-Tibia 7.60 Dragon Ball Reaktywacja

Status
Zamknięty.
Odp: Dragon Ball Reaktywacja

Nie nie b?dzie trans?w na ssj100 itd ;) wszystkie transy ko?cz? si? na serii GT dok?adnie tak jak w anime. A system sag b?dzie wprowadzony przy update, my?l? ?e b?dzie to kwestia kilku tygodni. Chcemy ?eby sagi by?y czym? wa?nym i trudnym dlatego nie chcemy tego robi? na szybko i wolimy od?o?y? to na update

wszystko pi?knie ?adnie a tu si? okazuje ?e nawet nie macie systemu sag :o nie no zdziwko ile wy ju? robicie dbra 2 lata ? mo?e d?u?ej i sag nie macie ^^ to ju? przegi?cie a i jeszcze co do dedyka jakie on b?dzie mie? parametry ?e kosztuje tak ma?o :o 340 zl bez przesady 80 os?b wejdzie i b?d? lagi jak na wodbo ... zakupcie lepsz? maszyn? wy?u?cie ze swojej kapsy kase a nie tylko chcecie od graczy ci?gn?? :s to tyle co mam do powiedzenia :p

@edit w?a?nie zobaczy?em ?e wasza strona nawet nie dzia?a :o czy?by nie by?o pieni??k?w na op?ate roczn? lub transfer sie wam sk?czy? ? ;d

Ostatnia edycja:

Jestem fanem Dragon Ball (bajke ogladalem ponad 3 razy Ca?? !)
Ale te wszystkie gry dragon ball to przeciez kpina z bajki....
Toz to zwykla marna przerobka tibi ?

Nie rozumie co w tym takiego fajnego.
Zeby pojsc songo i zabic frezera w tak banalny sposob.

wszystko pi?knie ?adnie a tu si? okazuje ?e nawet nie macie systemu sag :o nie no zdziwko ile wy ju? robicie dbra 2 lata ? mo?e d?u?ej i sag nie macie ^^ to ju? przegi?cie a i jeszcze co do dedyka jakie on b?dzie mie? parametry ?e kosztuje tak ma?o :o 340 zl bez przesady 80 os?b wejdzie i b?d? lagi jak na wodbo ... zakupcie lepsz? maszyn? wy?u?cie ze swojej kapsy kase a nie tylko chcecie od graczy ci?gn?? :s to tyle co mam do powiedzenia :p
@edit w?a?nie zobaczy?em ?e wasza strona nawet nie dzia?a :o czy?by nie by?o pieni??k?w na op?ate roczn? lub transfer sie wam sk?czy? ? ;d

DBR'a robimy rok z kawa?kiem. Z tego co pami?tam DBL mia? ponad rok gdy doszed? system sag podobnie jak WoDBo jedynie chyba HoDB na start mia?o sagi ale nie widz? ?eby serwer cieszy? si? jak?? popularno?ci?. Niestety nie mamy kasy ?eby dok?ada? kilka set z?otych tym bardziej ?e jest pocz?tek roku szkolnego i trzeba kupi? wszystko do szko?y. My robimy serwer je?eli gracze chc? na nim gra? to te? musz? w tym przypadku pom?c nam go utrzyma? bo milionerami nie jeste?my. Poza tym to start serwera je?eli b?dzie gra?o 100 os?b i b?d? kolejki powiedzmy po 30-40 os?b to pewnie za miesi?c 2 zakupimy lepszego dedyka. Je?eli chodzi o forum to zajmuje si? nim Xenon (mod) kt?rego obecnie nie ma wi?c nie mo?emy nic poradzi? na to ?e si? posypa?o.
Ps. Wracaj do swoich poczk?w kt?re s? klonem PO ;) tam te? mo?esz zrobi? system sag i jestem ciekaw jak on Ci wyjdzie i w jakim tempie go zrobisz. Je?eli DBR ruszy teraz to do grudnia b?d? sagi najpewniej.

@Modzie
Prosz? o usuni?cie posta @up za reklam? w naszej zapowiedzi

Ostatnia edycja:

Lorej, spoko rozumiem ci?. Dlatego chcieli?my stworzy? co? co b?dzie przypomina? chocia? w jakim? stopniu anime. Na DBR zar?wno exp b?dzie wolny jak i potworki mocne.

kaczucha11, osoba odpowiedzialna za stron? jest na wakacjach i nie mia?a jak op?aci? serwera. Napisa?em do niego i jako? znalaz? czas jak i dost?p do internetu.
Strona ju? dzia?a :]

Pozdrawiam.

Ja si? tak zastanawiam i czy tu b?d? runy ? Bo co? na 1 zdj?ciu widzia?em ,?e typ mia? . runy wed?ug mnie bez sense nie lepiej odrazu spontan ? I mam rozumie? ,?? profa goten i trunks to p?zniej gotenks ?

Ostatnia edycja:

B?dzie kilka run takich standardowych ki blast , bukujutsu, kienzan, wszystkie profesje te same + jeszcze swoich w?asnych spontan?w ka?da profesja ma po 6-8 jak nie wi?cej ;d

Goten i Trunks b?d? mieli fuzje w gotenksa puki nie przemieni? si? w GT tzn na kt?rym? lvlu jest sta?y trans na starsze wersje i Gotena i Trunksa i wtedy ju? nie mo?na u?y? fuzji.

Jestem pod ogromnym wra?eniem, najbardziej fascynuje mnie walka na Fale uderzeniowe powinno by? w Galileo <my?li>. Trans w ssj b?dzie wygl?da? tak jak na filmiku, m?wi? tu o kamykach dooko?a postaci i tak d?ugo (je?eli tak do mo?e by? mi?o :D )

@down Wtedy to tylko npc by tak si? transformowa?y... xd

Ostatnia edycja:

@up
Transy b?d? tak jak na filmiku ale tylko w wybranych momentach.. Tzn np b?dzie w ten spos?b pokazany trans Gohana w ssj2 w czasie sagi z cellem jak ju? zostan? wprowadzone sagi. ;)

A co do gohana to last trans b?dzie mistic gohan czy z gt ? Jak z gt to troche taka lipa ;p I czy ka?dy spell b?dzie si? zaczyna? Ka... Me... Ha... Me... Ha... ? Je?li tak to ju? widze pvp ;p

Ostatnia edycja:

Ostatni trans gohana to mystic gohan ;p mo?e w przysz?o?ci b?dzie dodany gohan gt je?eli b?dziemy dodawa? wszystkim transy ;p ?eby nie wymy?la? ssj5 to dodamy mu gt.

Co do spelli to ka?da profesja ma 1 kt?ry si? wpisuje tak ka...me...ha...me..ha, reszta technik jest normalna czyli dzia?a od razu. Mo?liwe ?e w przysz?o?ci jeszcze jakie? techniki b?d? tak dzia?a?y.

Ju? 2 wrze?nia a sewera nie ma wiem ,?e jest problem z dedykiem podacie jakie? info ??

Wszystko pisze na forum. Ruszy?y zam?wienia w preorderze kwesta tego jak szybko odpowiednia ilo?? paccy zostanie zam?wiona...

Je?li kto? my?li, ?e projekt upad? to si? mylicie, zbierana jest kasa na dedyk, brakuje jeszcze 100z? jak si? nie myl?, najprawdopodobniej server wystartuje pod koniec nast?pnego tygodnia(Assasin ma dosta? brakuj?c? cz??? kasy od kolegi).

Polecam zajrze? tutaj:Dragon Ball Reactivation • Zobacz w?tek - Preorder!

Jako pierwszy dokona?em Preordera(nick Mastash na forum DBR) i dosta?em dodatkowe 50h PACC, je?li kto? chce dosta? gratisowe godziny to musicie si? ?pieszy?, a naprawd? warto wyda? te przynajmniej 10z?, jakby kto? si? ba?, ?e DBR3 nie wystartuje to zawsze godziny z PACC mog? przej?? na DBR1. Jednak nie po to Assi i reszta tyle si? m?czy?a i robi?a tak ?wietne skrypty ?eby teraz da? pass. Chcecie przy?pieszy? start to ju? wysy?ajcie kas?, chcecie wys?a? p??niej i nie mie? gratisowych godzin, wasza sprawa...

Edit:jak kto? my?li, ?e to trojan to zawsze mo?na wpisa? w wyszukiwarce DBR ots i samemu poczyta? w nowo?ciach...

Ostatnia edycja:

Normalnie ?mia? mi si? chce, jak zacza?i robi? serwa mogli pomy?le? ile co kosztuje a nie teraz si? budz? i my?l? ?e kto? mo?e im wy?le przed startem, ja bym nie wys?a? sk?d mam pewno?? ?e serwer wypali? na forum du?o mo?na pisa?....

PS: co do serwa dzieci robi? wi?c d?ugo nie postoi, powodzenia!

@Wichura
Na spierdalaj ju? za p??no we? spierdalaj extra.

Doros?y sie odezwa?. ?ehehehehehe. Zr?b Sam jak cffaniaczek jeste?.

Id? spa? dzieciaku xd

Dzieciak powiadasz? mo?e spotkamy si? na skype lub te? na realu, nie ma problemu, nie mam 15 lat jak ty, A ?e gram w tibie to ju? moja sprawa wi?c wybieraj kt?r? opcje chcesz...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry