Edycja zak?adki SKILLS

Status
Zamknięty.

Kuzara123

Advanced User
Listopad 28, 2008
Liczba reakcji
8
Witam, mam pewien problem. Kiedy edytuj? jaki? skill np. Magic Level na powiedzmy co? d?u?szego czy kr?tszego za ka?dym razem pojawia si? b??dny klient. (dzia?a tylko wtedy kiedy zmieniam nazw? na tyle samo znak?w)

HELP:P za pomoc si? odwdzi?cz?

@EDIT - OK, z nazw? kr?tsz? ju? zbada?em co i jak, tylko z d?u?sz? mam problem dalej (robi?em tak kiedy ko?czy? si? Magic Level wciska?em insert i pisa?em dalej)

Tak z grubsza problem rozwi?zany ale nie do ko?ca. Gdy? jak by?y 2x 00 00 przed M(agic level) to do?o?y?em swoje 2 literki. Tu moje pytanie - czy tak trzeba robi? czy mo?na to jako? inaczej zrobi??
^
Nie dzia?a, w Tibi nie wy?wietla dw?ch pierwszych liter czyli np. jak mia?o byc SHizunaskuen to wy?wietla jedynie "izunaskuen"

Odp: Edycja zak?adki SKILLS

We?cie pom??cie :P Dodam ?e u?ywam Hex Editor Neo 4.93 :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Szczerze powiem ?e nie wiem co tu zawini?o, ale mo?esz si? dowiedzi?? wpisuj?c w google np "problemy z zak?adk? skills w OTS" czy co? w tym style mo?e co? znajdziesz na ten temat.:)

S?k w tym ?e to nie jest problem, po prostu nie wiem jak to zrobi?, od czasu Tibi 7.6 wiele si? zmieni?o, a jak pr?buje dopisywa? te 00 to albo nie dzia?a, albo w kliencie nachodzi si? na siebie stamina z mlvl (r??nie) dlatego prosz? o pomoc!
POLECI REPUT! [jaki? mini poradnik potrzebuj?]

Dalej nikt? No prosz? we?cie pom??cie ;) Dla was to pewnie piku? :P

Ale ?e? pom?g?... Jakby? chcia? wiedzie? to szuka?em tam. Jest poradnik do "zmiany ip" ale przestarza?y, kt?ry nie sprawdza si? w tibi 8.1 lub mo?liwe i? si? sprawdza ale za to edycja zak?adki skills wygl?da troszk? inaczej :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry