• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Disco Polo

Status
Zamknięty.
Odp: Disco Polo

Nienawidze Disco-Polo. To jest tak g?upie ze szok... Szczegulnie nie lubie jezdzic na wesela gdzie grane przewaznie jest same disco-polo. :curse::curse::curse:

Zgrzeszy?bym gdybym nie wypowiedzia? si? w tym temacie.
Disco Polo s?ucham od dzieci?stwa kiedy to w ten klimat wprowadzi?a mnie siostra.
Za to jestem jej wdzi?czny.
Wiem, wiem wyda wam si? to g?upie, wiejskie itd. ale mi to nie przeszkadza.
W szkole ludzie przyzwyczaili si? do tego ?e jestem w pewnym inny ni? oni.
Jednak wkurza mnie to ?e wi?kszo?? ludzi disco polo kojarzy tylko z jedn? piosenk?.
Mowa tu o piosence Boys'?w - Jeste? szalona.
Ludzie ci maj? klapki na oczach i widz? tylko t? piosenk?.
Mi osobi?cie ona nie bardzo si? podoba.
Przyznam by?a kilka lat temu hitem ale to ju? prze?ytek.
Ludzi kt?rzy nie lubi? tej piosenki, widz?c tylko j? uwa?aj? disco polo za szajs, badziewie i nie wiadomo jeszcze co.
Przez t? piosenk? kt?ra nie jest rewelacyjna, przynajmniej dla mnie ludzie postrzegaj? disco polo za w/w rzeczy.
Wystarczy pos?ucha? sobie innych piosenek np. cho?by piosenki Impulsu, Explozja kt?rej teledysk zosta? podany kilka lub kilkana?cie post?w wy?ej.
Wiem, nie jest ona rewelacyjna, nie spodoba si? wszystkich(prawie nikomu) ale wg. mnie jest ona o wiele lepsza ni? w/w piosenka Boys'?w.
Dla przyk?adu ostatnio wpad?a mi w ucho piosenka Long'a i Junior'a pt. Helenka;].
Podam jeszcze jeden pow?d dlaczego ludzie nie lubi? disco polo.
W piosenkach tego typu wyst?puj? przewa?nie d?ugie intra(czyt. wst?py).
W Helence te intro wynosi ok. 1 minuty.
Po tej minucie jest kilka s??w i dalej sama melodia.
Dopiero po oko?o 2 minut ca?ej piosenki jest jej sedno.
Nie zra?ajcie si? tym.
Przecie? zawsze mo?na piosenk? przewin??.
Sory ?e tak si? rozpisa?em ale tak wysz?o.

Dla mnie jak kto? to lubi to jego sprawa, nie dzieli si? muzyki na dobr? i z??, najwy?ej s?uchaczy.

Ja s?ucham disco polo i si? tego nie wstydze... wed?ug mnie to jest najlepsza muzyka ;] na dyskach przy disco polo si? najlepiej ta?czy ^^

Status
Zamknięty.
Do góry