Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mi si? zdaje ze to ?ciema nawet nie masz dowod?w a piszesz:down::down:Nie ma zdj. to po 1, po 2 by? mo?e jest tak, np tylko z orca na orc fortes leci old bp, a nie z innych, lecz raczej to zwyk?a "Plota"
Chcia?by by? rookstayerem a nie wie jak si? to s?owo pisze.Stary ogarnij si? prosz?...Prawdopodobnie nie wiecie jak dosta? si? do Ghoula (zombiaka)
Ale ja chybawiem jak sie tam dosta? ot?? ostatnio zainteresowa? mnie rook ( chcia?em by? rookstayerem (czy jak to si? tam pisze) i zacz??em czyta? na r??nych forach .I na jednym z nich znalaz?em ciekawostk?: Gdy jest r?wna godzina wystarczy podej?? pod ?cian? i waln?? kilofem lecz wtedy ?ciana si? troszk? pr?szy. Na drugim blogu znalaz?em ciekawostk? polegaj?c? na tym ?e je?li walnie si? w r?g tego pokoju to zaczyna si? pr?szy?.
Z w?asnych obserwacji zauwa?y?em ze po update 4.0 na murze jest wielka szczelina A oto Droga jak doj?? do Ghoula o pe?nej godzinie pickiem (kilofem) trzeba waln??? w r?g pokoju a potem w t? strzelin?. Nie mam na to dowod?w.
Amen. W chwili obecnej doj?cie do ghoula nie jest, i nie b?dzie mo?liwe. Nie ma co zak?ada? kolejnych tego typu temat?w, p?ki CipSoft nie zrobi z tym kompletnie nic. W zasadzie temat mo?na by uzna? za zamkni?ty, ale nie mi jest pisane to zrobi?.Ghoul na rooku raczej nie jest mo?liwy, i nie powinien .
Rookgard to nie main, tu nie ma by? mega mocnych potwor?w ...
Co prawda jest bardziej ciekawy... tyle legend, mit?w , a najlepsze jest
to ze 90% z tego to nie prawda. :down: