Dwa layouty stron internetowych

Squidy

Advanced User
Kwiecień 5, 2008
Liczba reakcji
22
Witam, chcia?bym przedstawi? moje dwa pierwsze layouty : )
x60b5w.jpg

2d49z9.jpg

2hydrmb.png

: )

Jak kto? by mia? ochot? zakodowa?, to z przyjemno?ci? pode?l? psd'ka : p

Odp: Dwa layouty stron internetowych

2.2. W pierwszym po?cie musz? znale?? si? minimalnie trzy grafiki. P??niej mo?na wstawia? dowoln? liczb? prac.
...

Ale wracaj?c do tematu. Jak na pierwsze layouty to nie jest ?le, ale w obydwu le?y typografia. Kolory te? pozostawiaj? wiele do ?yczenia (g??wnie w pierwszym). Uk?ad jest prosty, normalnie to wada, ale jak kto? zaczyna to lepiej nie robi? B?g wie jak skomplikowanych layout?w.

W pierwszej pracy nie podoba mi si? przej?cie od niebieskiego w czarny. Mo?e gdyby ten niebieski mia? inny odcie? to by lepiej wygl?da?o. Poza tym kolor tych ramek po bokach te? nie jest za ?adny.

W drugiej pracy t?o mog?o by? odrobin? ciemniejsze. Ten napis "Techvortal" za bardzo si? wyr??nia (zmie? kolor). I na koniec napis "Nowo?ci" m?g? i?? wy?ej.

Za obydwa trzymaj 5/10. A i czekam do jutra na trzeci layout inaczej b?dzie ostrze?enie.

Szczerze m?wi?c niezbyt rzuca si? w oczy, moim zdaniem kolory troch? ?le dobrane noi marne to, ale skoro s? to twoje pierwsze laye to jak na pocz?tek nie jest z?e, troch? po?wiczysz i b?dzie lepiej 6/10 za ch?ci :p

No to powiem tak. Jak na pierwsze layouty to nie jest ?le.

Co do pierwszego:
Prosty i nie podoba mi si? w og?le wi?c nie b?d? wi?cej na jego temat pisa?.

Co do drugiego:
Ten layout mi si? podoba i dla os?b pragn?cych za?o?y? jaki? serwis to polecam takie layouty na start poniewa? ?atwo je zakodowa? i s? przejrzyste.

Na ?yczenie mog? podj?? si? zakodowania tych layout?w. Ale to ju? pisa? do mnie na priv.

Pozdrawiam

W poprawce drugiego layoutu wida? popraw?. Praca wygl?da przejrzy?cie (chocia? nadal nie jest to praca na B?g wie jak wysokim poziomie). Podoba mi si? spos?b w jaki wykorzysta?e? miejsce nad napisem "Nowo?ci". Jak na pocz?tek nie jest ?le, ale mo?e by? lepiej. 6/10

Back
Do góry