• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Actions Dodawanie mark?w (znacznik?w) do minimapy

Status
Zamknięty.
Odp: Dodawanie mark?w (znacznik?w) do minimapy

10/10 THX
U mnie dzia?a, nie wiem po co mi to jeszcze ale jest he he :D

@Up
Np. po to, ?eby? na podstawie tego m?g? sobie zrobi? NPC, kt?ry uzupe?nia marki na mapie : )

@jeztPolak Odpowiesz mi w ko?cu ? Skrypt dzia?a, ale jak doda? wi?cej ni? 4 znaczniki ?

PHP:
marks = { 
    {pos = {x = 160, y = 55, z = 7}, type = MAPMARK_TEMPLE,      description = "Temple"},  
    {pos = {x = 143, y = 51, z = 7}, type = MAPMARK_BAG,         description = "Shops"},  
    {pos = {x = 131, y = 55, z = 7}, type = MAPMARK_STAR,        description = "City Center"},  
    {pos = {x = 184, y = 64, z = 7}, type = MAPMARK_GREENNORTH,  description = "Gate Output"},
}
Wystarczy, ?e usuniesz sobie numeracje, i b?dziesz kopiowa? wers pod podany wz?r, i nie zapomnij tak?e o przecinkach. ?adnej filozofii w tym nie ma.​

No dobra Ankledork, wygl?da to na ?atwe ;p zobacz?.

No ?wietnie dzia?a! Dzi?ki !

Hmm.. A jakby zrobi? tak, ?e stajesz na dany obszar pod?ogi i pojawia si? mark, to nawet klimatyczne RPG, by wysz?y -.^ Dzi?ki za wstawk?

no ten skrypt dobry jest przydatny np na Questy jakie? no za prace 10/10 !

Wszystko jest pi?knie, estetycznie, nie wiedzia?em, ?e jest taka funkcja ale jest dobrze ;p

Wszystko jest pi?knie, estetycznie, nie wiedzia?em, ?e jest taka funkcja ale jest dobrze ;p

To trzeba wi?cej patrze? w LUA Functions i og??em w liby/doc du?o masz tam rzeczy o kt?rych nie wiedzia?e?, a wystarczy sprawdzi? ;p

DZI?KI WIELKIE!!
Tylko edytuj pierwszy post i wklej to co napisa? Oskar/zbizu

Status
Zamknięty.
Do góry