Witam, mam pewien problem. Kiedy edytuj? jaki? skill np. Magic Level na powiedzmy co? d?u?szego czy kr?tszego za ka?dym razem pojawia si? b??dny klient. (dzia?a tylko wtedy kiedy zmieniam nazw? na tyle samo znak?w)
HELP
za pomoc si? odwdzi?cz?
@EDIT - OK, z nazw? kr?tsz? ju? zbada?em co i jak, tylko z d?u?sz? mam problem dalej (robi?em tak kiedy ko?czy? si? Magic Level wciska?em insert i pisa?em dalej)
Tak z grubsza problem rozwi?zany ale nie do ko?ca. Gdy? jak by?y 2x 00 00 przed M(agic level) to do?o?y?em swoje 2 literki. Tu moje pytanie - czy tak trzeba robi? czy mo?na to jako? inaczej zrobi??
^
Nie dzia?a, w Tibi nie wy?wietla dw?ch pierwszych liter czyli np. jak mia?o byc SHizunaskuen to wy?wietla jedynie "izunaskuen"
HELP
za pomoc si? odwdzi?cz?@EDIT - OK, z nazw? kr?tsz? ju? zbada?em co i jak, tylko z d?u?sz? mam problem dalej (robi?em tak kiedy ko?czy? si? Magic Level wciska?em insert i pisa?em dalej)
Tak z grubsza problem rozwi?zany ale nie do ko?ca. Gdy? jak by?y 2x 00 00 przed M(agic level) to do?o?y?em swoje 2 literki. Tu moje pytanie - czy tak trzeba robi? czy mo?na to jako? inaczej zrobi??
^
Nie dzia?a, w Tibi nie wy?wietla dw?ch pierwszych liter czyli np. jak mia?o byc SHizunaskuen to wy?wietla jedynie "izunaskuen"

Dla was to pewnie piku?