- Liczba reakcji
- 6
Witam.
Poszukuj? ludzi do tworzenia serwera Dragon Ball pod tibi? 8.54.
Wiem ?e na tym forum nikt nie toleruje Przer?bek itp. Tibii ale chcia?bym to zmieni? i stworzy? cos co podejdzie do gustu jej gracz?.
A wi?c tak. Doda?em pare grafik do Clienta kt?re troche urozmaic? wygl?d oraz gr? na serwerze. Narazie jest to natura bo mam problem z Outfitami itp.
Oto grafika natury-Jest te? troch? tibii ale nie wiem czy j? zostawi?:
Monsterki
Mam zamiar stworzy? co? w rodzaj jak to by?o w Anime i troche podzmieniane.
Fabu?a serwera Dragon Ball Saiyan History.
Zaczynaj?c gr? w Acc Makerze wybieramy 1 z 6 g??wnych ras.
Do wyboru mamy: Androidy, Changeling, Namekjins, Tsufurjin, Saiyans i Humans
Ka?da z ras posiada swoje wady i zalety. Gracz zaczynaj?c gr? jest dzieckiem, lub embrionem zale?y od rasy, i trzeba przej?? okres dzieci?cy po kt?rym wybiera si? profesje w przypadku Changeling b?d? to: Freeza i Cooler.
Po przej?ciu treningu i nabyciu 50 poziomu gracz mo?e ju? zacz?? dobrze expic i rozpocz?? sagi.
Ka?da uko?czona saga powi?ksza nasze tereny i dzi?ki nim mamy lepsze expowiska. Dlatego sagi na DBSH s? najwa?niejsze.
Co do treningu pocz?tkowego. Saiyans musz? przej?? przez Pomieszczenia z Respiratorami gdzie przebywaj? m?odzi Saiyanie. Na swojej drodze napotkamy wiele przeszk?d takich jak Baby Saiyan, Baby Brolly itp. Wspomniany Brolly b?dzie ostatnim przeciwnikiem w tej fazie gry, poniewa? jest z nich najsilniejszy.
Ka?dy gracz po osi?gni?ciu 250 poziomu mo?e zacz?? walk? z kumplami czy rywalami. Oczywi?cie od 50 poziomu mo?na ju? walczy? ale tylko na Arenie.
Ka?da profesja ma chociarz 1 czar kt?ry j? identyfikuje, oraz kolor Aury. B?dzie dodany tak?e system Aury, kt?rej b?dzie mo?na u?y? w trakcie walki kt?ra b?dzie dodawa?a si?y itp.
Do serwera zostan? dodane tak?e inne ciekawe systemy jak, System profesji(zielarstwo itd), System list?w go?czych, Atrybuty przedmiot?w i wiele wi?cej. Wszystkiego mo?ecie spodziewa? si? na powstaj?cym serwerze DRAGON BALL SAIYAN HISTORY !!
Fabu?a zosta?a napisana przez, Kamikaz
Narazie idzie mi ca?kiem dobrze lecz sam tego nie podo?am.
A wi?c poszukuj? osob na stanowisko:
Wz?r podania przedstawia si? nast?puj?co:
Zapraszam wszystkich i pozdrawiam, Nied?ugo 1 Fabu?a gry.
Poszukuj? ludzi do tworzenia serwera Dragon Ball pod tibi? 8.54.
Wiem ?e na tym forum nikt nie toleruje Przer?bek itp. Tibii ale chcia?bym to zmieni? i stworzy? cos co podejdzie do gustu jej gracz?.
A wi?c tak. Doda?em pare grafik do Clienta kt?re troche urozmaic? wygl?d oraz gr? na serwerze. Narazie jest to natura bo mam problem z Outfitami itp.
Oto grafika natury-Jest te? troch? tibii ale nie wiem czy j? zostawi?:
Monsterki
Mam zamiar stworzy? co? w rodzaj jak to by?o w Anime i troche podzmieniane.
Fabu?a serwera Dragon Ball Saiyan History.
Zaczynaj?c gr? w Acc Makerze wybieramy 1 z 6 g??wnych ras.
Do wyboru mamy: Androidy, Changeling, Namekjins, Tsufurjin, Saiyans i Humans
Ka?da z ras posiada swoje wady i zalety. Gracz zaczynaj?c gr? jest dzieckiem, lub embrionem zale?y od rasy, i trzeba przej?? okres dzieci?cy po kt?rym wybiera si? profesje w przypadku Changeling b?d? to: Freeza i Cooler.
Po przej?ciu treningu i nabyciu 50 poziomu gracz mo?e ju? zacz?? dobrze expic i rozpocz?? sagi.
Ka?da uko?czona saga powi?ksza nasze tereny i dzi?ki nim mamy lepsze expowiska. Dlatego sagi na DBSH s? najwa?niejsze.
Co do treningu pocz?tkowego. Saiyans musz? przej?? przez Pomieszczenia z Respiratorami gdzie przebywaj? m?odzi Saiyanie. Na swojej drodze napotkamy wiele przeszk?d takich jak Baby Saiyan, Baby Brolly itp. Wspomniany Brolly b?dzie ostatnim przeciwnikiem w tej fazie gry, poniewa? jest z nich najsilniejszy.
Ka?dy gracz po osi?gni?ciu 250 poziomu mo?e zacz?? walk? z kumplami czy rywalami. Oczywi?cie od 50 poziomu mo?na ju? walczy? ale tylko na Arenie.
Ka?da profesja ma chociarz 1 czar kt?ry j? identyfikuje, oraz kolor Aury. B?dzie dodany tak?e system Aury, kt?rej b?dzie mo?na u?y? w trakcie walki kt?ra b?dzie dodawa?a si?y itp.
Do serwera zostan? dodane tak?e inne ciekawe systemy jak, System profesji(zielarstwo itd), System list?w go?czych, Atrybuty przedmiot?w i wiele wi?cej. Wszystkiego mo?ecie spodziewa? si? na powstaj?cym serwerze DRAGON BALL SAIYAN HISTORY !!
Fabu?a zosta?a napisana przez, Kamikaz
Narazie idzie mi ca?kiem dobrze lecz sam tego nie podo?am.
A wi?c poszukuj? osob na stanowisko:
Kod:
- Maper
- Webmaster
- Codera
- Skrypter
- Pixelartysta
Wz?r podania przedstawia si? nast?puj?co:
Kod:
Imie:
Praca wykonana przec cb:
Kontakt:
Jak d?ugo to robisz:
Zapraszam wszystkich i pozdrawiam, Nied?ugo 1 Fabu?a gry.
ixelartysta, ewentualnie mapper... [ale sadzac po opiniach ludzi to odpada...]

pozdro ;D
Ale to ju? twoja Fantazja, chcia?em si? przy??czy? ale si? powstrzymam, zobaczysz jakie b?dziesz mia? problemy, aby zrobi? otsa trzeba mie? te? chocia? troch? do?wiadczenia nie tylko z Wodbo, bo jak na razie pokaza?e? ze potrafisz si? bawi? "Noxspr" i nazwy Mob?w w skryptach.