• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Druid gra bez PACCA

Status
Zamknięty.

Silent Assassin

Active User
Witam. Mam druida 13 LvL i 7 mlvl. Ci?gle trenuje wi?c za 2 godz b?d? mia? pewnie 14 lvl i 9 mlvl. Ok wi?c mam takie pytanie. Chc? gra? na FACC bez PACCA { mo?e kiedy? } ale prosz? nie m?wci? ?e bez PACCA si? nie da gra? bo mateusz dragon wielki wbi? chyba 110 LvL BEZ PACCA! No wi?c da si? tak ?? odpowiadajci? prosz?.

Our partners and their custom servers:

Odp: Druid gra bez PACCA

Pewnie ?e si? da, jak chcesz to nawet na rooku 400 wbijesz >.>. Chcesz szybko expi?? Kup pacc'a. Chcesz wolno expi? - zosta? na facc. Pacc daje tak?e czary, ale jednak - mo?esz kupi? pacc za gp.

Bardzo gor?co polecam Ci PACC'a.
Gra druidem bez PACC jest ja gra knightem bez eq (xD?).
?a?osne hity, prawie 0 czar?w ofensywnych (pozostaje exevo frigo hur).
Zaludnione exp itd, itp.
Pozdro;)

Bez PACCA si?danawet 200 wbi? (oczywi?cie b?dzie to trwa?o 5 lat d?u?ej ni?z PACC:})
Alena wy?szymlevelu (oko?o 80) kup se Pacca za gp

No wiadomo da si?. Ale to b?dzie trudniejsze ni? my?lisz. B?d? Ci potrzebne duzo ch?ci do gry i nie mo?esz si? zalamywa? po 1-2 dedach. Tak og?lnie to na FACC ponodz najlepszy jest pall. Ja gra?em sorkiem te? duzo czasu na FACCU i gra?o si? dobrze. Od gdzie? tak 33 lvl to b?dzie si? zajebi?cie gra?o. Wi?c odpowiadam na pytanie, ?e sie da ale troche to potrwa.

Pozdrawiam,
Misiek

Druid bez pacc? o nie... xD najgorsze co moze byc ; ) uwierz mi ; D
i pomysl czym bedziesz expic? wandem?... :o runy dopiero pozniej mozna ... :S i pomysl ze na kazdy exp bedziesz musial smigac z kilka bp run... a tak z pacc bp manasow i exori... ; ) zalezy od ciebie jaki strike :p
bez pacc dobry jest paladyn tak do 50 ; ) a najwiekszy lvl zrobiony bez pacc to chyba najt do 169 czy cos takiego.. ; p ((jak ktos wie jaki lvl to byl najwiekszy bez pacc to sie nie wymadrzac bo niepamientam.. ; )

profesje magiczne bez pacc... bez komentarza. flame strike to podstawa ;d je?li nie podoba Ci si? ani druid, ani knight, to zostaje Ci paladyn. nim da si? wytrzyma?, ale, wiadomo, najlepiej jest mie? pacc ^^ najbardziej podobna gra do pacca na faccu to knight, bo ani skille wolniej nie leca, a bez czarow ofensywnych dla kina da sie grac :p.

A ja nie mam nic przeciwko grania na faccu ;P. Osobi?cie mam 50 knighta facc i teraz dopiero planuje kupic pacc'a ;D

Jak najbardziej da si? gra? na FACC. Osobi?cie mam 51 lvl druidka i pr?dko nie zamierzam kupi? PACC :P Expie na Orc Forest z kumplem - jest nawet dobry exp (30/36 k/h) no i dzi?ki halabardom z berk?w nie ma waste.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom