Druczek do przelewu na konto bankowe

Status
Zamknięty.

harmonia rox

Active User
Kwiecień 28, 2009
Liczba reakcji
0
Elo , no wi?c tak , zakupuje pacca po przez tibia.com z?ozylem zamowienie , mam tytu? itp i wypelniam wlasnie druczek i jestem przy danych tzn wpisalem imie i nazwisko a nizej kod pocztowy **-*** L****w i teraz musze wpisac adres a nie zmiesci mi sie jak widze :( . Wpisalem na tibia.com ul.ks.W.B**********o 60 , czy musze wpisywac na druczku z tym ul.ks.W ... cy moze byc samo B**********o 60 ? Bo nie wiem czy musi byc identycznie jak na tibia.com , sory co do tych gwiazdek,ale bym podal moj adres tak to hehe:P .
Notka moderatorska:
Zamykam
//Grumpy

Odp: Druczek do przelewu na konto bankowe

Ot?? nie musisz stosowa? si? do zasady jedna kratka - jeden znak. Wiedz?c to na pewno zmie?cisz si? na druczku :)

@Xemorin

Aha , no ale u mnie na druczku pisze pismo odr?czne:duze drukowane litery,kazda w osobnej kratce.

Uwierz mi ?e nie musisz umieszcza? ka?dego znaku w osobnej kratce. Mam r?wnie? w?tpliwo?ci z wymogiem dot. wielkich drukowanych znak?w. Wa?ne by? napisany przez Ciebie ci?g znak?w by? czytelny :)

Ostatnia edycja:

@Xemorin
Aha dzi?ki , a czy mog? wype?ni? tylko adres takim ci?giem znakow czy musze nowy druczek zalatwic ? ;p

Zr?b tak: we? nowy druczek, tam gdzie wed?ug Twoich oblicze? si? zmie?cisz pisz w "bardziej poprawny" spos?b (jeden znak w jednej kratce, wielkie drukowane litery), tam gdzie nie - zastosuj tylko wielkie drukowane litery.

Aha , no to wychodzi na to ze nie potrzebuje bo wszystko pisalem duzymi czytelnymi i sie zmiescilo , no tylko ten adres b?d? musia? tak jak mowisz , to wychodzi na to ze moge na tym wypelnic co mam teraz przed oczami ? :P

Normalnie wype?niaj, bez drukowanych znak?w [chyba, ?e masz totalnie nieczytelne pismo]. Nie musisz si? mie?ci? w jednej kratce z literk?, to pewne. Panie na poczcie i tak zlewaj? na to. Ja bym tam napisa? ul. , bo mo?e by? te? plac, nie? plac Witosa, i ul. Witosa, taki przyk?ad ze Szczecina.

Dzieki wszystkim co pomogli . Wczoraj wyslalem druczek przed 16:00 bo akurat zamykali poczt? :P . Pani mowi ze wszystko ladnie napisane i ze moge pisa? hehe :D .

@Prosz? zamkn?? temat :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry