• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

#<>eLecTroN<># % #<>GALERIA<>#

Status
Zamknięty.

eLecTroN

User
Luty 21, 2011
Liczba reakcji
1
Witajcie!

Poni?ej przedstawi? wam fragmenty mapy, kt?re znajd? si? w nowo powstaj?cym serwerze RPG. Je?li dobrze nam p?jdzie mapa powinna zosta? uko?czona oko?o Marca 2012r. (chcemy ruszy? przed ko?cem ?wiata ;]). Na dzie? dzisiejszy mapa ma 559 KB jest robiona od 12 dni.

No to lecimy z koksem:

Par? screen?w z Rookgardu (Pacc):
mbi9oi.png

23tnith.png

awb7n5.png

Odp: #<>eLecTroN<># % #<>GALERIA<>#

Jak zwykle twoja mapy trzymaj? poziom. Prostota i skromna detalizacja, wywo?uje wspania?y klimat, aczkolwiek wydaj? mi si?, ?e na pierwszym zdj?ciu troche przesadzi?e? z t? skromn? detalizacj?.

O ludzie, jakie one wielkie ! Po prostu nie moge ogarn?? ich wzrokiem...
Ide o zak?ad ?e zrobi?e? tyle mapy ?eby nie by?o wida? czarnego na screenie.
ok, autobordera nie ma ale praca tak ci? znu?y?a ?e dodatki trzeba szuka? z lup? (moje zdanie, niekt?rzy nie lubi? dodatk?w).
Interesuje mnie tak?e sk?d w podziemiach znajduje si? piasek ale nie b?de si? czepia?.
Mapki mimo wszystko s? fajne, i je?eli masz ochote to pojedynek ? :)

Chyba znam ten Tw?j projekt Adik. Co? tam o nim gada?e?, screeny w prostocie, za du?o nie najeba?e?. W 2012 roku? Chyba do??cz? si?, co?

@KlonX

Nie mam czasu na pojedynki.
Masz tu ma?y dowodzik, ?e wcale nie robi? map, ?eby czarnego nie by?o wida?. To jedno zdanie mog?e? zatrzyma? dla siebie, na prawd?.
1zwbz9y.png

electron, napisz na gg: 10139592
Ch?tnie pomog? :)

@up
Je?eli do??czysz 'nie zostaniesz w nic wtajemniczony'. Uwierz, pyta?em..

@topic
Tamtych nie s?uchaj, nie wiedz? co to RPG... To ?e prawie brak detali to nawet plus, ludzie lubi? chodzi? prosto a nie na ukos. Z reszt? itak wygl?daj? bardzo ?adnie, wi?c na 10/10.

Nowe 2 zdj?cia z kana??w:
rmitdh.png

a47jbo.png

Stan mapy na dzi?: 637KB

Ostatnia edycja:

Mistrzu, sucho. Nie podobaj? mi si? te ostatnie prace. Zr?b co? epickiego, zajebistego, co zjebie mnie z n?g.

Kolejny fragment Rookgardu:
2zqzn7p.png

Stan mapy: 659KB

I o to chodzi! Praca jest zajebista, wszystko na swoim miejscu.
Przepi?knie!

A ja nie widz? w tym niczego zajebistego. Prosta architektura jak i natura. Zwyk?a praca na poziomie ?rednio-zaawansowanego, co nie wyklucza tego, ?e jest to ?adne. Pozdro!

Mo?ecie mi wyja?ni? jak? rol? pe?ni wielkie ko?o w strumieniu ?

#down
Ale? odkrycie, zapisz to do ksi?gi jakiej?. Mo?e ci? to zdziwi ale wiem do czego s?u?y?o takie ko?o w ?redniowieczu -.-
A tutaj mi chodzi?o w?a?nie o to ?e stoi bez celu (przygl?dnijcie sie)

Ostatnia edycja:

#up
to ko?o w ?redniowieczu zasila?o jaki? m?yn czy jako? tak to wygl?da?o.

No prace spoko i to pod ka?dym wzgl?dem.
pustynia fajna lecz nie szydzi si? na oryginalno??.
co do kana??w nie mam zastrze?e? kiedy? sam taki motyw wykorzystam.

Rook'a nie oceni? bo chcia?bym zobaczy? ca?o??.

Powodzenia w dalszej pracy !

Mo?ecie mi wyja?ni? jak? rol? pe?ni wielkie ko?o w strumieniu ?
#down
Ale? odkrycie, zapisz to do ksi?gi jakiej?. Mo?e ci? to zdziwi ale wiem do czego s?u?y?o takie ko?o w ?redniowieczu -.-
A tutaj mi chodzi?o w?a?nie o to ?e stoi bez celu (przygl?dnijcie sie)

Przygl?dn??em si?, czy jak to tam si? pisze (mam nadziej?, ?e odpowiednio zrozumia?em znaczenie tego pseudo-s?owa) i zauwa?y?em 5 identycznych drzewek i 4 identyczne krzaki, co jest r?wnie nierealistyczne jak to ko?o, ale gdy b?d? chcia? podziwia? pi?kno, zawsze to innej natury i egzaltowa? prawa fizyki to najzwyczajniej w ?wiecie otworz? drzwi:)
Mapki schludne 7/10

Wej?cie do szkielet?w (ukryte g??boko) i pocz?tek dosy? ci??kiego questa:
2jdfcyv.png

Stan mapy: 728KB

Ostatnia edycja:

Bardzo ?adne prace, wcale nie widz? tu nic nie normalnego, troszk? ma?o si? bawisz z borderowaniem ale i tak jest bardzo ?adnie.

Co? mi tam m?wi?e? na temat tego questa, dobra. Zabieraj si? za instancj?, i doko?cz to co robisz, narazie nic nie mam do powiedzenia :)

Muzyk pozdrawia.

Nowa, malutka cz??? jednych z podziemi na Rookgardzie (nie ja robi?em to zdj?cie ;P):
1z6ulc8.png

Stan mapy: 880KB

Ze wzgl?d?w technicznych mojego komputera, na chwil? obecn? jestem zmuszony pracowa? w SME, czego skutkiem b?dzie rzadsze pojawianie si? screen?w z post?p?w nad map?.

Ostatnia edycja:

Mi tam to nie przeszkadza Adrianku. Zajebi?cie Ci idzie, w szybkim tempie si? mapa powi?ksza. Czekam na nast?pne screeny :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry