What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Don Rahuene

Status
Not open for further replies.

Arts18

Signed...
Reaction score
227
Odp: Don Rahuene

@up
Jaki? go?c, kt?ry nie posiada genu ET czy co? I co do Stalina, to by? kawa? skurwysyna, kt?ry mordowa? ludzi dla swoich korzy?ci czyt. ZSSR i komuna.

TenTypSwir

NNSTORY.EU Developer
Reaction score
117

A ja tam bym Klyttowi moda da? ?eby zrobi? porz?dek na tym forum z tymi mniej inteligentnymi xD Beka og?lnie z tego tematu i tak jak m?wi?em =kosz + zwyk?y User bo dla tego forum zrobi? G...

askara76

Advanced User
Reaction score
7

Powiem Tak RaH zamiast zajmowa? si? forum to jak postawa? nowy temat to wo?a? pokrytykowa? ka?dego, jestem na NIE !

PS. Przy dawaniu zas?u?onego prosz? zwr?ci? uwag? na oszustwa ze strony RaH sprzedaje on silnik setrilla + dedyka, kt?ry mozna zdoby? za darmo min: Piszesz do o sponsoring. Co do silnika TFS, go si? nie dostanie, poniewa? cudding nikomu nie da bo powie, ?e to jego i ?eby dosta? musisz zap?aci?. Tak samo chcia? sprzeda? mi datapack jednego z serwera a okaza?o si?, ?e ma go po?ow? os?b z mojego gg, kt?re mi da?o. Prosz? o zamkni?cie tego tematu, u?ytkownik Ci starczy. Od samego pocz?tku wiedzia?em, ?e nie zas?u?y?e? na moderatora. Jeste? oszustem i tyle. Dodam jeszcze, ze w mojej prezentacji by?o zdj?cie gdzie nie by?o kawa?ek ?awki to powiedzia?e?, ?e mam mase bug?w bo zobaczy?e? ten kawa?ek. Jeste? nie mi?y i tyle.

Last edited:

R A H

Senior User
Reaction score
47

Po 1.
Cuddi sam mi zaproponowa? sprzedanie serwera + mo?liwo?? postanowienia go u niego na danym silniku itd.
Osoba, kt?ra kupi?a serwer jest zadowolona.
Po 2 na twojej mapce pokaza?em kilka bug?w.

askara76

Advanced User
Reaction score
7

RaH ale po co Ci zas?u?ony skoro nie masz czasu bo robisz ots, wez pomysl czasami zanim cos napiszesz ^^

Clean-Sector

Senior User
Reaction score
52

RaH ale po co Ci zas?u?ony skoro nie masz czasu bo robisz ots, wez pomysl czasami zanim cos napiszesz ^^

Odezwa?a si? osoba kt?ra nie wie o co chodzi z tym ca?ym sprzedaniem serwera u cuddiego a gada :D

Arts18

Signed...
Reaction score
227

Od zawsze wiedzia?em, ?e by?a moda na akcje moderatorskie, ale no bez przesady.

Don Diablo

Advanced User
Reaction score
10

Gdyby? rzeczywi?cie robi? wszystko tak jak nale?y to pewnie dosta?by? global moda a wtedy po odej?ciu mo?e by ci si? nale?a? zas?u?ony.
Wi?c r?wnie? jestem na nie. Poza tym, co to w og?le za "zasada" ?eby prosi? o "rang?"...

Skleja

Advanced User
Reaction score
4

Ka?dy zas?uguje na jak?? szans? i na mo?liwo?? przetestowania swoich umiej?tno?ci.

Marcin wo

Active User
Reaction score
4

Na nie. Co ty zrobi?e?? Chuja zrobi?es tak jak placek napisa? wi?kszo?? post?w a nawet ca?o?? nabi?e? sobie w swoich tematach (odk?d zosta?e? moderatorem).

Masz wiecej repow niz postow. Zasluzony powinien byc z automatu ;D

Zostales wykupiony na gg?

Status
Not open for further replies.