Egzorcyzmy

Status
Zamknięty.

Nie123

User
Kwiecień 4, 2008
Liczba reakcji
1
Co? w tym musi by?, mimo ?e zazwyczaj w takie rzeczy nie wierz?, to jednak ?wiat i natura cz?owieka ma jeszcze wiele tajemnic.

Egzorcyzmy

Ja wiem ... Troszeczk? sie przerazi?em po obej?eniu filmu "Egzorcyzmy Emily Rose", ale to tylko moja opinia, je?eli jest kto? na tyle nieczu?y, aby si? z tego ?mia?, nie powinien mie? dzieci ;)

loL ?
Wcale mi si? to nie podoba i nie jest to fajn? spraw?...
Zak?uca? spok?j umar?ych ... ;o

@down
To powiedz mi na czym egzorcyzm polega ?
Mi?dzy innymi na przywo?ywaniu duch?w...

Ostatnia edycja:
No no xD Nawet jak kto? nie wierzy to i tak nie powinien drwi? z takich rzeczy.. Jak dla mnie to napewno co? takiego istnieje:D Tak samo naukowcy m?wi?,?e jeszcze nieodkryto ?ycia na innych planetach i nie ma "UFO" ale jak dla mnie to podejrzane, ?e kiedy gdzie? na pustyni co? si? rozwali to m?wi?,?e to meteor a kilka dni p??niej jest tak baza wojskowa albo co innego :D Wielkie hangary itp. Mo?e co? si? rozbi?o albo co?;D Aha do tego to teren wojskowy czyli wszystkim nieupowa?nionym wst?p zabroniony xD

Ciekawe nie?:D

Egzorcyzmy to wcale nie jest fajna sprawa. Ty by? chcia? aby Ciebie kto? tak przywo?ywa? ?

S?uchajcie - powiedzcie mi na czym polegaj? egzorcyzmy? Nie chc? ogl?da? tych filmik?w, bo zwyczajnie przera?aj? mnie takie widoki. Czy to jest przywo?ywanie jakiej? zmar?ej osoby do ?ywego cia?a, czy wyp?dzenie diab?a z czyjego? cia?a, czy co? :D

#up
Egzorcyzm to m.in. przywo?ywanie zmar?ych, a mo?e raczej przywo?anie ducha danej osoby oczywi?cie zmar?ej ; )

O.o dzi?ki ch?opaki down ^.-

Ostatnia edycja:
Huh. Egzorcyzm, to raczej wyp?dzenie z?ego ducha/demona z cz?owieka (zwierz?cia) op?tanego ; )

#up
Nie ma sprawy =)

Wikipedia:
Egzorcyzm (?ac. exorcismus) - obrz?d po?wi?cenia maj?cy na celu uwolnienie cz?owieka, zwierz?cia, miejsca lub przedmiotu od wp?ywu z?ego ducha.
I wszystko jasne ! ; )

za przeproszeniem jeste?cie nienormalni ?agodnie m?wi?c. W?anczam film a tam jaka? baba si? drze. To jest straszne... We?cie takich tematow nie zak?adajcie...

W?a?nie na tym to polega, czyta?am troch?
Ta kobieta by?a op?tana temu wrzeszcza?a... chyba nie b?dzie si? ?mia? ?
//Alin

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no wow :O
Wiem co to jest egzorcyzm i musi temu towarzyszy? efekty nazwijmy to uboczne ale po cholere mie? z tym do czynienia. A tak propo:
Wierzycie w Boga?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry