• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dragon Hill

Status
Zamknięty.

Marcin442

User
Liczba reakcji
0
Witam.
Po przerwie w mappingu znowu chcia?bym przedstawi? moj? mapke.
A oto Screeny:
mapa1j.jpg

mapa2py.jpg

mapa3m.jpg

Tak wi?c prosze o oceny i komentarze.
Pozdro!

Odp: Dragon Hill

Powiem ?e mapa nie za ciekawa, kszta?t g?ry og?lnie nie jest z?y, lecz nie podobaj? mi si? te obramowania g?r, u?ywaj tych o id 4456 - 4467.
Nie podobaj? mi si? te? te bordery trawy na trawi?, kiedy? sam tak robi?em ale stwierdzi?em ?e jest to brzydkie. Natura w ca?ej pracy te? nie za specjalna, ?cie?ka nie pasuj? z tymi borderami martwej trawy. Polecam te? poczyta? poradnik ?adne zdj?cia mapy, poniewa? twoje zdj?cie fatalne. Poradnik ten znajdziesz w strefie mapper?w dzie? artyku?y i poradniki.

G?rka jest taka sobie, du?o element?w nie pasuj? do siebie.Poczytaj poradniki, jak dobiera? odpowiednie elementy do g?r.
Og?lna ocena : 4/10
Pozdrawiam,
Arts

Nie zbyt ciekawa mapa, lecz nie jest a? taka z?a.
kszta?t g?ry jest dosyc dobry, lecz gorzej z pod?o?em, wygl?da na to ?e u?ywa?e? autobordera, poniewa? ?cie?ki s? troch? kwadratowe.
Natura te? nie za dobrze si? prezentuje, wygl?da na to jak by? robi? to od niechcenia i porozrzuca? wszystko bez namys?u, ale og?lnie nie jest tak ?le, wi?c oceniam na 5.5/10.

Pozdro.

Trudno jak dla mnie nazwa? to Dragon Hill. Lepiej by? tam zrobi? jakie? nied?wiedzie i wilki, bo du?o lepszy klimat by by?. Je?li to ma przypomina? bardziej g?r? smoka to my?l?, ?e powinny by? fire fieldy. Mniej zieleni a wi?cej ziemi o id:103 i martwa natura.

A moim zdaniem mapa jest bardzo ciekawa.
G?ra ma fajny kszta?t, co daje dobry efekt.
Natura si? nie za bardzo prezentuje, ale dobrze ; )
8/10

wykonanie dobre pomys? nawet ciekawy du?o zieleni tylko brak k?pek i kamyczk?w szczeg??y do poprawy.

?adnie tylko niekt?re miejsca kwadratowe, wykonanie ?wietne, natura ?adnie pomieszana.
9/10.

Praca ?adnie wykonana lecz niema na niej nic zajebistego.
Og?lnie nie przyci?ga oka i jest taka ni jaka.
Na razie moja ocena to [][][][][][][][][][][][]

Status
Zamknięty.
Do góry