• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dinozaur potrzebuje pomocy

Status
Zamknięty.

Drexav

Zas?u?ony
Liczba reakcji
160
Cze??,

Pewnie nikt z Was mnie tu nie pami?ta. By?em jednym z pierwszych moderator?w na tibia.net.pl. By?em tu gdy mia?o zaledwie kilkudziesi?ciu u?ytkownik?w.

Chcia?bym uskuteczni? troch? prywaty, nie wiem czy kto? ze starych przyjaci?? to przeczyta bo podejrzewam, ?e mog? liczy? jedynie na ich odzew.

Ot??, dosta?em si? do 3 etapu konkursu Eurosta? (po napisaniu testu oraz pracy w j?zyku obcym), teraz do wyjechania na sta? do Brukseli brakuje mi zaledwie kilku g?os?w na Facebooku.

(link nie dzia?a na smartfonach!)

Nale?y wej?? w ten link, zaznaczy? wojew?dztwo lubelskie i nacisn?? g?osuj, przy ?ukasz Pajurek. Swoj? drog?, osoby, kt?re to czytaj?, a kt?re mnie pami?taj?, odezwijcie si? w komentarzu, zastanawia mnie, kto tu jeszcze jest ! :)

Pozdrawiam, Drexav! :)

Odp: Dinozaur potrzebuje pomocy

Nie gadam z policj?, jestem wierny zasad?.

Cze??,

Pewnie nikt z Was mnie tu nie pami?ta. By?em jednym z pierwszych moderator?w na tibia.net.pl. By?em tu gdy mia?o zaledwie kilkudziesi?ciu u?ytkownik?w.

Chcia?bym uskuteczni? troch? prywaty, nie wiem czy kto? ze starych przyjaci?? to przeczyta bo podejrzewam, ?e mog? liczy? jedynie na ich odzew.

Ot??, dosta?em si? do 3 etapu konkursu Eurosta? (po napisaniu testu oraz pracy w j?zyku obcym), teraz do wyjechania na sta? do Brukseli brakuje mi zaledwie kilku g?os?w na Facebooku.

(link nie dzia?a na smartfonach!)

Nale?y wej?? w ten link, zaznaczy? wojew?dztwo lubelskie i nacisn?? g?osuj, przy ?ukasz Pajurek. Swoj? drog?, osoby, kt?re to czytaj?, a kt?re mnie pami?taj?, odezwijcie si? w komentarzu, zastanawia mnie, kto tu jeszcze jest ! :)

Pozdrawiam, Drexav! :)

a mo?e jakie? prosze? z reszta policja ma to do siebie, ?e nie zna elementarych s??w jak dzie? dobry/przepraszam/prosze

Ja pierdziu, przecie? to tylko zdj?cie. Skoro ch?opak bierze udzia? w grze o sta? to nie mo?e pracowa? -.- pomy?lcie troch? - to naprawd? nie boli.

G?os oddany. Powodzenia w ?yciu m?j imienniku! : )

Status
Zamknięty.
Do góry