- Liczba reakcji
- 11
Siemka w tym temacie chcia?bym si? Was zapyta? jak si? czujecie jak np wyzywa ci? jakie? dziecko przez internet 10 lat czy mniej.
Ja powiem ?e odrazu mam ch?? wpa?? takiemu dziecku na chat? i nie mu wpierdoli? tylko pokaza? rodzicom co robi przez internet i ?e to jest karalne.Dla takiego dziecka najwi?ksz? kar? by by?o zakaz wchodzenie na kompa ni? lanie odemnie.
Albo sytuacja nie dawno gram w CS i widze kto? pisze HWDP to oczywi?cie jak zwykle poprawiam gracza ?e pisze si? CHWDP bo chuj sie pisze a nie huj i si? zaczyna bluzganie mnie itp.
Lub jak powiem ?e ze wsi jestem to juz w og?le tego to nie pojmuje ani troche
Mam 16 lat wi?c te? jestem dziecko jak co?
Prosz? o nie zamykanie tematu przez moderatora
Pan na dole:
Jak widzisz denerwuj? mnie takie dzieci a zw?aszcza ?e jestem nerwowym cz?owiekiem i bardzo ?atwo jest mnie zdenerwowa?
Ja powiem ?e odrazu mam ch?? wpa?? takiemu dziecku na chat? i nie mu wpierdoli? tylko pokaza? rodzicom co robi przez internet i ?e to jest karalne.Dla takiego dziecka najwi?ksz? kar? by by?o zakaz wchodzenie na kompa ni? lanie odemnie.
Albo sytuacja nie dawno gram w CS i widze kto? pisze HWDP to oczywi?cie jak zwykle poprawiam gracza ?e pisze si? CHWDP bo chuj sie pisze a nie huj i si? zaczyna bluzganie mnie itp.
Lub jak powiem ?e ze wsi jestem to juz w og?le tego to nie pojmuje ani troche
Mam 16 lat wi?c te? jestem dziecko jak co?
Prosz? o nie zamykanie tematu przez moderatora
Pan na dole:
Jak widzisz denerwuj? mnie takie dzieci a zw?aszcza ?e jestem nerwowym cz?owiekiem i bardzo ?atwo jest mnie zdenerwowa?
| Notka moderatorska: |
| Temat bez wi?kszej warto?ci merytorycznej. Jeszcze chwila i zaczniecie skaka? sobie do garde?. Zamykam. |