Dragon Ball Online MMORPG [NIEOTS]

Status
Zamknięty.

Nonix

Advanced User
Październik 27, 2008
Liczba reakcji
30
Siamano, chcialbym wam pokazac najwsanialsza gre na Swiecie ktora wyszla juz w 2007 roku lecz byla dostempna tylko dla Japoni potem w 2008 doszla do Koreii a napoczatku 2010 ma dojsc donas do Europy.Jest to najbardziej znane Anime na swiecie wiec Fani bajki beda mogli sprobowac swoich Sil w grze przez Internet.
Sa 3 profesje:
Human
NamekJin
Majin

Oficjalna Strona Gry:
Dragon Ball Online - DragonBallOnline.es - WebSite Europe of Fan Dragon Ball Online

Filmiki:
YouTube - Dragonball Online Gameplay 9 - 15/9/2009
YouTube - Dragon Ball Online 'Namek' Tribe's Main skill Video
YouTube - Dragonball Online - Oozaru Raid

Przypominam ze gra wyjdzie w Europie dopiero w 2010 :D

Odp: Dragon Ball Online MMORPG [NIEOTS]

no wszystko ladnie ale kiedy bendzie mozna zagrac w polsce
:confused:

Jak wyjdzie w Polsce to od razu zaczynam w ni? gra?... ;]

Czy ma juz ktos linki do pobrania??

[GRACZ]:hah::hah::>:curse:niee[/GRACZ]
Kiedy wyjdzie wreszczie DBO MMO RPG BO JU? CZEKAM 3 LATA :curse:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mozna juz grac na beta tescie tylko trudno zrobic konto (robi sie po koreansku) a do gry jest latka angielszczajaca info macie na dbmmo.net

Moim zdaniem bedzie to badziewna niedopracowana i komercyjna gra typu Metin 2 i niema co sobie zawracac tym glowy juz nawet nie namawiam do Tibii ale prosze was popatrzcie na to.

Moim zdaniem bedzie to badziewna niedopracowana i komercyjna gra typu Metin 2 i niema co sobie zawracac tym glowy juz nawet nie namawiam do Tibii ale prosze was popatrzcie na to.

po twojej wypowiedzi twierdze ze w metin wbi?e? max 10 lvl i nie wytrwa?e? dalej

po drugie DB zapowiada si? fajnie gra?em na Beta i zajebista jest

po 3 r?wnie dobrze mog? powiedzie? eeee tibia dno zal tych co zrobili j? omg tibia sux o ble o fuj o ble zal.pl i takie podobne

po twojej wypowiedzi twierdze ze w metin wbi?e? max 10 lvl i nie wytrwa?e? dalej
po drugie DB zapowiada si? fajnie gra?em na Beta i zajebista jest
po 3 r?wnie dobrze mog? powiedzie? eeee tibia dno zal tych co zrobili j? omg tibia sux o ble o fuj o ble zal.pl i takie podobne

W metinie wbilem 5 level i kumpel mnie expil i tylko dlatego bo gra jest zalosna sama gra moze ujdzie chociaz nie sadze . Glownie w metinie chodzi mi o ludzi przewaznie to idioci sam przyznasz dzieci biegajace i krzyczace ' mam gadu gadu 'gie ema' ' i cos tam cos tam. I skoto bys mogl powiedziec ze tibia 'sux ble fuj ble zal .pl i takie podobne' to bys sie na tym forum nie wypowiadal wiec to beznadziejny argument.

@topic

Gra zapewne skonczy jak Matrix Online nie beda mieli z czego utrzymywac serwerow na poczatku bedzie sporo ludzi fani serii i tak dalej a potem padnie bo wyglada idiotycznie jak inne Dragon Balle na PSy 2.

@down

Powiedz mi gdzie bledy zrobilem bo chetnie sie dowiem popracuje nad swoim polskim.
I jezeli to twoja cieta riposta to ci nie wyszlo. I rozumiem ze kazdy proplayer w Metina i tak musi sie zaczac klocic wlacz sobie Firme JPJPJP i wrzuc na luz :>

btw jezeli masz problem z tym ze nie pisze polskich znakow i przecinkow to powiem ci tylko ze niemam tego w zwyczaju kiedy pisze na kompie.

Ostatnia edycja:

zapraszam do poczytania s?ownika

Kiedy To Wreszcie Wyjdzie :curse:

Gram w to i naprawde polecam , mam 35 lvl :)

je?eli kto? chce zagra? pomgam sie zarejestrowa? jak co pisac prv.
Jedyna gra mmorpg dragon ball 3D:).lol

Zgodze sie z nTrnRa1n, ze gra bardzo podobna do metina 2 i zapowiada sie tak samo glupia jak i tamto, XD na ale proboj, proboj, moze jednak cos fajnego z tego wyjdzie ^^

Super gra Polecam jak najbardziej. Mam dopiero 10 lvl ale to juz cos :D

zzznowedzwieki

zzznowedzwieki

I znowu dragon ball, i znowu cz?owiek zapewne uwa?aj?cy, ?e db to najlepsze anime na ?wiecie kt?re kiedykolwiek powstanie i nic go nie przewy?szy, a spos?b w jaki to pokazujecie naprawd? mnie irytuje. Wi?kszo?? ludzi uwa?aj?cych, ?e "DB DA BEST 4EVA" zapewne poza nim nie widzia?a innych japo?skich "dzie? sztuki".

#Topic

Gra zapowiada si? tak sobie. Grafika nie zachwyca, system walk r?wnie?. Jedynie zagorzali fani db b?d? si? podnieca? jak to wspaniale, ?e mog? sobie pogra? w ich ukochane db.

btw.
Przypadkiem zamiast wcisn?? cytuj klikn??em podzi?kuj ._.

Odp: zzznowedzwieki

Odp: zzznowedzwieki

I znowu dragon ball, i znowu cz?owiek zapewne uwa?aj?cy, ?e db to najlepsze anime na ?wiecie kt?re kiedykolwiek powstanie i nic go nie przewy?szy, a spos?b w jaki to pokazujecie naprawd? mnie irytuje. Wi?kszo?? ludzi uwa?aj?cych, ?e "DB DA BEST 4EVA" zapewne poza nim nie widzia?a innych japo?skich "dzie? sztuki".
#Topic
Gra zapowiada si? tak sobie. Grafika nie zachwyca, system walk r?wnie?. Jedynie zagorzali fani db b?d? si? podnieca? jak to wspaniale, ?e mog? sobie pogra? w ich ukochane db.
btw.
Przypadkiem zamiast wcisn?? cytuj klikn??em podzi?kuj ._.
to zrub sam taka grafe pewnie nie potrafisz i komentujesz jak ja takich ludzi nielubie

@topic
no no bardzo fajna gra fajne grafy itp ju? mam 12lvl polecam :D a i naczym expic na 12 lvl napiscie na pw

Status
Zamknięty.
Back
Do góry