• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Do ka?dego murzyna

Status
Zamknięty.

Archimonde

Suple!
Mam do was pytanie jebie wam na g?ow?? Radz? przeczyta?, to:
Tibia.net.pl - Og?oszenia na Forum : Boty & Narz?dzia
http://tibia.net.pl/dzial-techniczny-forum/352249-regulamin-forum.html#post928481
Dodatkowo sko?czcie z tymi pojebanymi raportami na siebie, bo dosy?, ?e s? z?e, to jeszcze na kretyn?w wychodzicie i jak znowu zobacz? raport "brak tagu" w dziale jakiego? bota, to zwarnuj? autora raportu i wpisz? na list? os?b bliskich do wylotu z supportu, to co odpierdalacie od samego pocz?tku jest czystym nieporozumieniem, ale chc? Was u?wiadomi?, ?e mam zamiar zebra? grup? 15 os?b, kt?re same b?d? ogarnia?, wi?c je?eli b?d? musia? ci?gle kogo? pop?dza? czy opieprza?, to taka osoba wyleci, bo tylko udowodni, ?e bez kontroli nie zapierdala i ma wyjebane we wszystko, a kolorek to ka?dy by chcia?.

Odp: Do ka?dego murzyna

Jak by nie by?o, ja zapozna?em si? z ka?dym regulaminem i nie opierdalam si? tak jak to zapowiedzia?em, na pocz?tku. Tworze sam wpt testuje, pomagam, tworze poradniki a nawet w wolnych chwilach pomagam oglnie na calym forum nie tylko w botach.

Tyle odemnie.
Notka moderatorska:
Ka?dy kto, to przeczyta zrozumie, ?e o niego chodzi. ; )

@edit:
Jak by co to jeszcze dopisz mnie do NeoBota, bo zaczynam go coraz lepiej ogarnia? i b?d? sie stara? pomaga? ;D
Notka moderatorska:
Nie zabraniam Ci tam pomaga?, lecz dzia?y, kt?re ja wam wyznaczy?em, to dzia?y, w kt?rych chc? widzie? zawsze Wasz? aktywno??.

@edit:
Ok dzieki :D tyle mam do powiedzenia ;]

Ostatnia edycja:

Archi po pierwsze czy na FM'ie globale i wy?ej zak?adaj? tematy typu :

"Do ka?dego ufola!"

chyba nie, wi?c ogarnij troch? szacunku do swoich zbieraczy bawe?ny. A co do opierdalania si? to s? ?wi?ta i nie ka?dy ma czas siedzie? non-stop i napierdala?, posty, poradniki etc - powiniene? bra? to pod uwag?. Zobaczymy jaka sytuacja b?dzie w tygodniu i wtedy zrobi si? selekcje Supportu, a nie teraz wje?d?asz na nas jak na star? koby??, to ?e ty nie sp?dzasz ciep?ych i rodzinnych ?wi?t nie znaczy ?e my te?, wi?c wrzu? na luz.

Weso?ych!

Archi po pierwsze czy na FM'ie globale i wy?ej zak?adaj? tematy typu :
"Do ka?dego ufola!"
chyba nie, wi?c ogarnij troch? szacunku do swoich zbieraczy bawe?ny. A co do opierdalania si? to s? ?wi?ta i nie ka?dy ma czas siedzie? non-stop i napierdala?, posty, poradniki etc - powiniene? bra? to pod uwag?. Zobaczymy jaka sytuacja b?dzie w tygodniu i wtedy zrobi si? selekcje Supportu, a nie teraz wje?d?asz na nas jak na star? koby??, to ?e ty nie sp?dzasz ciep?ych i rodzinnych ?wi?t nie znaczy ?e my te?, wi?c wrzu? na luz.
Weso?ych!
No to ja zapraszam do tego tematu: http://tibia.net.pl/support-zone/463261-nieobecnosci.html
Jedyna osoba, kt?ra mi zg?osi?a co?, to WERNA i gdzie reszta wielkich katolik?w?! Chcecie zas?ania? si? ?wi?tami, a 3/4 widz? ci?gle na gg i na forum, a poradnik?w wam nie rozkazuj? pisa? 24/7 i mo?e ja sobie ubzdura?em, ?e 10 os?b pluje mi si?, ?e nie ma co do roboty itd. I czy ja co? pisa?em o postach i poradnikach? Wyra?nie napisa?em, ?e chodzi mi o raporty, i to co odpierdalacie w nich. Powiem tak - czytanie ze zrozumieniem, i to co ja robi? w ?wi?ta was powinno najmniej obchodzi? jak chcecie mi tu niestworzone historie opowiada?, to lepiej od razu napiszcie do mnie pw z tematem "rezygnacja". Ja odwalam swoj? robot? i Rouletta czy Admini nie musz? mi ci?gle pisa?, ?e mam zapierdala? i takiej postawy od was tak?e oczekuj?, bo mam zamiar inne reformy wprowadza? i chc? was na tyle wyszkoli?, ?e nie b?d? musia? co godzin? sprawdza? czy nie ma skarg na was. Co do nazw temat?w, to tak?e was powinno najmniej obchodzi? nie jeste?cie tutaj od poprawiania mnie. Dodatkowo jestem wy?ej i tak b?d? ci?gle si? czu?, bo ja swoje robi? i zas?uguj?, na to by tak si? czu? wobec Was.

Wyra?nie napisa?em, ?e chodzi mi o raporty, i to co odpierdalacie w nich. Powiem tak - czytanie ze zrozumieniem, i to co ja robi? w ?wi?ta was powinno najmniej obchodzi? jak chcecie mi tu niestworzone historie opowiada?, to lepiej od razu napiszcie do mnie pw z tematem "rezygnacja". Ja odwalam swoj? robot? i Rouletta czy Admini nie musz? mi ci?gle pisa?, ?e mam zapierdala? i takiej postawy od was tak?e oczekuj?, bo mam zamiar inne reformy wprowadza? i chc? was na tyle wyszkoli?, ?e nie b?d? musia? co godzin? sprawdza? czy nie ma skarg na was.

No to ja zapraszam do tematu : http://tibia.net.pl/support-zone/463260-spowiedz.html
I tam mo?esz wrzuca? ssy z g?upich raport?w ?eby ka?dy wiedzia? jak nie robi?, a po za tym nie ka?dy robi g?upie raporty i nie mo?esz uto?samia? nas wszystkich do osoby kt?ra zajeba?a g?upi raport.

No to ja zapraszam do tematu : http://tibia.net.pl/support-zone/463260-spowiedz.html
I tam mo?esz wrzuca? ssy z g?upich raport?w ?eby ka?dy wiedzia? jak nie robi?, a po za tym nie ka?dy robi g?upie raporty i nie mo?esz uto?samia? nas wszystkich do osoby kt?ra zajeba?a g?upi raport.
Mo?e napiszesz mi poradnik na ten temat? Zapominasz si? i to cholernie, a to gdzie napisz? i czy wezm? w og?? czy nie, to tak samo nie Twoja sprawa, bo to jest informacja dla wszystkich. Chcesz co? jeszcze doda??
#down
I co w zwi?zku z tym? Sory ale wy tu nie jeste?cie do masowego awansu jak by?o z poprzednim supportem, lecz do minimalnej pracy przez d?u?szy czas, a skoro piszecie na siebie raporty, kt?re nie s? poprawne, to co ja mam z tym zrobi?? Zwarnowa?? No bez jaj, ale swoich dzieci nie b?d? bi? czerwonym biczem, bo po to tu nie jeste?cie :D Najpierw nauczcie si? sami chodzi?, a p??niej m?wi?, a nie na odwr?t. I dla mnie jeste?cie jedno?ci? i mimo i? nie lubi? oceniania ca?ej grupy z powodu jednostki, to z wami b?dzie inaczej i polubi? takie ocenianie.
#edit down
Nie wiem mimo i? znam Ci? i par? os?b z supportu, to udaj?, ?e nie znam i oceni?, to czy umiecie chodzi? po miesi?cu.

Ostatnia edycja:

@UP: Po miesi?cu to ja ju? b?d? kierowc? rajdowym. =D
@UP:
A czy ja nale?? do os?b kt?re nie umiej? chodzi? nie wydaje mi si?, tylko po prostu uwa?am ?e nie powiniene? opierdala? og??u za b??dy jednostki.

Mo?e napiszesz mi poradnik na ten temat? Zapominasz si? i to cholernie, a to gdzie napisz? i czy wezm? w og?? czy nie, to tak samo nie Twoja sprawa, bo to jest informacja dla wszystkich. Chcesz co? jeszcze doda??

Moja, moja bo nale?? do tego og??u, no ale mniejsza r?b jak uwa?asz.

#Down: Ka?dy kto ten miesi?c z Tb wytrzyma =D.

Ostatnia edycja:

Je?eli nas nie informujesz, ?e nie mo?na doda? tagu, to sk?d mamy to wiedzie?? ^.-
Regulamin kategorii? Pracujecie w ca?ej kategorii nie znaj?c regulaminu? Czy ja mam Was o wszystkim u?wiadamia?? Zreszt?:
? 7. Regulaminy dzia??w:
1. W wi?kszo?ci dzia??w stworzone s? indywidualne regulaminy, z kt?rymi trzeba si? zapozna? i dostosowa? si? do nich przed stworzeniem nowego tematu b?d? napisaniem nowego posta. Spis wszystkich regulamin?w dzia??w znajdziesz tutaj.
2. Je?eli kt?ry? z punkt?w w regulaminie dzia?u jest sprzeczny z og?lnym regulaminem forum, nale?y dostosowa? si? do indywidualnego regulaminu w dziale.
Co? jeszcze?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom