Dwulicowi Ludzie?!

Status
Zamknięty.

krolik5217

User
Listopad 22, 2008
Liczba reakcji
0
Czy mieli?cie sytuacje ?e np: najlepszy przyjaciel wych**a? was na maxa?
Ja mia?em w?a?nie niedawno ;/ :(

Odp: Dwulicowi Ludzie?!

Nie. Ja jako? tak umiem dobra? sobie qumpli na odpowiednim poziomie. Jednak ka?dy zosta? w jaki? spos?b wystawiony a nawet ca?y czas jeste?my wystawiani. Ale to s? ma?e rzeczy, na kt?re nie zwraca si? uwagi.
Ale co do tibi to w?a?ciwie raz. Mia?em takiego kumpla co mi kase dawa? r??ne duperele a raz mi da? nawet b robe. Mieli?my i?? po expi? (kolo mia? mi bloczy?). Powiedzia?em, ?e tylko odnios? kilka cc do banku a on mnie tam zabi? i oczywi?cie 4 cc mi spad?y...

Powiem tak - ja sobie znajomych ?wietnie dobra?em w podstaw?wce i od tamtego czasu trzymamy si? razem zatem nie narzekam i w?tpi? ?e mnie wydymaj? po tylu latach ;) jednak s?ysza?e? ju? wiele razy, ?e najlepsi kumple stawali si? najwi?kszymi wrogami. Tak to czasem bywa gdy chce si? chroni? w?asne dupsko za wszelk? cen?.

No zdarzy?o mi si? par? razy . Ale najlepsi Ci s? co znaj? mnie od podstaw?wki ;]
Nom, mia?em tak niedawno, morze ze cztery lata temu.
Mozilla nie podkre?li?a morze? wida? jakim jeste? alfabetom
Fragles rozwali?e? mnie bardziej

Rozwali?e? mnie.... morze, to taka du?a woda, wiec nie podkre?li?o :-D
/Fragles

Ostatnia edycja:

Tak jak napisa? Kamil, wybieraj przyjaci?? na jako?, nie na ilo??, a zostan? z Tob? i nie zawiedziesz si? na nich. Mo?na mie? przyjaci?? co zrobi? wszystko i nawet napierdala? si? b?d? za Ciebie, ale s? i tacy co Ci dup? obrobi? jak tylko si? odwr?cisz.
Mia?em par? takich sytuacji jak za?o?yciel tematu.

Kod:
No zdarzy?o mi si? par? razy . Ale najlepsi Ci s? co znaj? mnie od podstaw?wki ;]
Cytat:
Napisa? DrakoOsek  
Nom, mia?em tak niedawno, morze ze cztery lata temu. 
Mozilla nie podkre?li?a morze? wida? jakim jeste? alfabetom

Heheh "alfabetom" good ch?opak ;]

A co do tematu z kolesiem znalem si? 5 lat i teraz okaza?o si? ?e jest zwyk?? ku**?!

Nie wiem czy jest osoba kt?rej by nie oszuka? kto? na kim chod? w ma?ym stopniu polegali?cie. Nie m?wi? o przyja?ni bo przyjaciel nie mo?e "wychuja?" przyjaciela... Je?li takie co? mia?o miejsce, to znaczy, ?e to nie by?a przyja??.

Mi si? zdarzy?a taka sytuacja dwa razy. Byli to moi znajomi. Raz w podstaw?wce (szko?a ?ycia ;D), drugi raz w gimnazjum. Oczywi?cie i te osoby liczy? na mnie nie mog?y w pomocy, a nie raz potrzebowa?y. Ahh ta moja chciwo??. :P Nie wyobra?am sobie da? komu? drug? szans?, je?li kto? mnie perfidnie oszuka?.
No to tyle ode mnie na ten temat.

