Directx - Problem

Status
Zamknięty.

Byakuin

Advanced User
Luty 14, 2009
Liczba reakcji
18
Ot?? mam taki problem- nie mog? ustawi? w tibi Directx'a 9 pomimo tego, ?e w pliku Directxa pisz?, ?e mam 9. (Grafika zintegrowana intelowska 128mb)

Wygl?da to tak:
16o4yr.png

Kto pomo?e dostanie reputa+podzi?kowanie

Odp: Directx - Problem

Twoja karta graficzna nie obs?uguje DirectX'a. To intel, intel nie robi dobrych kart graficznych. Cya

Ja to samo co pan #UP.
Ch?opie ?al Ci wyda? troch? na kart? graficzn? ? Np. GeForce < sam z niej korzystam i nie mam problem?w

#2x Down.
A kto pisze ?e nowego PCta ? Karte Graficzn? > Czytanie ze zrozumieniem si? k?ania <uk?on>
Omg... po?yczki jak co istniej? ?
Ja na kase moich starych nie narzekam ,ale nie mo?ne gdzie? dorobi? np. i?? s?siadowi trawe skosi? ? POMY?L MO?E ?

Ostatnia edycja:

Mia?em ten sam problem. JEdnak ja musia?em zainstalowa? NVIDIA wtedy dopiero podzia?a?o. W tym przypadku najlepiej kupi? now? kart? graficzn?.

Pozdrawiam
Buciu​

Jejku, ludzie, co Wy piszecie. Mo?e nie ka?dy ma pieni?dze na to, ?eby kupi? sobie nie wiadomo jakiego PCeta, to ?e Wy macie bogatych rodzic?w, albo mniej 'sk?pych' to nie znaczy ze Byakuin te? musi mie?. Albo niekt?rzy po prostu tego nie potrzebuj? :)

@topic

No co ja Ci mam tu poradzi? ? Rozwi?zaniem jest nowa karta, innego wyj?cia nie masz.
A btw. jest a? tak ?le ?

Fps'y jak si? zaloguje s? po 10~.
A karte graficzna mam w planach, tyle, ?e kieruj?c si? nie rozwaga a patrz?c na ram i wygl?d kompa, kupi?em prawie, ze z?oma.
Le??ca obudowa, gownianyu zasilacz, i aby mie? grafik? to musze wydac minmmum 300zl + Grafika. (OFC. Mam wej?cie PCI-Express 16)
Zarobi? tak kosz?c traw? s?siadowi? NA dodatek licz?c, ?e nie ma ogrodka? :>

P.S, ale w DXDIAG wy?wietla si?, ?e mam Direcxta 9.
Ju? robie SS.

fwq4bt.png

Ot?? mam taki problem- nie mog? ustawi? w tibi Directx'a 9 pomimo tego, ?e w pliku Directxa pisz?, ?e mam 9. (Grafika zintegrowana intelowska 128mb)
Kto pomo?e dostanie reputa+podzi?kowanie

sprobuj ze sterownikami, zaintaluj je od nowa ;) pozdro.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry