Drexav
Zas?u?ony
- Liczba reakcji
- 160
Cze??,
Pewnie nikt z Was mnie tu nie pami?ta. By?em jednym z pierwszych moderator?w na tibia.net.pl. By?em tu gdy mia?o zaledwie kilkudziesi?ciu u?ytkownik?w.
Chcia?bym uskuteczni? troch? prywaty, nie wiem czy kto? ze starych przyjaci?? to przeczyta bo podejrzewam, ?e mog? liczy? jedynie na ich odzew.
Ot??, dosta?em si? do 3 etapu konkursu Eurosta? (po napisaniu testu oraz pracy w j?zyku obcym), teraz do wyjechania na sta? do Brukseli brakuje mi zaledwie kilku g?os?w na Facebooku.
Nale?y wej?? w ten link, zaznaczy? wojew?dztwo lubelskie i nacisn?? g?osuj, przy ?ukasz Pajurek. Swoj? drog?, osoby, kt?re to czytaj?, a kt?re mnie pami?taj?, odezwijcie si? w komentarzu, zastanawia mnie, kto tu jeszcze jest !
Pozdrawiam, Drexav!
Pewnie nikt z Was mnie tu nie pami?ta. By?em jednym z pierwszych moderator?w na tibia.net.pl. By?em tu gdy mia?o zaledwie kilkudziesi?ciu u?ytkownik?w.
Chcia?bym uskuteczni? troch? prywaty, nie wiem czy kto? ze starych przyjaci?? to przeczyta bo podejrzewam, ?e mog? liczy? jedynie na ich odzew.
Ot??, dosta?em si? do 3 etapu konkursu Eurosta? (po napisaniu testu oraz pracy w j?zyku obcym), teraz do wyjechania na sta? do Brukseli brakuje mi zaledwie kilku g?os?w na Facebooku.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
(link nie dzia?a na smartfonach!)Nale?y wej?? w ten link, zaznaczy? wojew?dztwo lubelskie i nacisn?? g?osuj, przy ?ukasz Pajurek. Swoj? drog?, osoby, kt?re to czytaj?, a kt?re mnie pami?taj?, odezwijcie si? w komentarzu, zastanawia mnie, kto tu jeszcze jest !

Pozdrawiam, Drexav!