Dragon Ball Saiyan History

Status
Zamknięty.

haski123

Advanced User
Kwiecień 17, 2008
Liczba reakcji
6
Witam.

Poszukuj? ludzi do tworzenia serwera Dragon Ball pod tibi? 8.54.
Wiem ?e na tym forum nikt nie toleruje Przer?bek itp. Tibii ale chcia?bym to zmieni? i stworzy? cos co podejdzie do gustu jej gracz?.

A wi?c tak. Doda?em pare grafik do Clienta kt?re troche urozmaic? wygl?d oraz gr? na serwerze. Narazie jest to natura bo mam problem z Outfitami itp.

Oto grafika natury-Jest te? troch? tibii ale nie wiem czy j? zostawi?:

nowegrafiki.png

Monsterki
najnowszemonsterki.png

Mam zamiar stworzy? co? w rodzaj jak to by?o w Anime i troche podzmieniane.

Fabu?a serwera Dragon Ball Saiyan History.

Zaczynaj?c gr? w Acc Makerze wybieramy 1 z 6 g??wnych ras.
Do wyboru mamy: Androidy, Changeling, Namekjins, Tsufurjin, Saiyans i Humans
Ka?da z ras posiada swoje wady i zalety. Gracz zaczynaj?c gr? jest dzieckiem, lub embrionem zale?y od rasy, i trzeba przej?? okres dzieci?cy po kt?rym wybiera si? profesje w przypadku Changeling b?d? to: Freeza i Cooler.
Po przej?ciu treningu i nabyciu 50 poziomu gracz mo?e ju? zacz?? dobrze expic i rozpocz?? sagi.
Ka?da uko?czona saga powi?ksza nasze tereny i dzi?ki nim mamy lepsze expowiska. Dlatego sagi na DBSH s? najwa?niejsze.
Co do treningu pocz?tkowego. Saiyans musz? przej?? przez Pomieszczenia z Respiratorami gdzie przebywaj? m?odzi Saiyanie. Na swojej drodze napotkamy wiele przeszk?d takich jak Baby Saiyan, Baby Brolly itp. Wspomniany Brolly b?dzie ostatnim przeciwnikiem w tej fazie gry, poniewa? jest z nich najsilniejszy.
Ka?dy gracz po osi?gni?ciu 250 poziomu mo?e zacz?? walk? z kumplami czy rywalami. Oczywi?cie od 50 poziomu mo?na ju? walczy? ale tylko na Arenie.
Ka?da profesja ma chociarz 1 czar kt?ry j? identyfikuje, oraz kolor Aury. B?dzie dodany tak?e system Aury, kt?rej b?dzie mo?na u?y? w trakcie walki kt?ra b?dzie dodawa?a si?y itp.
Do serwera zostan? dodane tak?e inne ciekawe systemy jak, System profesji(zielarstwo itd), System list?w go?czych, Atrybuty przedmiot?w i wiele wi?cej. Wszystkiego mo?ecie spodziewa? si? na powstaj?cym serwerze DRAGON BALL SAIYAN HISTORY !!

Fabu?a zosta?a napisana przez, Kamikaz

Narazie idzie mi ca?kiem dobrze lecz sam tego nie podo?am.
A wi?c poszukuj? osob na stanowisko:

Kod:
- Maper
- Webmaster
- Codera
- Skrypter
- Pixelartysta

Wz?r podania przedstawia si? nast?puj?co:

Kod:
Imie:
Praca wykonana przec cb:
Kontakt:
Jak d?ugo to robisz:

Zapraszam wszystkich i pozdrawiam, Nied?ugo 1 Fabu?a gry.

Odp: Dragon Ball Saiyan History

Nowe grafiki Monster?w:
monsterkinew.png

Imie: Daniel
Stanowisko: Webmaster, pocz?tkuj?cy pixelartysta.
Praca wykonana przec Cb: Pixelart - Beosky-Pixelart - Tibia.net.pl

A, co do webmastering'u to:
- lordareon.eu
- counterawars.eu
- varnet.pl
Kontakt: pw
Jak d?ugo to robisz: Webmastering'iem zajmuj? si? od ponad lat, a pixelart'em od kilku dni.

Ostatnia edycja:

Prace wr?. Najnowsze Monsterki:
najnowszemonsterki.png

Imie:Jakub [Kuben]

Stanowisko:Pixelartysta, ewentualnie mapper... [ale sadzac po opiniach ludzi to odpada...]

Praca wykonana przec cb:
Jesli chcesz to nawet moge ci przeslac cala mape (bradzo mala, ale chyba wystarczajaca do oceny) pisz!

Kontakt:gg 21823828, a potem moze nawet telefon...

Jak d?ugo to robisz:
Pixelart: dlugo, ale ostatnio mialem przerwe
Mapping: Zaczalem miesiac temu dla sportu ;D

Kozackie wreszcie db ktory dominuje grafika i mapa !