No. Mia?em m?j best qmpel przeszed? "na z?? strone mocy", a mianowicie wrog?w mia?em i tempi?em ich a on im zacz?? pomaga?. Po jakim? miechu mia?em 2 new best qmpli:S

Przyjaciele ...Ka?dego tak nazywamy nie do ko?ca wiedz?c co to s?owo oznacza. Aka. posiadam tylko jednego przyjaciela, i mas? kumpli. Przyjaciel to kto? zaufany, kto?, kto potrafi nas zrozumie? w ka?dej sytuacji, w ka?dej okoliczno?ci. Kto?, kto nie sprzeda nas przy pierwszej lepszej okazji za paczk? gum do ?ucia.

Ludzi dwulicowych jest pe?no. Ka?dy z nas ma w klasie osob?, kt?ra podchodzi do nas, ?mieje si? z nami i udaje przyk?adowego koleg?. P??niej idzie do drugiej osoby i te? si? ?mieje... Ale z czego? Ot?? ?mieje si? z naszej bluzy, spodni, w?os?w, etc. Co mo?na powiedzie? na temat jakiej osoby? Tak... Najlepiej si? nie odzywa? i w duszy si? na ni? wyjeba?.

Ja obecnie jestem w takiej sytuacji...
Pewna dziewczyna kr?ci przede mn? dup? i pr?buje mnie w pewnym sensie nakr?ci?. Nic tym nie zdo?a bo j? przejrza?em i sami wiecie co by by?o dalej. I teraz patrzy na mnie jakbym jej rodzin? wymordowa?. A kiedy? byli?my przyjaci??mi...

By?y takie osoby w moim zyciu... i zapewne jeszcze beda, oby jak najmniej.
Ja jestem nie ufny na poczatku, musze dobrze poznac kogos by zaufac, gorzej tylko jak sie pomyle =/.

Dlatego, ja stwierdzam ze nie ma przyjaciol... Sa znajomi.. Przyjeciel to ktos kto zrobil dla Ciebie cos naprawde wielkiego. I byl zawsze kiedy go potrzebowales..
I ja nie mialem nigdy problemu z czyms takim jak wbicie noza w plecy przez przyjaciela...

#Edit krolik5217 analfabetom to w liczbie mnogiej poprawna wersja...

#Edit2 Rzeczywiscie wyprzedziles moje pytanie... :D
To troche chamsko z jego strony.. :/

Ostatnia edycja:

Najlepszy kumpel (ju? nie :mad:) mia? wys?a? mi pliczek kt?rego bardzo potrzebowa?em. No i wys?a? ale napakowa? tam tyle wirus?w, ?e wi?cej si? chyba nie da?o. Teraz pisze ze starego kompa bo nowy rozwalony. Informatyk m?wi, ?e raczej nie do naprawy :mad::mad::mad: 2500z? posz?o si? je**?

Ps. Na 100% to on wsadzi? wirki bo to by? program napisany przez niego (wyprzedzam pytania:))

Znam takich ludzi. Czasami ja obgaduje koleg? ale ... Nikt nie jest idealny. Nie narzekajcie... Ja si? przeprowadzi?em 6 miech?w temu i... mam tylko 1 przyjaciela. Ale wiem, ?e mnie nie obgaduje... Je?li tak to na ??rty bo to jest nasze 'hobby' ^^

nie martw sie,
znajdzie zawsze sie koles co nie bedzie cie szanowal, bedzie tobom poniewieral, z takimi ludzmi nie warto sie przyjaznic, nie warto tracic dla nich czasu, czasami niewytrzymasz i wybuchniesz zloscia, ale naprawde nie warto miec z takimi ludzmi nic spolnego

lecz zawsze znajdzie sie i taka osoba, z ktora warto sie kumplowac, no i z niom wartosie przyjaznic

No w kazdym razie wiecie o co mi chodzi

Wiesz najlepszy przyjaciel jest taki kt?rego znasz najd?u?ej. Wiesz czego mo?esz si? po nim spodziewa?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry