- ElfBot Dziwny problem z LOOTEM, Elfbot + 2 skrypty

Status
Zamknięty.

Andren

Active User
Grudzień 12, 2011
Liczba reakcji
0
Witam potrzebuje 3 skrypty:

1. Mam do?? dziwny problem ju? przez d?ugi czas, nie wiele os?b go ma. O co chodzi? Ot?? jak sobie stawiam mojego knighta na looting jest problem. Otworzy mi 10 potwor?w a 11 ju? nie otworzy. I tak ca?y czas kolejne pare potwor?w mi otworzy a jednego nie. Posiadam taki skrypt na potowanie, wi?c nie powinno byc exhaustedu.
auto 200 listas 'POT (250)' | if [$islooting != 1 && $mp <= '250'] {useoncreature '268' 'self'} | {wait 100}
Nie wiem co si? dzieje, dlatego prosz? o pomoc!

2.Je?eli na ekranie jest wi?cej ni? 5 os?b wy??cza targething, a jak jest mniej ni? 5 w??cza go zn?w.

3.Jak jest SS serwera loguje si? i bot mi otwiera BP, ale mam ma?? rozdzielczo?? ekranu i jak odtworzy 2 bp jest ju? zaj?te ca?e okno. Pytanie, czy da si? zrobi? skrypt na minimalizowanie?

Licz? na odp, pozdrawiam !

Odp: Dziwny problem z LOOTEM, Elfbot + 2 skrypty

1 . zr?b sobie tak mo?e zadzia?a
auto 200 if [$monstersaround.1 >= 1 && $mp <= 250 && $islooting == 0]{useoncreature '268' 'self'}

2.
auto 200 if [$monstersaround.10 >= 5] {settargeting off} | if [$monstersaround.10 < 5] {settargeting on}
3.
Nie da sie

2.
PHP:
auto 200 if [$monstersaround.8 <= 4] settargeting off || if [$monstersaround.8 >= 5] settargeting on
3.elfbot chyba nie ma takiej funkcji

Co do skryptu na potowanie, mam go dobrego na 100%. Tutaj w czym innym jest problem, bo nawet jak mam 0 waste (wog?le nie u?ywam potion?w) jest tak samo co kt?ry? mi nie otwiera.
A co do skrypta na wy?aczanie targ, tak samo z?y (ju? sobie przerobi?em, wi?c nie potrzeba.)

REFRESH, czekam na pomoc, pzdr!

tam pisze os?b lool xD a nie monster?w ale fail :P
co do lootingu , spr?buj w targetingu pokmini?

Wydaj? mi si?, ?e wszystko mam dobrze ;/

a mo?e id cia? jest zmienione

a mo?e id cia? jest zmienione

Czemu Wy nie czytacie ze zrozumieniem? Napisa?em, ?e zbiera loota, ale co 10 monster nie otwiera (czyli nie jest nic pozmieniane, bo pisa?em ?e to jest nie liczny problem)
Potrzeba jakiego? skrypta, ?eby zawsze otwiera?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry