-Tibia 8.60 [Eden-World] Evo

Status
Zamknięty.

Arkam

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
180
Bez_nazw___.png

Witam.
Chc? was zaprosi? na wspania?y serwer z map? evolution.
Nie posiadamy ?adnych Vip isle kt?re u?atwiaj? gr?.
Og?lno-dost?pne expowiska umo?liwiaj? ka?demu gr? na r?wnym poziomie.
W sms shop znajdowa? sie b?d? rzeczy kt?re mo?e nie tak ?atwo ale z trudnych quest?w b?dzie mo?na zdoby? w grze, co pozwoli graczom kt?rzy nie chc? wydawa? pieni?dzy na gry utrzyma? si? na poziomie z graczami kt?rzy maj? ch?? i mo?liwo?? dotowania serwera.
Ponad 150 nowych exp?w, kt?rych nie znajdziecie na ?adnym innym ots to jedna z wielu rzeczy kt?ra zaskoczy was na naszym serwerze.
Automatyczne eventy, kt?re nie s? kierowane przez administratora na pewno umil? rozgrywk?.

Mapa:
Jak ju? wspomina?em b?dziecie mieli okazje wej?cia na wiele expowisk kt?rych nie widzieli?cie na ?adnym innym serwerze, mapa robiona jest w taki spos?b aby by?a grywalna jak i mi?a dla oka. Wy, jako przyszli gracze Eden Word staniecie przed szans? pokonania wielu boss?w, czy te? zdobycia drogocennych nagr?d z jak?e wymagaj?cych quest?w z?o?onych z wielu cz??ci.
Jedna z wielu rzeczy kt?ra b?dzie nas wyr??nia?a z po?r?d innych serwer?w jest ca?kowity brak VIP, dzi?ki temu ka?dy gracz b?dzie mia? mo?liwo?? stania si? najlepszym.

Skrypty:
Wiele system?w, kt?re b?dziesz mia? mo?liwo?? zobaczenia na Edenie zaskocz? ci? swoim dzia?aniem, zaawansowane questy, czy te? nie spotykany system kasyna b?dzie mi?? odskoczni? po ca?ym dniu expienia. Na serwerze spotkasz bardzo wiele broni, tarcz oraz innego ekwipunku kt?rego nie znajdziesz nigdzie indziej. R??nego rodzaju loterie, aukcje czy te? losowania b?d? szans? dla graczy w przedzia?ach lvl, tak aby ka?dy m?g? co? wygra?.
Efektowny system awans?w na pewno o?ywi ten czasem mozolny ?wiat tibi.

Administracja i zarz?dzanie:
Na pewno wiele razy zdarza?a ci si? sytuacja gdzie by?o wi?cej admin?w ni? graczy, lub administracja pomaga?a kolegom/kole?ankom, u nas tego nie znajdziesz... Ja jestem jedynym administratorem, kt?ry potrafi wiele :), nie pomagam znajomym etc. Serwer zarz?dzany b?dzie w taki spos?b aby zawsze dzia?o si? co? ciekawego, cz?ste Update, nowe eventy czy te? nie spotykane systemy na 100% umil? ci chwil? sp?dzone przy Edenie.

Nagrody dla najlepszych
Eden World jest serwerem na du?? skal?, dla wielu graczy, na d?ugi czas... Nie b?d? obiecywa? nie spe?nianych potem jak to jest na wielu serwerach obietnic o nagrodach, nagrody dla najwytrwalszych graczy owszem b?d?, ale dopiero po jakim? miesi?cu/ dw?ch dzia?ania serwera, serwer musi si? utrzymywa?, ja pieni?dzy nie potrzebuje, serwer jest dla graczy a nie dla pieni?dzy, ca?y zarobek z edenu przeznaczany b?dzie na lepszy host oraz nowe urozmaicenia gry.

Statystyki
Jak ju? wcze?niej wspomina?em serwer planuje trzyma? przez bardzo d?ugi czas, dlatego statystyki b?d? do tego specjalnie przystosowane tak aby pozwoli?y na d?ug? oraz ciekaw? rozgrywk?. Exp nie b?dzie malutki, b?dzie nawet du?y bo a? 500 w d?l, umiej?tno?ci typu magiczny poziom, czy te? umiej?tno?? pos?ugiwania si? broni? b?d? zale?ne od poziomu skill, lecz do?? ?atwo b?dziesz m?gl w nich awansowa?.

W skr?cie...
Exp

1-100 :x 1200
101-150 :x 600
151-200 :x 300
201-250 :x 150
251-300 :x 100
301-350 :x 50
351-400 :x 40
401-xxx :x 10

Skill, magic itp:

Skill: 50
Magic: 30
Loot: 3

Inne

Balans jest kolejnym osi?gni?ciem Eden World, tak dobry balans jest bardzo rzadko spotykany, wiele dni po?wi?conych na jego ustawienie poskutkowa?o wlasnie tym ... Nie ma co si? na ten temat rozpisywa?, gdy serwer wystartuje wszyscy b?dziecie mogli si? na nim bawi?.

//Informacje o Eventach typu pkt na gildie itp. podam w czwartek.
//Planowany start serwera jest na pi?tek/sobote. Dok?adne info podam w czwartek.
// We wtorek oraz ?rod? wstawi? kilka zdj?? z nowych monstr?w oraz expowisk.
//IP oraz reszte informacji podam w czwartek.

Dzi?kuj? za wytrwa?o?? w czytaniu oraz mam nadziej? ?e serwer b?dzie w miar? popularny.

edene.gif

START W SOBOTE O GOD? 16:00!
MO?NA JU? ROBI? KONTA!
INFO O EVENTACH NA STRONCE.
Acc Maker:: Eden World - Latest News
IP: eden-world.hopto.org

// Obiecywane Screeny:
exp1r.jpg

exp2.jpg

exp3.jpg

exp4.jpg

exp5.png

exp6.png

exp7.png

//Pare poprawek w acc makerze dodam jutro // servery vent itp tez jutro.

KAZDY KTO ZAREJESTRUJE SIE DO JUTRA DO 16 DOSTANIE PKT!
GILDIE POWYZEJ 10 OSOB DOSTANA 600 PKT PREMIUM!

Odp: [Eden-World] Evo

Wszystko ?adnie pi?knie si? zapowiada, ale mam pytanie do hostera/autora tematu :
1. Dok?adnie jakie systemy chcesz wprowadzi?? M?wi? o tych nowszych, kt?re nie mo?na zobaczy? na ka?dym serwerze?
2. M?wisz balans! A dok?adnie o jaki tutaj chodzi?
3. Jakie eventy b?dzie mo?na spotka? na serwerze?

Naprawde mo?e by? ciekawy ots. Napewno zagram. Polecam

Refresh!
// Dzi? dodam kilka screen?w.

Pierwszy raz przeczyta?em ca?a historyjke opisuj?c? ot, i jestem zadowolony bo naprawde mnie to zach?ci?o opisane dok?adnie ?e zrozumi? nawet ci mniej rozgarni?ci.

Gralem na test servie, no powiem tyle ze tych expowisk jest naprawde multum, zmiesci sie chyba kazdy, nawet nie wiem czy nie powiedziec tu ze kazdy tak jak by mial miejsce sam na jedno expowisko, prawie jak vip expowiska :) tyle tego jest.

No nic jak narazie zapraszam na ots'a wiem ?e nie padnie po tygodniu ot , bo grywalem na ot arkama.

Czekamy na start, newsy i komentarze.

Ots ?adnie si? zapowiada jak na evo, ma szanse si? wybi?. Poczekamy do startu i zobaczymy jak to b?dzie.

Pozdrawiam,
Animax.

Musz? przyzna?, ?e zapowied? ca?kiem ciekawa. Mia?em okazj? testowa? ten serwer i powiem, ?e gra?o si? ?wietnie. Ogromna ilo?? expowisk, dla ka?dego co? innego. Balans r?wnie? niczego sobie, bardzo dobrze zrobiony.

No nic, nie b?d? si? rozpisywa? - wpadniecie, zobaczycie. Pozostaje nam tylko czeka?. Polecam i zach?cam do gry.

Spoko ots. Screenow mog?o byc wiecej.

Server zapowiada si? super! Prezentacja 9/10. Mog?e? dorzuci? wi?cej Screen?w.

Witam.

Server Zapowiada Si? Super.
Zobaczymy Jak Wystaruje Co z Tego B?dzie

Troche Ma?o Screenow.

Pozdrawiam.

No co moge powiedziec ,
Server dosyc ladnie sie zapowiada ,
Tak jak ivan95 powiedzial nademna ,
ze troche male screenow , ale niejest zle .

PZDR ;]

Witam Ots Zapowiada Sie Bardzo dobrze a kiedy start jezeli mozna wjedziec oraz czy mozesz podac ip na ots ze by juz se mozna bylo acc zalozyc

Wszystko jest dobrze podoba to co napisa?e? o eventach,skryptach og?lnie prezentacja wypad?a ok ale dlaczego taki exp oO?Zmniejsz go bo odstrasza ludzi druga sprawa to ile mniej wi?cej macie tych quest?w no i ich poziom trudno?ci bo g??wnie wchodz? g??wnie dla nich na servy.Dodaj jakie? nowe zdj?cia + IP i startuje lepiej w sobot? bo w?tpi?, ?e do jutra zarejestruje si? z 100-200 kont po prostu nie chcia?bym, ?eby upad? OTS je?eli na prawd? jest taki fajny jak to pisali wy?ej.

fajny ots napewno wbije tylko ip podajcie

START W SOBOTE O GOD? 16:00!
MO?NA JU? ROBI? KONTA!
INFO O EVENTACH NA STRONCE.
Acc Maker:: Eden World - Latest News
IP: eden-world.hopto.org

// Obiecywane Screeny:
exp1r.jpg

exp2.jpg

exp3.jpg

exp4.jpg

exp5.png

exp6.png

exp7.png

//Pare poprawek w acc makerze dodam jutro // servery vent itp tez jutro.
//Prosze o przeniesienie do dzialu serwery.

Ostatnia edycja:

Dobree Sssy przyznam ?e by? bym bardzo zaskoczony gdybym nie byl na test servie.
Ale widze ze ju? jakie? nowe bossy sie szykuja :)

Zapraszam -
Guild- Open Server

//Wszystkie konta stworzone do soboty godz. 16 dostana pkt premium!
#Down Sobota o 16!

//Prosze o przeniesienie do dzialu serwery!

Ostatnia edycja:

Server zapowiada si? ciekawie;) Wejde napewno. Ale kiedy dok?adny jego start?;p

Witam!
Serdecznie zach?cam wszystkich do gry, poniewa? warto!
Serwer zapowiada si? naprawd? bardzo dobry, lecz tylko dzi?ki Wam (graczy) serwer mo?e sta? si? liderem w serwerach OT, wi?c jeszcze raz zach?cam do gry na naszym serwerze.

Pozdrawiam!

Nikt nie akceptuje tematu w dziale serwery wiec bede pisal tutaj:

questloga.jpg

POSIADAMY QUEST LOG!
START DZI? O 16!! PKT Na gildie itp.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry