to nie trwa?o nawet sekundy. Wi?c to jest quest chyba od 300 lvla.

@top

No ludzie coraz bardziej zainteresowani tematem, oby tak dalej i ?ycz? ka?demu 300 lvla :D

Pozdrawiam Coore

Gram na lapku i nie mam elfa :(

Tutaj taki awansik :P

takisobieawansd.png

A tutaj placz Negreya <3

puaczc.png

A tutaj kolejny awans + loot z 30 minut !!

bosko.png

Troch? mi si? chujowo wyci??o

Ja wyskillowalem EK, poszed?em w sworda. Teraz tylko czysta przyjemno?? z expa :)
3AaH8.png

15min na grimach ma?y awans i locik nawet spoko
81886160.png

Ostatnia edycja:

Bardzo wa?na sprawa. Idzie kto? na dhq i anni ze mn? ? 3 osoby need !!

Powiem szczerze, ?e nie chce mi si? gra? tutaj...

Przeliczy?em, ?e jest dok?adnie 550 ludzi na trainach :<

Jak co? to wiecie, ventriloo.pl, 40033 i gg: 13426531. P?ki co rezygnuje z dinery.

Witam wszystkich, dopiero zaczynam przygod? na ots, je?eli kto? m?g?by jako? pom?c z eq na start b?d? cc by?bym wdzi?czny :)

EVORO.PL P?KI CO ID? TAM GRA?, JE?ELI MACIE CO? LEPSZEGO PISA? !! START DZISiAJ 13:00 !!!

Sko?czy?em razem z Realowcem. Ots nudny, zero pk chyba ?e 1 osoba, ponad 500 os?b na trainach stoi. Podoba?o mi si? to na pocz?tku. Fajnie mi si? z wami gra?o. Konto zostawiam, bo mo?e wr?c?.
evoro.pl - ZAPRASZAM START 13:00

Ehh, wiecie co ? Dzieci po 12-13 lat kt?re nie umiej? gra? w tibi? tylko na evo otsach z 999x expem faza jest grac co ? ?al na pe?nej. Nie chcecie gra? to nie, kto wam ka?e.

P.S. Za?o?? si?, ?e ten ots evoro.pl padnie za kilka godzin jak ka?dy noob ots.

Coore kurwa, ty m?wisz do nas dzieciaki 12 letnie ? Sam pewnie masz z 15 lat a ja mam 24 lata wiec zamknij ryj paniusiu. Ten ots to jest otsmateria/legoria tego samego hosta, te otsy stoja dop?ki b?d? gracze. Tak kurwa 999x expa tyle, ?e od 200 jest 20x exp i spada w d??. Skoro dla Ciebie przyjemnosci? jest granie i wbijanie lefela to gratulacje. Naprawde skoro w dzie? jest 700 os?b i w nocy 700 os?b to masz 100-tu % frekwencj?. AELO _/

Coore kurwa, ty m?wisz do nas dzieciaki 12 letnie ? Sam pewnie masz z 15 lat a ja mam 24 lata wiec zamknij ryj paniusiu. Ten ots to jest otsmateria/legoria tego samego hosta, te otsy stoja dop?ki b?d? gracze. Tak kurwa 999x expa tyle, ?e od 200 jest 20x exp i spada w d??. Skoro dla Ciebie przyjemnosci? jest granie i wbijanie lefela to gratulacje. Naprawde skoro w dzie? jest 700 os?b i w nocy 700 os?b to masz 100-tu % frekwencj?. AELO _/

Tak, 25 lat ale nazwa "piotrek1998". Gratulacje pomys?u mistrzu.

Jakby? kurwo od pocz?tku czyta? to by? wiedzia? jebany psie, ?e jest to konto mojego m?odszego brata. Inni wiedz? bo byli na vt wiec sklej pizde pierdolony szczeniaku.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry