Dzisiejsze problemy z forum - wyja?nienie

Status
Zamknięty.

Pico

Tak
Marzec 8, 2013
Liczba reakcji
19
Witam wszystkich u?ytkownik?w,

jak pewnie ka?dy zauwa?y?, od dawna na forum by?a ?le ustawiona data (przesuni?cie o jeden dzie? wprz?d). Zosta?o to dzisiaj naprawione ale niestety nie oby?o si? bez drobnych problem?w. Przez najbli?sze 24 godziny b?dziecie mogli zaobserwowa? problem z dodawaniem komentarzy b?d? pisaniem na Shoutboxie(b?dzie si? to objawia? mieszaniem wpis?w itp). Wszystko powinno wr?ci? do normy jutro kiedy data si? zr?wna z t? poprzedni?.

Najmocniej przepraszam za dopuszczenie do tego b??du,
pozdrawiam.

Odp: Dzisiejsze problemy z forum - wyja?nienie

Pot??ny fail. Szkoda, ?e naprawiacie to dopiero teraz i, ?e wcze?niej to kto? zje&a?. Anyway, korzystanie dzisiaj z forum jest bardzo niekomfortowe.

#\/
Luz.

Ostatnia edycja:

Jeszcze raz przepraszam za to. Po prostu dosta?em informacje, ?e jedynym rozwi?zaniem jest wy??czenie forum w?a?nie na te 24 godziny co by?oby chyba jeszcze gorszym posuni?ciem. Natomiast co to wyst?powania b??du z t? dat?, jestem na forum od niedawna dlatego dopiero teraz mam mo?liwo?? naprawy rzeczy, kt?re nie dzia?aj? b?d?, kt?re Wam przeszkadzaj?.

Czy pojawi si? jaka? informacja co zosta?o dodane, jakie modyfikacje zasz?y?

Pewnie. Jak prace nad reszt? spraw zostan? zako?czone w stu procentach to przedstawimy u?ytkownikom informacje na temat zmian.

To ja juz wolalem jak byla zla data na forum, bo to praktycznie w niczym nie przeszkadzalo.
Teraz ciezko pisac posty, przegladac tematy(w konkursowym temacie jakis spam post jest na pierwszym miejscu (?))... Jeszcze nie oznaczaja sie tematy jako przeczytane i statystyki nie dzialaja tak samo jak panel po prawej. Nie pokazuja postow ostatnich.
Wyszukiwarka tez kiepsko dziala bo chcialem swoje posty znalezc to pisze, ze takich nie ma... To samo co po update forum. Nie znajde juz nigdy swoich wczesniejszych postow, co tym bardziej jest dla mnie minusem.
Podziekowania ok, ale ta data to juz w sumie mogla zostac...

Ostatnia edycja:

To ja juz wolalem jak byla zla data na forum, bo to praktycznie w niczym nie przeszkadzalo.

Faktycznie nie przeszkadza?o, ale te 24h Nas nie zbawi, a ponadto wgrali podzi?kowania, kt?re wed?ug mnie by?y zb?dne.

Zosta?em poproszony o takie rzeczy, wi?c przekaza?em je dalej. Co do wyszukiwania, z tym s? ma?e problemy ale zapewniam, ?e nad tym pracujemy, w najbli?szym czasie wszystko powinno by? okej. Pr?bowali?my zaj?? si? wszystkim jednocze?nie ale niestety nie da?o rady, prosz? si? spodziewa? stopniowych zmian.

no problemy s?. wida? xd :)

buhahaha jak mog?em dosta? ostrze?enie za te s?owa wy?ej? ^^ ja pier...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry