• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Edited Vanilla | RPG & PVP | Low Rate | Start 20:00 24 Sierpnia | Selura.pl

Status
Zamknięty.

selura

Active User
Listopad 4, 2009
Liczba reakcji
0
logo.jpg

„Dawno temu we wspania?ej krainie Selura otoczonej wielkimi lasami, b??kitnymi jeziorami oraz skalistymi pag?rkami rozpocz??a si? wojna ras. Ludzie kontra Bestie. Cz?owiek zajmowa? coraz wi?ksze obszary dla w?asnego interesu co nie spodoba?o si? potworom zamieszkuj?cym jaskinie, lasy a nawet wody. Rozpocz??a si? krwawa walka, kt?ra trwa do dzi?. Dobry kr?l Darvor zaniepokojony coraz cz?stszymi atakami ze strony odmie?c?w zwo?a? narad?. Decyzja jaka mog?a zapa?? by?a tylko jedna.
Pozby? si? przekl?tych bestii raz na zawsze.
Od tej pory do kr?lestwa przybywa coraz wi?cej odwa?nych rycerzy, wy?mienitych mag?w, bystrych paladyn?w i sprytnych druid?w. Zwabiaj? ich przer??ne, cenne nagrody, kt?re kr?l obiecuje za unicestwienie potwor?w. Wyznacza r?wnie? wiele zada?, dzi?ki kt?rym mo?na zarobi? troch? z?ota. Ca?a kraina jest jedn? wielk? zagadk?, gdy? podr??uj?c mo?na znale?? wiele warto?ciowych przedmiot?w, kt?rymi mo?na potem handlowa? z innymi.
Niestety bestie zamieszkuj?ce krain? nie chc? ?atwo da? za wygran?.
By? mo?e tylko Ty b?dziesz w stanie zg?adzi? je wszystkie bo jak na razie jeszcze ?aden ?mia?ek nie potrafi? tego dokona?…”
Selura jest krain? stworzon? przez jednych z najlepszych tw?rc?w kreuj?cych serwery OTS.
Zapewni? Wam wiele ciekawych quest?w, a wi?kszo?ci z nich nie znajdziecie na innych serwerach!
Na terenach Selury znajduje si? wiele wspania?ych zak?tk?w, gdzie ka?dy wojownik zdob?dzie do?wiadczenie, kt?re pomo?e mu by zabi? najgro?niejsze potwory zamieszkuj?ce krain?.
Serwer ten powsta? na najwy?szym poziomie i ka?dy znajdzie tu co? dla siebie, dlatego nie czekaj tylko ju? teraz wo?aj znajomych i wyruszcie na niezapomniane przygody w ?wiecie Selury!

1st Selura Event! Do zgarni?cia ??cznie 2150z?!

500z? dla najlepszej gildii na serwerze
• 250z? dla najlepszego z najwy?szym poziomem
• 150z? dla gracza za najwi?kszy donate serwera
• 50z? dla gracza z najwi?ksz? ilo?ci? zabi?
• 4x100z? dla najlepszej profesji
• 8x100z? za najlepszego skilla

Selura Free Guild Points

Administracja przyzna darmow? ilo?? ( zale?n? od ilo?ci graczy w danej gildii ) gildiom kt?re:
• Sk?ad gildii aby dosta?a punkty musi przekracza? 15+ aktywnych graczy

Co oferujemy?

• Mi?a atmosfer?
• D?ugotrwa?y serwer!
• Dopracowan? map? o wadz? 35 MB.
highmaps.png

• Dobrze dopracowany serwer
• Stabilno?? serwera
• Profesjonalne podej?cie do gracza
• Cz?ste aktualizacje, eventy i r??nego rodzaju atrakcje
• Unikalne systemy, kt?re wyr??niaj? nas spoza wi?kszo?ci serwer?w
• Co miesi?czne nagrody dla graczy

Informacje o serwerze

IP: Selura.pl
Version: 8.60
Skill Rate: x6
Magic Level rate: x3
Loot Rate: x2

Exp Stages:

• 1 30 x 30
• 31 60 x 15
• 61 80 x 10
• 81 100 x 8
• 101 130 x6
• 131 150 x4
• 151 x3

Kilka screen?w prezentuj?ce w miar? mo?liwo?ci map? ( na dniach dodamy nowe gdy? aktualnie jest przerabiane bardzo du?o):

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Startujemy ju? 24 sierpnia o godzinie 20:00! Zach?camy do rejestracji ju? dzi?!

Odp: Edited Vanilla | RPG & PVP | Low Rate | Start 20:00 24 Sierpnia | Selura.pl

Nie polecam z oczywistych powodow, czlowiek myslacy wie jakich.

Rozwi? swoj? wypowiedz m?ody cz?owieku jak ju? zacz??e? t? bezsensowna wypowiedz.

Ju? dzisiaj mo?na oczekiwa? nowych informacji na temat konkursu gdzie b?dzie mo?na wygra? pieni?dze, do?adowania oraz r??nego rodzaju gad?ety! Lecz to nie wszystko dzisiaj dojdzie kilka nowych zmian w serwerze, stronie jak i mapie. Wi?cej informacji w godzinach wieczorowych.

Zapraszam do wsp?lnej przygody i zach?cam do powiadomienia znajomych jak i wrog?w ?e ruszamy ju? w pi?tek!!

Ostatnia edycja:
Odp: Edited Vanilla | RPG & PVP | Low Rate | Start 20:00 24 Sierpnia | Selura.pl

Jak wi?kszo?? serwer?w tak i my musimy z czego? op?aca? serwer z tym plusem, ?e u nas mo?na zdoby? punkty premium nie wydaj?c ani grosza a wystawiaj?c jaki? przedmiot na dynamiczn? aukcje.

Jak wi?kszo?? serwer?w tak i my musimy z czego? op?aca? serwer z tym plusem, ?e u nas mo?na zdoby? punkty premium nie wydaj?c ani grosza a wystawiaj?c jaki? przedmiot na dynamiczn? aukcje.

Chodzi o to, ?e je?li masz pieni?dze, na serwerze b?dziesz lepszy ni? ten co ich nie ma. Z do?wiadczenia wiem, ?e serwer z sms shopem w kt?rym s? blue robe, bohy, scyzoryk, change name, unban, czy nawet te golden nuggetsy jest w stanie op?aci? dedyka (ok. 300z?) w dos?ownie kilka dni. Tak wi?c nie pierdol, ?e musicie op?aca? serwer, bo jedyne co musicie op?aci? to swoje kieszenie.

Nie ukrywam, charytatywnie tego nie robimy to chyba normalne je?li chodzi o OTServ'y w dzisiejszych czasach, aczkolwiek nie idziemy na ?atwizn? tworz?c serwer typu download & run. Wi?kszo?? rzeczy na serwerze zosta?a stworzona przeze mnie b?d? Bodka (Selura), w?o?yli?my w ten serwer kupe czasu i wydaje mi si?, ?e to normalne. Patrz?c na Milesie czyli Tw?j(?) serwer te? widz?, ?e sms shop jest do?? rozbudowany, nie ma w nim podstawowych item?w jak to nazywasz dzi?ki kt?rym by? spokojnie op?aci? serwer.

Ostatnia edycja:

RPG SERWER SMS JAK NA ORSH, ju? wida? ze serwer bez przysz?o?ci jak administracja jest taka g?upia. Myli?cie ze zarobicie na tych itemach a tak naprawd? nic nie zarobicie bo serwer nie wypali. Juz widze start 30 online ka?dy zobaczy co jest grane i walnie xloga.
Jak si? bierzesz za serwer rpg to r?b go z g?owa a nie dupa. CZEKAMY AZ SMS SHOP B?DZIE ODPOWIEDNI DO SERWERA RPG w innym wypadku nie polecam serwera.

Jestem tego samego zdania ni to rpg ni to fun... Graczy mie? nie b?dziesz to Ci gwarantuje :) Proponuje zmieni? shop pod klimat serwera czyli rpg. A nie bronie z dupy kt?rymi b?dzie si? bi? do ko?ca gry.

No c??, serwer jeszcze nie wystartowa? wi?c nie ma co zak?ada?, ?e si? nie uda. Wk?adamy sw?j wolny czas w to by jednak to wszystko si? uda?o. Proponuj? nie bra? sobie zbyt do serca tego RPG.

Nie bierz sobie tego do serca ale na serwerze b?dzie gra?o max 20 os?b :P Wida?, ?e nie macie zielonego poj?cia w tworzeniu OT :) JUST FOR MONEY

Selura kiedy? by?a do?? przyjemna, oczywi?cie mam na my?li wy??cznie wojnym, klimatu RPG nigdy nie mia?a.

Jednego nie rozumiem, dlaczego postanowili?cie p?j?? w kierunki RPG?
Je?eli robicie server dla zarobku to polecam wam stworzenie jakiego? Orsha, b?d? servera pvp-enfo.

Pozwol? sobie teraz wymieni? wady waszego servera:
1.Administracja - Reebok jeste? w chuj spoko ziomkiem, ale te? jeste? za bardzo uleg?y w stosunku do kumpli do tego dochodzi reszta kadry kt?ra faworyzuje graczy.
2.Oken,Pyre,Gengia - totalna pora?ka, w skr?cie 100% elfbot afk 200lvl w jeden dzie?... ?aden server RPG nie mo?e posiada? takiego syfu na swej mapie.
3.Sms-shop - same Rare itemy, komercja.
4.Exp - Oczywi?cie, ?e jest za wysoki...

Server mia? olbrzymi potencja?, szkoda, ?e tego nie wykorzysta?e? ;//
Przypomnij sobie Otexa, mo?e zmienisz sw?j punkt widzenia jako Administrator.
Mam nadzieje, ?e we?miecie sobie do serca moje s?owa krytyki i stworzycie co? o wiele lepszego ;]

Pozdrawiam, Seya!

proponuje nie odpalac tego serwera. skoro kiedy? by? taki popularny to zr?b taki jaki by? kiedy? ;) nie rpg tylko cos w str evo.

Zeksio gdyby? wiedzia? to na Selurze gra?o 200-300 os?b na starych edycjach, i my?l? ,?e na tej b?dzie gra?o wi?cej.
Wi?c przesta?cie piep****? i widzimy si? w pi?tek na starcie.

nie chc? Ci? urazi?, ani innych, ale na chwil? obecn? macie 37 zrobionych postaci, do startu jak uro?nie ta warto?? do 100, na serwer wbije 20-40 os?b.
Powiem szczerze, ?e bardzo podobaj? mi si? raty i og?lnie wi?kszo?? rzeczy, ale do kitu s? dwie rzeczy:
- kasa dla os?b za 1,2 miejsce itp., ja w og?le w to nie wierze, ?e komu? te pieni?dze wyp?acicie - dla mnie jest to pr?ba oszukania graczy
- brak informacji np. o questach, najwa?niejszej rzeczy dla rpg, czy s? traing roomy itp., wi?cej ss?w, jakie? zapowiedzi wcze?niej aby wi?cej os?b si? zainteresowa?o serwerem.
- sms shop mi wisi, jestem zwolennikiem p?atnego pacca na rpg, ale jak tam wolicie, ja osobi?cie uwa?am, ?e b?d? lootowa? z noob?w te itemy co zakupi?. Lecz je?li te bronie s? dost?pne od 8 lvl'a, to od razu nie zagra?bym.

Znaczy ja ?le to sprecyzowa?em aktualna selura bardziej podchodzi pod FUN & PVP, klimatu RPG jest ma?o sam to przyznam. Co do sms shopa po wielu skargach zmienili?my go nie wiem czy na lepsze czy nie mam nadzieje ?e przypadkie do gustu.

Co do twojej wypowiedzi Seya jest troch? w tym prawdy ale z biegiem czasu sam widzisz ?e ots taki jak Otex ju? nie wr?ci gdy? mentalno?? ludzi si? zmieni?a i zmienia z dnia na dzie?. Ja mog? zrobi? taki serwer ale ile tam zagra ludzi? 20? 30? Og??em ta mapa to prze?ytek ma?o kto docenia legendarn? Karmie, a szkoda bo wol? wybiera? RL mapki gdzie ich jest 1 na 2.

---Aktualizacja---

^ Ojczulek
S?uchaj, je?eli pomo?esz reklamowa? jak i inni gracze pomog? zaistnie? tej mapie na nowo to b?dzie tam gra?o i nawet ponad 100+ os?b i w?tpi? ?eby tego ?a?owali gdy? czeka ich tutaj naprawd? sporo atrakcji, przyjazna administracja kt?ra dba o spraw? i chcemy dla graczy jak najlepiej i mie? t? satysfakcje ?e by?o warto wk?ada? w to tyle czasu.

Polecam ten serwer z roznych przyczyn np. Wary ktore tam sie odbywaja to jest poprostu miazga niby glupia mala karmia a idzie sie pobic elegancko. Gralem nie raz na serwerach od Selury i jak teraz widze to chlopaki zrobili kawal dobrej roboty z mi?a checia bede gral na tym serwerze. A co do aktualnego sms shopu to stwierdzam, ze tych rare itemow nie powinno byc ale takie jest moje zdanie.
Polecam i pozdrawiam. :)

Zapraszam na selure napewno wbijemy z teamem ! pozdro nozyk team _/

W?a?nie wr?ci?em z morza i dosta?em cynk od ziomka zaraz robi? posta? i czas gra? : >

Zapraszam na prawdziwy serwer tworzony od podstaw z wlasna mapka :) PERVERA.NETOTS.PL 8.60 ! Start juz we wtorek :) NIe mozesz tego przegapic, jest to druga edycja tego serwera, poprzednia stala 3 lata ;) i 200+ osob online 24/7. ZAPRASZAM WIECEJ INFO NA STRONIE ! Pervera.netots.pl !!!

Serwer jest bardzo ?adny mi?o si? gra administracja w?o?y?a mas? pracy zagram na pewno !

@edit: SMS shop odstrasza rekami i nogami ! Ale jak masz du?o kasy do wydania no to mo?esz ?mia?o gra? !

Ostatnia edycja:

Pozdrawiamy i Czekamy na ludzi kt?rzy s? odwa?ni :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry