• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Don Wakeful - Udziela wywiadu [U?ytkownik]

Status
Zamknięty.

Quper

Advanced User
Liczba reakcji
45
Witam Don Wakeful. Czy zechcia?by? udzieli? wywiadu dla u?ytkownik?w Tnet'a?

Nie m?g?bym odm?wi?, chod? nie zna mnie zbyt wiele os?b.

Zacznijmy wi?c od podstawowych informacji. Ile masz lat, czym si? zajmujesz, jak si? nazywasz, gdzie mieszkasz?

Mam na imi? Oskar p?ki co mam 13 lat, mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim w skr?cie Osw cho? wiele ludzi myli to z Ostrowiem ?wi?tokrzyskim. Gram w pi?k? no?n? ale tylko na podw?rku, jednak?e mam zamiar si? zapisa? do klubu

Jak d?ugo grasz w pi?k? no?n?, wi??? to si? z twoim przysz?ym zawodem, jak? preferujesz pozycj??

Dok?adnie nie wiem kiedy zacz??em gra? ale wiem kiedy zacz?? si? m?j ostry sezon. 2007 rok trafi?em w ten dzie? trzy bramki lecz od razu po tych trafieniach usiad?em na ?awce by?em zadowolony tego dnia. Chcia?bym ?eby to by? m?j przysz?y zaw?d ale nie wiem czy si? do tego nadaje, zdecydowanie prawa pomoc, nie strzelam teraz bramek wole da? innym szanse z do?rodkowania.

Czy jeste? zadowolony z wakacji, gdzie planujesz wyjecha?, oceny na ?wiadectwie zadowalaj?ce?

Tak jestem zadowolony, w ko?cu b?dzie mo?na odpocz?? i zacz?? dobrze sezon. Na wakacje jad? nad morze oraz do Niemiec, oceny zawsze mog?y by? lepsze ale musz? przyzna?, ?e w tym roku nie przyk?ada?em si? do nauki.

Jako, nastolatek zapewne s?uchasz muzyki. Jakiego rodzaju?

Hip hop, czasami s?ucham rocku linkin park lub te? The Offspring.

Masz zwierz?tko domowe? Je?eli tak to lubisz si? z nim bawi??

Mam psa wabi si? Pixel, lubi? ale zazwyczaj na mnie spada najgorszy obowi?zek wychodzenie z nim na dw?r.

Co najcz??ciej robisz w domu?
Gram na komputerze oraz ogl?dam telewizj?, wol? zdecydowanie przebywa? na dworze z kolegami.

Tw?j ?wiat zostawmy za sob? przejdzmy do ?ycia tak zwanych pikseli. Kiedy zacz??e? gra? w tibie, jaki by? Tw?j najwi?kszy poziom?

Zacz??em gra? gdy mia?em 11 lat do tej pory w ni? czasami grywam po prostu nie da si? z ni? sko?czy?, osi?gn??em 64 lv royal paladynem.
Jak oceniasz swoj? Pvp w tibi? Czy by?e? kiedy? na OB w real tibi?

Jak ju? m?wi?em nie lubi? ocenia? sam siebie, ale skoro musz? to pvp mam dobre lubi? z koleg? Michukng wej?? na jaki? ots zdoby? 120 lv i zacz?? pkowa?, niestety nie mia?em okazji by? na OB w real tibii.

Czy uwa?asz, ?e Cipsoft idzie w dobrym kierunku?

Zale?y pod jakim wzgl?dem, je?li chodzi o klimat rpg, kt?ry tibia powinna zachowa? nie udaj? im si? to.

Pomijaj?c real tibie, jak? preferujesz gr? na komputerze?
Nie gram za bardzo w gry, ale lubi? fife 09 i czekam z niecierpliwo?ci? na fife 10.

Mia?e? kiedy? sw?j w?asny OTS? Jakie najbardziej lubi?e? zaj?ci? mapping/skrypty/grafik/webmaster?

Mia?em i pozna?em tam wielu ciekawych ludzi. Za bardzo si? tym nie interesowa?em ja zawsze by?em hosterem koledzy przerabiali a ja tylko w??cza?em, na pocz?tku by?y to xml kt?re w tych czasach s? ju? legend?, potem sql wydaje si? o wiele ?atwiejsze.

Pixele zostawmy z boku przejd?my do forum. Jak zacz??a si? twoja przygoda z Tnetem?

Jak wi?kszo?? szuka?em silnika by Aciek i trafi?em akurat na tnp

Mo?esz jako? opisa? t? histori??

Oczywi?cie. Chcia?em przetestowa? ots co dodali w nowym kliencie i szuka?em listy silnik?w ots pod 8.1 bodaj?e, znalaz?em by Aciek pobra?em zaprosi?em paru kumpli na ots i tak jako? zosta?em.

Posiada?e? kiedy? wy?sz? rang? ni? "U?ytkownik"?

Sk?ada?em par? razy podanie i my?l? ?e kadra nie chcia?a da? mi szansy ze wzgl?du na wiek, nie chc? pope?ni? takiego b??du jak z Voilanem ale c?? mo?e kiedy? do tego dorosn?.

Jako i? nie jeste? za bardzo znany, z czego najcz??ciej ludzie Ci? rozpoznaj??

Pewnie z dzia?u grafika du?o si? tam wypowiada?em mia?em w?asny temat z pracami, obecnie mam pracownie z Kreciem ale on gdzie? wyjecha? i nie mamy czasu robi? prac.

Masz jakiego? ulubie?ca na Tnecie? Lubisz z nim pisa?/gada?? Co najcz??ciej razem robicie?

Nie wiem czy ulubie?ca, ale po prostu koleg? krecioo, wydaj? si? fajny planujemy zrobi? forum o tematyce tibijskiej, czasami pomaga zrobi? mi jak?? sygnatur?, w tibie nie mia?em z nim okazji zagra? ale mo?e kiedy? zagramy.

Zagrajmy mo?e teraz w do?? popularn? gr? X czy Y. Samoch?d czy Motocykl?

Samoch?d, nie przepadam za motocyklami.

Komputer czy Telewizja?

Telewizja.

Siatk?wka czy Koszyk?wka?

Koszyk?wka.

Teraz co? z cyklu skojarze?. Tibia?

Tibia - Pixele, Free items.

Internet?

Zbi?r informacji.

T? mi?? odpowiedzi? ko?czymy wywiad. Dzi?kuj? Ci za po?wi?cenie czasu, gdy? mog?e? po?wi?ci? go na co? innego. Zechcia?by? kogo? pozdrowi??

R?wnie? dzi?kuje.
Chcia?bym pozdrowi? Krecia, Michukng, Redondo, Speedera, Viktora - Narciarza, Woxyego, Szeryffa, Patusa, Geza1927 oraz Ciebie.

Dzi?ki, do us?yszenia. Powodzenia z spacerkami ;)

Odp: Don Wakeful - Udziela wywiadu.

Wywiad podoba mi si?. Pisz wi?cej takich, a b?dzie dobrze .S? pewne b??dy:
Powodzenia z spacerkami
bez sensu ;p
T?, mi?? odpowiedzi?
Po co po "t?" stawia? przecinek ?
2007 rok trafi?em w ten dzie?
Powinno by? chyba: W 2007 roku...

Pozdrawiam,
michalekk

Do?? nudny wywiad, podstawowe pytania. Zero jaki? urozmaice?, jednak zawsze to co?. Poza tym zwyk?y user nie wyr??niaj?cy si?, wi?c raczej du?ego popytu na wywiad z nim nie b?dzie. Og??em jednak wywiad na 3-/6

Pozdrawiam.

Prosty, nieciekawy wywiad. U?ytkownik w og?le nie znany. Og??em s?abo.

@up
Skoro ja jestem nie znany wi?c kim ty jeste?? powiem tyle czuje w tobie przekre?lony nick, sp?jrz na ostrze?enia.
Zapomnia?em napisa? ?e ja tylko odpowiada?em skoro chcia?, ju? zako?czy? wywiad to koniec nie przecie? nie b?d? pisa? ' czekaj czekaj jeszcze jedno pytanie '

Nie chcia?em na pocz?tku udzieli? wywiadu ale Quper si? upar?..

Ostatnia edycja:

@up
Skoro ja jestem nie znany wi?c kim ty jeste?? powiem tyle czuje w tobie przekre?lony nick, sp?jrz na ostrze?enia.
Zapomnia?em napisa? ?e ja tylko odpowiada?em skoro chcia?, ju? zako?czy? wywiad to koniec nie przecie? nie b?d? pisa? ' czekaj czekaj jeszcze jedno pytanie '
Nie chcia?em na pocz?tku udzieli? wywiadu ale Quper si? upar?..

Kolego, pokory troch?...

@topic
W wywiadach zadaje si? po jednym pytaniu, a nie wpycha 10 do jednego zdania. Mo?e s? one pokrewne, ale przez to pytaj?cy sprawia wra?enie nie rozm?wcy, a... policjanta? Tak nie powinno by?. Poza tym m?g?by? poprawi? wywiad pod k?tem interpunkcji i fleksji.

Ciekawy wywiad, ale ?le powstawiane przecinki :) Dzi?kuj? za pozdrowieni i r?wnie? Ci? pozdrawiam :) Cya.

Po co tyle przecink?w? ;p
A co do wywiadu to 9/10 za te przecinki ;]

Status
Zamknięty.
Do góry