Dzieci

Status
Zamknięty.

Do Mycia

Advanced User
Kwiecień 19, 2008
Liczba reakcji
11
Siemka w tym temacie chcia?bym si? Was zapyta? jak si? czujecie jak np wyzywa ci? jakie? dziecko przez internet 10 lat czy mniej.

Ja powiem ?e odrazu mam ch?? wpa?? takiemu dziecku na chat? i nie mu wpierdoli? tylko pokaza? rodzicom co robi przez internet i ?e to jest karalne.Dla takiego dziecka najwi?ksz? kar? by by?o zakaz wchodzenie na kompa ni? lanie odemnie.
Albo sytuacja nie dawno gram w CS i widze kto? pisze HWDP to oczywi?cie jak zwykle poprawiam gracza ?e pisze si? CHWDP bo chuj sie pisze a nie huj i si? zaczyna bluzganie mnie itp.
Lub jak powiem ?e ze wsi jestem to juz w og?le tego to nie pojmuje ani troche

Mam 16 lat wi?c te? jestem dziecko jak co?

Prosz? o nie zamykanie tematu przez moderatora

Pan na dole:
Jak widzisz denerwuj? mnie takie dzieci a zw?aszcza ?e jestem nerwowym cz?owiekiem i bardzo ?atwo jest mnie zdenerwowa?

Notka moderatorska:
Temat bez wi?kszej warto?ci merytorycznej. Jeszcze chwila i zaczniecie skaka? sobie do garde?. Zamykam.

Odp: Dzieci

Jeste? g?upi.

Je?li bluzgi 10 latka przez internet s? w stanie ci? wkurwi? do tego stopnia, ?e b?dziesz go szuka? to powiniene? si? leczy?.

Nie wiem o czym tu dyskutowa?. Mamy opowiada? tu swoje prze?ycia?

Nie widz? sensu istnienia tego tematu, mo?e co najwy?ej prowadzi? do k??tni. Zaraz zacznie si? wyzywanie kto jest dzieckiem a kto nie.

@Topic:

Ca?kowicie si? z tob? zgadzam. Ale nic z tym zrobi? nie mo?emy. Mo?esz jedynie mie? to na uwadze wychowuj?c swoje dzieci, bo na obcych ludzi, kt?rzy znajduj? si? dziesi?tki(albo nawet i setki) kilometr?w od ciebie, w ?aden spos?b nie wp?yniesz.

@Dacomos:

A ty si? tymi obelgami nie przejmujesz? Podziwiam ci? ;p

Hahaha, nast?pny g?upi temat.
Nie, mnie to nie rusza. Je?li chcesz i cytuje "mam ch?? wpa?? takiemu dziecku na chat? i nie mu wpierdoli? tylko pokaza? rodzicom co robi przez internet i ?e to jest karalne." to mog? tylko pomy?le? ?e jeste? jakim? 16 letnim prawiczkiem, kt?ry nigdy w ?yciu nie s?ysza? obelgi.
Karalne? Id? na policje, i powiedz im ?e 10 latek wyzywa? cie przez internet. ?ycz? powodzenia.

Ale co ty masz do 10 latk?w? Co za r??nica czy kole? ma 18 czy 10 lat, gdyby cie wyzywa? od, np. "suki"? Pozatym pisze si? HWDP bo tak robili analfabeci a ich si? nie poprawia (xd).
Wgl. Co to jest za traktowanie z g?ry m?odszych. Wiadomo, ?e jeste? starszy masz przywileje ale bez przesady..

hmm...
lubie jezdzic po ludziach... ale jesli widze ze to taki naprawde 10 latek bez mozgu... olewam to... zycie go bardziej upierdoli niz moje wyzwiska...

zgodz? si? z Panem UP ;D Prawda co m?wi ..
Te? bym Olal kogo? kto mnie wyzywa . .Bo jak On mi tak ?ycie jemu ;D<<(Sam to wymy?lilem)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry