-Inne Dragon Ball After Future - Low Exp

Status
Zamknięty.

czesio1488

Active User
Maj 23, 2009
Liczba reakcji
0
logo2vl.png

Witam Wszystkich!
Chcia?bym zaprosi? wszystkich u?ytkownik?w tibia.net.pl do wsp?lnej gry i zabawy w ?wiecie:
Dragon Ball After Future!

Serwer wystartowa? 30 lipca 2013!

Acc Maker:
Kliknij Tutaj

Rate Serwera:
Exp: 3
Magic: 5
Skill: 3
Loot: 3
Spawn: 2

Systemy:
* Reborn System
* Saga System
* Transform System

Kilka Screen?w:

gdfn.png

m862.png

ntjp.png

ie2f.png

Odp: Dragon Ball After Future - Low Exp

Wypierdalaj
Z
Tym
WUDBEM
!!!!

I kurwa na accu zmien tak jak bylo frajerze -.-
"Modified by DBAF Team" hahah <--- zmien to

Wypierdalaj
Z
Tym
WUDBEM
!!!!

I kurwa na accu zmien tak jak bylo frajerze -.-
"Modified by DBAF Team" hahah <--- zmien to

Je?eli my?lisz ?e jest to tw?j acc maker to jeste? w b??dzie :P
Zrobi?em tego skina na zasadzie ?r?d?a strony + troch? zmodyfikowane przeze-mnie... Ale mam zamiar stworzy? co? oryginalnego wi?c nie sraj ?arem!

Po za tym co zabronisz mi opublikowania mojego serwera? Tw?j post pokaza? nam tylko tw?j poziom inteligencji!

Serdecznie zapraszam do gry!
WODBO wed?ug mnie jest najlepszym OTS Dragon Balla jaki do tej pory powsta?!

Bed? sra? ?ar? kiedy mi si? podba.. Zobaczysz za pare dni czy najlepszy :)

A my?la?em ?e ju? co? fajnego a tu wodbo -,-

A my?la?em ?e ju? co? fajnego a tu wodbo -,-

Ch?tnie bym zrobi? co? oryginalnego ale nie mam source do wodbo a wi?c mam ma?e pole do manewrowania :(
Co jest z?ego w wodbo? Napiszcie mi co mam zmieni? doda? ?eby wam przypad? do gustu :P

Wy??cz ots, apache i odpal zwyk?ego 8.60 rl rpg.

Zmien silnik pobierz tfs 8.54 i source i bedziesz mial pole do popisu i profesjonalny ots..

Wy??cz ots, apache i odpal zwyk?ego 8.60 rl rpg.
To na pewno odpada bo ja w real tibie nie gra?em i nie mam zamiaru gra? :P
Zmien silnik pobierz tfs 8.54 i source i bedziesz mial pole do popisu i profesjonalny ots..
Zobacz? co z tego wyjdzie :) Chodzi ci pewnie o silnik DBWarrior z Source

Nie zadne dbwarrior czysty tfs i zacznij od zera nie bazuj na jakims kiczu bo tylko tracisz szacunek jako admin takiego servera. Jak jestes ogarniety to dasz rade jak nie to albo daj se spokoj albo doucz sie. Nauka nie boli, swoja droga fajna reklama dbvictory na twoim acc makerze. Co do wodbo to fajny byl 3? Lata temu najlepszy? Heh niekoniecznie sam sie przekonasz poczekaj tam lubia bledy sie robic ;).

Nie zadne dbwarrior czysty tfs i zacznij od zera nie bazuj na jakims kiczu bo tylko tracisz szacunek jako admin takiego servera. Jak jestes ogarniety to dasz rade jak nie to albo daj se spokoj albo doucz sie. Nauka nie boli, swoja droga fajna reklama dbvictory na twoim acc makerze. Co do wodbo to fajny byl 3? Lata temu najlepszy? Heh niekoniecznie sam sie przekonasz poczekaj tam lubia bledy sie robic ;).

?ebym mia? wi?cej czasu to bym zrobi? co? od pocz?tku ale niestety u mnie z czasem cienko :( A co do mojego serwer to usun??em wi?kszo?? bug?w (mo?e co? zosta?o nie mam poj?cia) i naprawi?em bug z ki blastem czy swordem :P Bugi mapy te? prawie wszystkie wyeliminowa?em. Zach?cam do grania poniewa? na pewno lepiej zagra? na moim serwer ni? na jakim? wodbo prawie nic nie zmienionym z bugami :P

Jak nie masz czasu to sie nie zabieraj za ots , Mowisz twoj server tak samo jak i acc maker ;). Sorry ale ze ty go pobrales pobawiles sie w edycji troche to nie znaczy ze taki twoj , zrob swoj od zera wloz wiele wysi?ku pomyslow i pracy a nie bedzie 5 osob online tylko przynajmniej te 50.. i szacunek za cos unikalnego.

chujowe 0/10 nie gra?em
Jak nie gra?em to po co oceniasz :D
Jak nie masz czasu to sie nie zabieraj za ots , Mowisz twoj server tak samo jak i acc maker ;). Sorry ale ze ty go pobrales pobawiles sie w edycji troche to nie znaczy ze taki twoj , zrob swoj od zera wloz wiele wysi?ku pomyslow i pracy a nie bedzie 5 osob online tylko przynajmniej te 50.. i szacunek za cos unikalnego.
Czas zawsze jaki? wolny znajd? ale nad takim projektem trzeba by?o by posiedzie? troch? :P
A co do "mojego otsa":
OTS - skr?t od Open Tibia Server czyli m?wi?c "m?j ots" mam na my?li m?j serwer :P Rozumiem ?ebym pisa? m?j silnik to m?g? by? si? przyczepi?...
A co acc makera to w najbli?szym czasie zrobi? sw?j layout i zmieni si? szata graficzna lub z nicaw acc przejd? na moder acc.

Zapraszam na serwer!
Du?o ludzi pisze fajny serwer tylko szkoda ?e ma?o os?b gra potem wbije jak b?dzie wi?cej :)

Widz? posiadasz umiej?tno?? jasnowidzenia :P
Wi?kszo?? os?b kt?ra wbi?a pisa?o ?e fajny serwer tylko szkoda ?e ma?o os?b a mniejszo?? czyli z 20% tych kt?rzy wbili napisali ?e za ma?y exp (my?l? ?e ty do tej grupy by? nale?a?).

Dzieki ze rozwinales mi skrot ots heh dobrze niech ci bedzie. Ale polecam jednak prace nad czyms swoim czas i tak uplynie . A jesli masz umiejetnosci to za rok i tej porze bedziesz w topce ots o tematyce db. Powiem tyle samo to ze to wodbo zniecheca ludzi ;p.

Chcia?bym poinformowa? ?e o godzinie 20:00 odb?dzie si? event z exp mobami!
Wiadomo ?e nie dostaniesz na nim gigantycznego expa ale co? zawsze si? dostanie :P

Zapraszam na server, Admin ca?y czas pracuje i poprawia dodaj?c nowe wyspy.

---------- Tre?? dodana o 18:33 ----------

Refresh

Ostatnia edycja:

DZISIAJ ZOSTA?A DODANA NOWA WYSPA "FUTURE ISLAND" A TO KILKA SCREENOW:

d85q.png

m6jc.png

5d22.png

Jeszcze wi?ksz? spawnarene od ogni zr?b, wtedy to godzinami b?dzie czeka?o si? na full respa....

Zapraszam na serwer!
Prosz? oceniajcie serwer wszystkie komentarze mile widziane te z?e i te dobre :)
Dzi?ki z?ym komentarzom b?d? wiedzia? co wam si? nie podoba i co b?d? m?g? doda? lub usun??!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry