Doda? dzia?.

Status
Zamknięty.

Mathero

Advanced User
Kwiecień 19, 2011
Liczba reakcji
11
Witam proponowa? bym ?eby na forum dodano dzia? o nazwie Strefa Techniczna zademonstruje to na dole

:Strefa Techniczna:

LUA/XML
Skrypty LUA & XML.

PHP
Skrypty PHP.

C++
Kody ?r?d?owe - publikacja.

Tutoriale
Chcesz si? podzieli? z nami swoimi mo?liwo?ciami? Napisa?e? artuku? jak dobrze tworzy? mapy, jak odpali? serwer? Zamie?? go tutaj.

Dlaczego chce ?eby zosta? dodany taki dzia?, poniewa? ostatnimi czasami do?? cz?sto widze w temacie Request pytania o Skrypty ..

Odp: Doda? dzia?.

Jestem na nie i tak za du?o kategorii jest na tym forum.

Jestem na nie i tak za du?o kategorii jest na tym forum.

Nigdy za wiele a po za tym forum jest od pomocy dla niedo?wiadczonych graczy tibii
i mam nadzieje ?e Administracja sie zgodzi na to ?eby u?ytkownici dodawali swoje
Skrypty a u?ytkownicy z nich korzystali.

A co teraz nie mog?? Trzy pierwsze dzia?y s? tutaj, a za 4-ty odpowiada to miejsce.

#edit
Fffuuu.... fail usuni?te.

Ostatnia edycja:

Co prawda to prawda miejsca nigdy za ma?o, a poza tym widze, ?e niekt?rzy wal? spama Bo oni s? p?pkiem ?wiata i potrzebuj? pomocy .
Wiadomo, ?e forum jest po to ?eby pomaga? innym w r??nych potrzebach ale bez przesady z 200x spamem.. .
Dlatego jestem na TAK.

Ja jestem na tak.
Nie pasuje mi tylko ten dzia? "Lua & Xml" bo taki ju? istnieje (minimum podobny ;p) a doda?bym C#, Delphi, Ajax.

uprasza si?, aby do?wiadczeni gracze Tibii opu?cili to forum. Dzi?kuj?!

Niemasz racjii poniewa? nieumisz poprostu czyta? ze zrozumieniem napisa?em niedo?wiadczonym poniewa? niechcia?em obra?a? pisz?c

A do?wiadczeni gracze nienapisa?em nic ?eby odeszli maj? zosta? ?eby pomaga?

A co teraz nie mog?? Trzy pierwsze dzia?y s? tutaj, a za 4-ty odpowiada to miejsce.

A z tym masz racje ale prosze ekipe Administrator?w o dodanie ?eby byo to w bardziej widocznym miejscu..
Pozdrawiam.

Mi si? tam podoba pomys?, jestem jak najbardziej na tak.

Jestem na TAK. Dlaczego?
1. Kategorii nigdy za wiele.
2. U?atwi?o by to wszystkim u?ytkownikom znalezienie potrzebnych skrypt?w pisanych przez innych u?ytkownik?w.

TAK

No widze ?e du?o os?b pisze ?e m?j pomys? sie podoba teraz czekamy na odpowiedzii Administracjii.

Nie zgadzam si? z tym. Ludzie - po co to robi?, jak po prostu robicie wi?cej pracy kadrze. Je?li b?dzie nowy dzia?/subforum to automatycznie b?d? na pocz?tku pomy?ki nie ogar?w spo?eczno?ciowych kt?rzy zamiast w tym dziale b?d? dodawa? requesty do download'u.

Nie zgadzam si? z tym. Ludzie - po co to robi?, jak po prostu robicie wi?cej pracy kadrze. Je?li b?dzie nowy dzia?/subforum to automatycznie b?d? na pocz?tku pomy?ki nie ogar?w spo?eczno?ciowych kt?rzy zamiast w tym dziale b?d? dodawa? requesty do download'u.

Znasz sie wogule na forach???

@up
Takie co? niezajmie nawet minuty wchodzisz w Panel Administracyjny i tam dodajesz dzia?y i Kategorie.

Przecie? wszystkie te dzia?y istniej? na forum, tylko w innej formie.

@Down
Wi?kszo?? nowych u?ytkownik?w wchodzi tu z link?w google, kt?re prowadz? prosto do tematu, ta mniejszo?? wchodzi po to, aby zosta?, a je?li zostaje to i tak znajdzie. Nie ma sensu nic zmienia?.

Ostatnia edycja:

Przecie? wszystkie te dzia?y istniej? na forum, tylko w innej formie.

Ja chcia?em ?eby by?y bardziej widoczne bo jak wida? po?ow? nowych u?ytkownik?w ich nie widzi i pr?buje im pomaga? daj?c im link do tych dzia??w.

Jestem na TAK
Taki podzia? by?by bardziej widoczny

Ja chcia?em ?eby by?y bardziej widoczne bo jak wida? po?ow? nowych u?ytkownik?w ich nie widzi i pr?buje im pomaga? daj?c im link do tych dzia??w.
Udowodnij mi (nam), ?e po?owa nowych u?ytkownik?w nie widzi odpowiednich dzia??w...

Xemorin
Wystarczy logiczne my?le? xD jak ja nie widzia?em to inni ~~!!raczej !!~~tez nie widza (nie biorac pod uwage mojej inteligencji oczywiscie ;])

@DOWN

gugagu ? ;]

Ostatnia edycja:

Nie rozumiem. Przecie? te dzia?y istniej?. Mo?e chcia?by?, ?eby by?y one od razu zamiast loga? Ba... uwa?am, ?e s? one stworzone w taki spos?b, aby niepe?nosprawni mogli sobie poradzi?. Popraw r?wnie? ortografi?! NIE Z CZASOWNIKAMI PISZEMY ODDZIELNIE!!!

#edit
Sry, najpierw trzeba wiedzie?, co to czasownik. ;)

#up
Je?eli nie mog?e? zauwa?y? tych dzia??w, to albo masz par? lat i masz jeszcze k?opoty z czytaniem, albo z twoim wzrokiem gorzej.
#up...
co? w ten dese?. ;d

Ostatnia edycja:

Znasz sie wogule na forach???

A znasz si? w og?le na ortografii?

Po co zielonym wi?cej roboty i tak ju? zapierniczaj? jak wo?y za friko. Jestem na nie. Takie dzia?y chyba istniej?, nie wiem, zreszt? mam to w dupie.

Udowodnij mi (nam), ?e po?owa nowych u?ytkownik?w nie widzi odpowiednich dzia??w...

Wystarczy wej? w Request i zobaczy? ile os?b prosi sie o Skrypty/Kody

Je?eli nie mog?e? zauwa?y? tych dzia??w, to albo masz par? lat i masz jeszcze k?opoty z czytaniem, albo z twoim wzrokiem gorzej.

Ja zauwa?am ale inni nie!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry