Dr. House

Status
Zamknięty.

deby22

Active User
Luty 8, 2009
Liczba reakcji
3
Ogl?da kto? was ten serial?
Ja osobi?cie tak. Uwa?am, ?e jest to najlepszy serial jaki m?g? wyj??!
Hous jest najlepszy! :) A wy co o nim s?dzicie?

Odp: Dr. House

Ja tez Lubie Dr.Hausa ale S? Lepsze Seriale...:D

Pozdo
Tiger52:up:

Tak, serial Dr. House jest zabawny ; ), ahhh, te jego ?mieszne teksty, powiedzia? do modelki takie co?: "Urwiemy Ci jaja i b?dzie wszystko dobrze". hahah ^^

Pami?tam ten odcinek. Okaza?o si?, ?e ma raka lewego j?dra (a jest kobiet?). (By?a obojniakem.)

Jakie znacie inne lepsze seriale?
Ostatnio nudzi mi si? i na necie ogl?dam se takie r??ne filmy :)

Najlepszy serial jaki kiedykolwiek ogl?da?em.

Obejrza?em wszystkie odcinki i z niecierpliwo?ci? czekam na 6 sezon! : ]

@OFF
Zapraszam do "klanu" (grupy) dla mi?o?nik?w Housa kt?ry znajdziecie w moim profilu!

@Always be~~
Ty w jakiej? sekcie jeste?. Co ci? to za przeproszeniem obchodzi co kto? lubi?

Ostatnia edycja:

Ogl?dam, bardzo fajny serial, czy najlepszy nie wiem, ale na pewno jeden z lepszych =) Bardzo lubi? to ogl?da?, jeden z najfajniejszych jakie ogl?da?em;]

Posta? Housa jest mistrzowska + pasuj?cy aktor do tej roli = ?wietny serial. Nic wi?cej do dodania.

Najbardziej przera?a mnie co?, co mo?na by por?wna? do czci, kt?r? wianeczek fan?w obtoczy? Hous'a. Autorytet, to autorytet. Ale to ju? przesada. Szczerze powiedziawszy, coraz mniej zaczyna mi si? to podoba?. Dlatego moja opinia o tym serialu jest do?? oczywista.

@Constantine
Jednym z celem internetowych for, jest wyra?anie w?asnego zdania. Skoro tego nie rozumiesz lub nie akceptujesz, to nie wiem co tu robisz.

Ostatnia edycja:

House polubi? niech?? do ?ycia.. :) Naprawd? ciekawy serial ciekawe dialogi nic doda? nic uj??..:up:

Uwielbiam. Czekam na 6 sezon, ju? nie d?ugo. : )

No ja te? lubi? Dr. Hausa ale zbytnio nie mam czasu albo mi si? nie chce ogl?da?, ogl?dam tylko jak siostra czasami ogl?dam no ale nawet fajny jest

Mam do was pytanie. Wiecie gdzie mog? znale?? sezony 3~ po polsku? Z napisami trudno si? ogl?da.

//Piractwo komputerowe zabronione.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Gdy widz? w serialu jak House Si? zawsze burzy i zrz?dzi ?mia? mi si? chce.

Mam do was pytanie. Wiecie gdzie mog? znale?? sezony 3~ po polsku? Z napisami trudno si? ogl?da.
//Piractwo komputerowe zabronione.
No tak, w sumie umiej?tno?? czytania jest dosy? trudna...

Po 2 pierwszych odcinkach sz?stej serii s?dz?, ?e mo?e by? ciekawie - House przechodzi zmian?.

W pierwszych dw?ch odcinkach 6 serii, akcja toczy si? tylko w jednym miejscu, co jest troche monotonne. Nie b?de tu spoilowa?, kto sobie obejrzy ten b?dzie wiedzia?. Miejmy nadzieje, ?e w kolejnych si? rozkr?ci.

Ja ogl?dam Dr.Hausa ?wietny program mistrzowski :cool::cool::cool: bardzo fajny...!!!

fajny serial , pami?tam jak dziewczynka 9-letnia za szybko dorasta?a i mia?a okres itp

i na demotywatorach widzia?em
dr House-5 lekarzy ,1 pacjent , 10dni
polska przechodnia-1lekarz , 30pacj?t?w 1 dzie?
xD

Jedyny serial kt?ry tak na prawd? mi si? spodoba?. Je?li chodzi o filmy, kino to ci??ko mi dogodzi?. Lecz gdy obejrza?em jeden odcinek house od razu wiedzia?em - to jest to. =d

Status
Zamknięty.
Back
Do góry