• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.50 EarnOT Evo 24/7

Status
Zamknięty.

Gitu123

Senior User
Liczba reakcji
22
Zapraszam na server EarnOT
Posiada rozbudowana mapke Evolution. Mapa ciagle przerabiana. Mila atmosfera server bez bugow.

Info:
Acc maker oraz ip: earnot.pl
24/7 server dedykowany!
GM'owie czesto online!

Exp stages:
8 - 800 Exp 3000
801 - 1400 Exp 2300
1401 - 1800 Exp 1900
1801 - 2500 Exp 1500
2501 - 3000 Exp 1300
3001 - 8000 Exp 1000
8001 -15000 Exp 700
15001 Exp 500

Skille x 100
Magic lvl x 60
Loot x 5

Serdecznie Zapraszam ots nowy nowe questy! Itemy z shopu mozna zdobyc na questach! Zapraszam

Odp: EarnOT Evo 24/7

Refresh komentujcie! Vip acces za free. Super mapa edytowana!

Odpalony gotowy silnik, nawet skrzynki depo zle poustawiane, ahahahahhahaha!

>>>>>>>refresz>>>>>>>>>>>>>>>>

Down:

Zobacz najpierw jakie lvle sa i zagraj a potem komentuj

Ostatnia edycja:

Nie za ma?y exp? i to w dodatku stages ...;/
Dzieci czy wy nie rozumiecie ?e jak jest stages to all dobijaj? do jakiego? lvl np 1k i tam stoj? bo si? im exp nudzi ;///

Gram na tym OTS i uwa?am ?e bardzo fajny. Bardzo dopracowana mapka i nowe potworki. M?j nick to Dark Palladin (jestem sorcem bo nazwa mi sie pomyli?a). Mo?esz da? jakie? fajne itemki. Ocena z OTS. 9/10.:cool:
Notka moderatorska:
Sklejone.

Nie za ma?y exp? i to w dodatku stages ...;/
Dzieci czy wy nie rozumiecie ?e jak jest stages to all dobijaj? do jakiego? lvl np 1k i tam stoj? bo si? im exp nudzi ;///
Jak ma?y exp to por?wnaj to do ots?w gdzie s? expy takie jak x5,x10x15,30,50. Na tym otsie mam 1k800 i mi sie nie nudzi. "Buahah" Nie wystawiaj takich komentarzy mapa du?a lagg?w prawie nie ma czego chcie? wi?cej i te 1k chc? wbi? przynajmiej 15k zanim sko?cz? gra? a na tym otsie du?o os?b gra a jak tak taki m?dry jeste? zr?b otsa gdzie bedze gra?o przynajmiej 150 os?b, a jak nie umiesz to nie pisz takiego czego? :curse:.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja tez gram na EarnOt to bardzo fajny OTS m?j nick to " Kc Olenko ,, jestem pallem :D super ots gram tam juz z 1 miech xD moja ocena to
9/10 Zapraszam na OTS mila atmosfera ;)

Chyba macie niestety jaki? b??d poniewa? nie mog? si? zalogowa?. Loguje mnie w dp, i po sekundzie kicka ;/ naprawcie to.

Wiem o tym nie wiem co sie dzieje, probuje naprawic

zjebany serv ! Gm daje Axe fignting gracza podobnie jak i lvl. gram tam od chuja czasu i teraz wiem ze zmarnowanego !

Pozdr Helness

OTS jest zajebisty !! Gram tam niedlugo 1 charem mam 52k lvl drugim 30k i trzecim 40k lvl!! OTS Jest naprawde Zajebisty !! Zapraszam !! :p

nie polecam otsapisalo ze vip za kase w grze ale to nie prawda ^^ mapka slabo zrobiona lagi niekiedy itp. jeszcze raz mowie nie polecam ^^

Hmm VIP za free, ok m?j nick Fushia chce w dp Vip Acces bo ja widze tylko za sms, elo

Musialem zrobic vip za sms bo sie nie zwracalo za dedyka

No to zmie? to lub daj mi po prostu tego VIP'a je?li nie zmieni?e? opisu, a te eq co ludzi kupili na pewno da?y kwote wieksz? ni? dedyk kosztuje.. Lub mo?esz zrobi? ?e super mr i vip (dwie najpotrzebniejsze ?eczy) s? dost?pne za wbicie np 10k lvl? Widzia?em ots na kt?rym vip byl od 3,5k lvl a super mr od 5k bo bu? mniejszy exp ni? tu

Status
Zamknięty.
Do góry