What's new

Elen Asur

Reaction score
0
Odp: Elen Asur

Bardzo fajne ss'y od 8 lvl do 22 :)) Dawaj wiecej ss'ow z twoja postacia :) M lvl 20 na 22 lvl dobry :) Dobij jeszcze troszke m lvl i bedzie gicior :up:

Ewe'nement

Active User
Reaction score
8

Widz? Przemku, ?e Twoja posta? si? rozwija. ; ) Ch?tnie bym z wami pogra? i pobloczy?, ale moja posta? ?wieci pustkami.

Mirstof

Banned
Reaction score
4

OSER nie podoba mi sie ze wystawiasz zdiecia Papieza jeszcze tak wulgarne jestem katolikiem i prosze administratorow o zaregowanie . Inaczej sam to zrobie.

vips.gif

Przemek

Hejtuj!
Reaction score
180

#Ewe~
Dzi?ki za screena, mam nadzieje ?e si? pozbierasz i b?dziesz tu zagl?da? regularnie.

By?a spora przerwa, awans?w nie wida?, ale za to dwa fragi s?. By?o ich wi?cej, ale lenistwo wzi??o g?r? ;p
Loot m?g? by? lepszy, ale takim te? nie pogardz?. Og??em wysz?o jakie? 2k, bp avalanche, 2bp blank?w i dwa klucze =/

Apr 13 2009, 23:44:57 CEST Died at Level 35 by a demon skeleton
botter2.png

Apr 13 2009, 23:09:25 CEST Died at Level 26 by a demon skeleton
botter1.png

Last edited:

Przemek

Hejtuj!
Reaction score
180

Temat troszke opuszczony... Nic nie poradze, trzeba od?wie?y?! Czasu na expienie nie by?o, no ale... no w?a?nie. Ale co?

53 lvl <3
53lvlpwned.png

Aktualny balans (jeszcze przed sprzedaniem przedmiot?w =') )
balancexd.png

Waycher

Advanced User
Reaction score
27

No no no widz? ?e tw?j temat nie zosta? rzucony w k?t jak reszta tylko co jaki? czas dzielisz si? z nami swoimi ss'kami :)

Gratuluje takiego maj?tku :) Mam nadzieje ?e postaci nie zaniedbasz i b?dziesz si? ni? opiekowa?, nie m?wi? tutaj o no- life, tylko co jaki? czas wbijesz co nieco postaci? i wstawisz sska :)

P.S potrapuj troch? w Ab na trollach, sporo kasy z bot?w leci + eq ^.-

Xatloth

New User
Reaction score
0

Przemek mam nadzieje ze wbijesz jaki? porz?dny level.:)Gz itemki.

Tibionauta

Advanced User
Reaction score
42

No ?adnie idziesz w g?r? , a o tym sharowaniu to si? dowiedzia?em z wywiadu z Kurtiisem ;o. No c?? ?ycz? wi?kszych sukces?w.