• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Don Wakeful vs. DevLord

Status
Zamknięty.

Don Wakeful

Senior User
Tematyka: Gwiazdy futbolu.

Praca numer 1.
villai.png

Praca numer 2.
j73p7p.png

Nie dodawa?em ankiety, poniewa? licz? si? tylko komentarze zawarte z g?osem.

G?osowanie zako?czy si? po 7 dniach, ten kto napisz? posta po 7 dniach zostanie zraportowany przeze mnie.

Our partners and their custom servers:

Odp: Don Wakeful vs. DevLord

Wybieram prac? nr. 2 ... dlaczego?? Poniewa? wydaj? mi si? ?adniejsza i estetyczniejsza. Praca nr. 1 nie jest z?a, aczkolwiek nie podoba mi si? t?o.

Glosuje na prace nr.2

Gdyz jest zwiazana z football'em widac grajacych pilkarzy, boisko i fajny efekt podswietlony..

W pracy nr.1 widac 'pilkarza' na tle jakiejsc sciany.. nie wyglada to za fajnie..

a ja g?osuj? na prac? nr. 1
wida? chocia? Davida Ville
praca nr. 2
tego Wayne'a Rooneya nie wida? pawi?
nie interesuj? mnie jego plecy :s
g?os na nr. 1

G?os na 1. Bardziej mi si? podoba wykonanie. Wida? dobrze pi?karza, lepsze moim zdaniem t?o i cienie. ;] Co tu du?o pisa?, g?os w?druje na jedynk?.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Ja r?wnie? oddam g?os na prac? numer jeden.;D Jest ?adniejsza i estetyczniejsza w pracy numer dwa wida? tylko plecy jego anie wida? twarzy.;D

JEDNYKA

G?os na prac? numer 1 - fajne t?o, ?adny napis i wida? Vill?, za co masz +. Lubi? Rooneya, ale nie kr?c? mnie jego plecy, poza tym, niezbyt ciekawe s? te efekty na pracy numer 2.

1.

G?osuj? na prace nr.2 poniewa? lepiej(wed?ug mnie) wygl?da.. Na pracy nr.1 nie podoba mi si? ta jakby mg?a.. Temu g?os odda?em na prac? nr.2.

Nie przepadam za manchesterem,ale oddam g?os na prac? nr 2
Ukazane s? fajniejsze efekty ni? na pracy drugiej.
Bardziej pi?karska :P

G?osuj? na prace numer 1 poniewa? widzimy ca?ego pi?karza a nie jego plecy dobrze dobrane t?o wszytko gites !!

1.
Pierwsza praca moze nie jest tak dynamiczna jak druga, ale napewno autor wlozyl w nia wiecej pracy, chociaz wedlug mnie powinienes dac na render wtapianie na 15-20 pikseli.
Druga praca natomiast jest dynamiczna, lecz tak naprawde jest to zwykle zdjecie z nalozonym efektem, i paskami z 2 stron.
1

Witam, praca numer jeden nie robi na mnie ?adnego wra?enia, lecz praca numer 2 jest zrobiona ze stocku ale bardziej mi si? podoba.
G?os na 2

G?osuje na prace nr. 2
Dlaczego ??..
Poniewa?, jest bardziej estetyczna i kolory s? w miare dobrze dobrane ..
Tak?e, jak m?wi?em ..
PRACA NR. 2

Obydwie prac?, ?adne, nawet bardzo, ale jednak skusz? si? na prac? z nr 2. Dlaczego? Jest ona estetyczniejsza, zosta? zastosowany fajny efekt, co prawda wida? tylko plecy, ale jest pokazany w akcji, wi?c lepiej si? prezentuje. D?ugo my?la?em jak? prac? wybra?, ale jednak wybior? prac? z nr 2.

Zdecydowanie praca nr 2.Jest z pewno?ci? ?adniejsza,lepiej wykonana,no i te efekty,naprawd? ?wietne.Praca nr 1 nie jest taka z?a,ale w por?wnaniu do dw?jki spada na ?eb.

Pozdrawiam,
Xinx.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom