Efektywna gra rycerzem!

Odp: Efektywna gra rycerzem!

@up
Tam pisze 30-50. Chodzi o to, ?e dobrze by by?o za?atwi? sobie te rzeczy do 50 lvl.

@top
Dobry poradnik, nie dopatrzy?em si? liter?wek. Od 40 lvl mo?na by ju? nosi? steel bootsy, ale to tylko drobnostka. Reput leci..

Poradnik og?lnie dobry,ale skoro masz do?wiadczenie mog?e? doda? jakie? zdj?cia,filmy jak bloczy? i expi?.Ty si? moj? krytyk? nie przejmuj ale we? j? pod uwag?.Aha jeszcze jedna rzecz nie znam ek kt?ry na 100lvl wybloczy PoI, tutaj chyba zdrowo przesadzi?e? ; d

Poradnik og?lnie dobry,ale skoro masz do?wiadczenie mog?e? doda? jakie? zdj?cia,filmy jak bloczy? i expi?.Ty si? moj? krytyk? nie przejmuj ale we? j? pod uwag?.Aha jeszcze jedna rzecz nie znam ek kt?ry na 100lvl wybloczy PoI, tutaj chyba zdrowo przesadzi?e? ; d
Krytyka jest po to, ?eby j? przyj?? i si? dostosowa?, tak wi?c postaram si? to uczyni?. 100 level z dobrymi skillami i sioherem spokojnie wg. mnie wybloczy PoI, to wcale nie jest takie trudne, a co do film?w - nie posiadam postaci (czyt. nie mam eq) kt?r? m?g?bym takowe filmy nagra?. ;)

Wiadomo, ?e wszyscy co maj? pacc s? lepsi, bo mog? mie? promocj? (szybsza odnowa hp).
Czary ofensywne. Czary na szybko?? postaci itp.
Poza tym walki z lvl 80~ solo to strata czasu i potek, bo wygra ten kto ma wi?cej "sprz?tu", a je?eli oboje to knighci to ju? w og?le. (pomijam to, ?e pacc du?o daje).

Caayan napisał:
Poradnik bardzo dobry ale je?eli kto? mia? haka na np. 80 lvl to gdzie niby ma expi?jak kasy nie ma to sk?d we?mie kas? na potki ?eby i?? na GSy? ;/
Pisa? gdzie zarabia?, min. na rotach, a tam dasz rad? po hacku.

Poziom 30 skille 70/70 - Giant Spiders, Wyverns, Ancient Scarabs, Black Knight.
Potwory, na kt?re trzeba zastosowa? szczeg?lne ?rodki bezpiecze?stwa, maksymalnie jeden, nigdy po dwa na raz i odpowiednie potiony.

A gdzie znajdziesz 2 na raz? Jest tylko jeden resp na ca?ym RL'u

Og?lnie poradnik ?wietny, 10/10!

Spoko poradnik widze ze sie znasz na knightcie. Ja chce na 25 isc expic na dark katedrze<smugglery, wild wariory, bandity, slimy i pojedynczy resp tarantuli +wszysko na 0 pietrze> Kolega zabije mi te gsy po drodze w zwiazku z tym mam pytanie czy dam sobie tam rade i czy zrobic tam lootbaga? Bo nie widzialem tam skrzynki a jak loota wezme i do veno zuce to mi raczej zabiora.

Da?bym max ale dam ci 9/10 gdyz troche ze zdobywaniem doswiadczenia sie nie popisa?es np na 50 levelu expic na cultach fajnie ale co maja powiedziec ludzie z pacc kt?rzzy maja 50 level ???

9/10

"Poziom 100 - Warlocki (bardzo dobrym wyborem jest Molts)."
Nie sadze zeby knightowi sie tam dobrz expilo , ale to moje przemyslenia ;)).
Takto poradnik bardzo dobry i jak wczesniej napisali koledzy nie jednemu uzytkownikowi sie to przyda.

Wszystko dobrze ale musze si? przyczepi? do eq:
od 8-20 lvl p set,steel helmet i dwarven shield + Steel Axe/Daramanian Mace/Jagged Sword - to jest ?mieszne !!!
Ja na 12 lvl mia?em serpenta,nooble armor,p legi,fur buty,crown helmet,scarf i beholder shield.Te eq co napisa?e? dobre jest do 10 lvl.Obrazki git i wszystko og??em 9/10

dobry poradnik!

szczegolnie podba mi sie to, ze nie napisales dokladnych miesc i nie pokazales mapek bo jak bys to uczynil to napewno bysmy mieli na miejscowkach 2x wiecej noobow (nie chce nikogo obrazac)

acha, wlasnie chcialem dodac ze na 8 lvlu skillujemy jak najdluzej na wyspie przeznaczenia, po zjechaniu potworkow do reda uciekamy do wyjscia, i one tam znikaja =)

Zdj?cia zosta?y wgrane na w?asny serwer.

Ju? nied?ugo aktualizacja poradnika! =)

Poziom 30 skille 70/70 - Giant Spiders, Wyverns, Ancient Scarabs, Black Knight.

Dawno nie gra?em ale czy Bk nie jest za bramk? levelow? od 50 ?
Og?lnie poradnik ca?kiem fajny, przyznam ze mia?em tylko zobaczy? co to jest a przeczyta?em calutki ;o

Wed?ug mnie expienie zwalone. Wyvy na 40 to waste... Og??em poradnik taki sobie. ?adny graficznie, ale jest pare nie doci?gni??, np. to co teraz wymieni?em.
8/10 za pare b??dnych info, co mo?e spowodowa?, ?e korzystaj?cy z tego gracz zaliczy sobie zgona ;-)

Back
Do góry