Od?wie?am. Grafiki ogarni?te. Teraz robie profesje i czary. Nie wiem na kiedy przewiduje start, ale mam nadzieje ?e si? spodoba :)

Imie: Kamil (Handy/Mito)
Stanowisko: spriter
Praca wykonana przec cb:
132442tkgy9b.bmp
[sc17 armor]
Kontakt: masz
Jak d?ugo to robisz: 2 lata ?

Ostatnia edycja:

Refresh. Poszukujemy du?o pixelartyst?w. Najbardziej od Outfit?w !!

Od?wie?am! Potrzebujemy ekipy.

Jako, i? jestem g??wnym za?o?ycielem tego tematu pozwalam sobie na od?wie?enie oraz podanie linku do forum:
Kod:
http://dbsh.forumpl.net/

Pozdrawiam i zapraszam, Kamikaz

we? ch?opie zr?b co? Samemu a nie Wi?ksza po?owa grafik postaci
to wodbo/dbkai/dbvictory......

Oficjalnie rezygnuje z uczestnictwa w projekcie - brak czasu, du?o zlece?, brak zainteresowania.

Grafiki kradzione niezbyt ?adnie prezentuj? server.
Zr?b lepiej co? w?asnego tak jak tego c8.

"Freeza SSj 6" Dominuje.

Ostatnia edycja:

C8 te? kradziony. Up@ Powiedz mi kto nie bierze grafik z innych ots'?w ? Wszystkie s? kradzione z ka?dego, jedynie DBKO ma pare w?asnych i wgl, reszta to Game boy itp... A no i jeszcze Grafiki robione tak przez graczy normalnie, lecz tylko przerabiane.
Haha No ty Freeza SSj 6 :D pozdro ;D
Dziwi mnie nazwa otsa wgl, DB Saiyan History hm. Historia Saiyanow ? ok ok.. SSj6 itp ? Ju? zosta? te? przy nazwie DB wars lepsze ;) Ale to ju? twoja Fantazja, chcia?em si? przy??czy? ale si? powstrzymam, zobaczysz jakie b?dziesz mia? problemy, aby zrobi? otsa trzeba mie? te? chocia? troch? do?wiadczenia nie tylko z Wodbo, bo jak na razie pokaza?e? ze potrafisz si? bawi? "Noxspr" i nazwy Mob?w w skryptach.
Ja Osobi?cie te? co? tam kombinuje lecz samemu, i wiem co cb te? napotka na drodze do stworzenia servera ;) Poka? co? wi?cej, mo?e si? zdecyduje na co?. :)

Ostatnia edycja:

Witam.

Poszukuj? ludzi do tworzenia serwera Dragon Ball pod tibi? 8.54.
Wiem ?e na tym forum nikt nie toleruje Przer?bek itp. Tibii ale chcia?bym to zmieni? i stworzy? cos co podejdzie do gustu jej gracz?.

Nie chodzi o to, ze nikt nie toleruje, bo duzo by sie znalazlo zainteresowanych. Tyle, ze glownie takie projekty tworza albo dzieci i nic z tego nie wychodzi albo tematy wygladaja podobnie do tego... Co zdanie jakis blad w twoim pismie, jak nie znasz polskiego to idz na anglojezyczne forum i tyle... Po przeczytaniu takich postow od razu odnosi sie wrazenie, ze ma sie doczynienia z dzieciakiem, dlatego malo ktos potem podchodzi do takiego projektu na powaznie...
Nie dosc, ze w pierwszym cytacie sa bledy to jeszcze to:
Mam zamiar stworzy? co? w rodzaj jak to by?o w Anime i troche podzmieniane.

Narazie idzie mi ca?kiem dobrze lecz sam tego nie podo?am.
Kompletnie sie kupy te zdania nie trzymaja.
Co do samego projektu, w wiekszosci miejsc gdzie laczy sie stara grafika tibii z grafikami z db wyglada to slabo, dlatego albo zmienic wszystko albo dorobic pasujace bordery ktore to ladnie poskladaja w jedna calosc.​

Dzi?kuj? za dobry pomys?. Co do mojej ortografii 2 z polskiego wyra?a swoje. Prace nadal trwaj? a co do grafik, potrzebuje pixelartyst?w, bo bez nich nic dobrego nie zdzia?amy. Je?eli jest kto? ch?tny b?d? zainteresowany prosz? napisa? w tym temacie.
Pozdrawiam, Kamikaz

Imie: Filip.?
Stanowisko: Pixel-Art
Praca wykonana przec cb: zirazox.pl.tl (sam zobacz) :D
Kontakt: 22544541 GG
Jak d?ugo to robisz: ok. 1 rok

Od?wie?am. Pilnie potrzebuje skrypter?w. Nied?ugo nowe screeny !

Nowe Czary:
Energy Dan-
3623chz8k9et.bmp

Galactic Donut-
3651zi5r93qs.bmp

Ghost Kamikaze-
3707g4bdhtk7.bmp

Honoo-
3725c1l8w5iq.bmp

Kikoho-
3738cakwv3xl.bmp

Pozdrawiam i zapraszam do projektu, Kamikaz

Ostatnia edycja:

od?wie?am, poszukiwani skrypterzy i pixelarty?ci !

Status
Zamknięty.
Back
Do góry