- Liczba reakcji
- 0
Witam
Mam do sprzedania konto na kt?rym mam sporo postaci kt?re s? bardzo dobrze wyskillowane dzi?ki czemu nie trzeba b?dzie traci? czasu i od razu zacz?? gra? z dobrym mlvlem/skillami
G??wnie gra?em na chronie dlatego tam jest eq oraz gp. Sprzedaje ca?e konto, wraz z przedmiotami i kas? kt?ra widnieje na screenach (tam gdzie nie ma balance ani item?w s? ?mieci i troch? kasy)
Na koncie jest premium scroll wi?c od razu po kupnie konta mo?esz zacz?? expi?
A teraz informacje o postaciach:
Chrona:
81 Knight bez eq, wykonane POI oraz Postman Quest, 600k w banku. Dost?p do Rashida oraz Blue Djinn.
46 Master Sorcerer
42 Royal Paladin
8 Druid
10 Knight
23 Knight
Xerena (Teraz Nika)
50 Elder Druid ze zrobionym Rashidem
40 Knight z Postmanem
15 Paladin
9 Sorcerer
Refugia
18 Knight
9 Sorcerer
Aurora
35 Master Sorcerer
27 Paladin
Inferna
9 Sorcerer
Mog? wystawi? aukcj? na allegro
Cena 120z? bo brakuje mi do diablo
Kontakt GG: 32684232 lub w tym temacie oraz PW
Mam do sprzedania konto na kt?rym mam sporo postaci kt?re s? bardzo dobrze wyskillowane dzi?ki czemu nie trzeba b?dzie traci? czasu i od razu zacz?? gra? z dobrym mlvlem/skillami
G??wnie gra?em na chronie dlatego tam jest eq oraz gp. Sprzedaje ca?e konto, wraz z przedmiotami i kas? kt?ra widnieje na screenach (tam gdzie nie ma balance ani item?w s? ?mieci i troch? kasy)
Na koncie jest premium scroll wi?c od razu po kupnie konta mo?esz zacz?? expi?
A teraz informacje o postaciach:
Chrona:
81 Knight bez eq, wykonane POI oraz Postman Quest, 600k w banku. Dost?p do Rashida oraz Blue Djinn.
46 Master Sorcerer
42 Royal Paladin
8 Druid
10 Knight
23 Knight
Xerena (Teraz Nika)
50 Elder Druid ze zrobionym Rashidem
40 Knight z Postmanem
15 Paladin
9 Sorcerer
Refugia
18 Knight
9 Sorcerer
Aurora
35 Master Sorcerer
27 Paladin
Inferna
9 Sorcerer
Mog? wystawi? aukcj? na allegro
Cena 120z? bo brakuje mi do diablo
Kontakt GG: 32684232 lub w tym temacie oraz PW
Dlatego wol? sprzeda? ca?o?? za 100 i pozby? si? konta, a kasiora zawsze bardziej si? przyda ni? konto kt?rego nie u?ywam