-Tibia 8.60 Eleno OTS (www.eleno.pl)

Status
Zamknięty.
Odp: Eleno OTS (www.eleno.pl)

prace ida pe?n? para, lada moment powinni?my ko?czyc.

na co? takiego w?a?nie czeka?em, nie mog? si? doczeka? startu, kiedy b?d? testy ?

Witam, prosz? osoby ch?tne do zg?aszania si? na beta tester?w, testy odb?d? si? w tym, lub najp??niej w przysz?ym tygodniu

Ja chcia?bym sie zg?osi? na Beta Testera.
Testowa?em r??ne OTS'y! : )
W razie czegos pisac na PW.

Ots godny uwagi, mia?em przyjemno?? ogl?da? go w grze, mapa rewelacyjnie zrobiona, a system frakcji, i obiekty daj?ce bonusy do hp,mlvl itp genialne, za nied?ugo powinny si? pojawi? nast?pne ss

dziala jakas strona servera albo cos??
czy istnieje tylko ta zapowiedz i koniec?

Strona serwera b?dzie w??czona, par? dni przed startem, bardzo prosz? osoby ch?tne naborem na beta tester?w o do??czenie swojego nr gg do zg?oszenia, na pewno u?atwi mi to kontakt z wami :)

Wczoraj ogl?daj?c map? to mo?na stwierdzi? spor? ilo?? miejsc do przerobienia. Gracze lubi? ?adne miejsca wed?ug mnie. Og?lnie nie jest ?le, jako pomocnik mog? Wam powiedzie?, ?e na chwil? obecn? jest zajebi?cie.

Pozdrawiam.

Drogi eleno, mam do Ciebie pytanie, mianowicie, czy jest przer?bka mapy ze starego serwera eleno.pl, sprzed dw?ch lat?
Czy i tym razem, masz zamiar zrobic wielki bunt i zamkn?c serwer?

Tak. Na mapie s? miejsca do poprawek. Ale to tylko ok. 2 % ca?ej mapki nawet mniej...

Mapa jest naprawd? rozbudowana ja wam powiem co b?dzie na pewno.

System Emblem?w Czyli Zabijamy boss-y i dostajemy emblemy za kt?re mo?emy wymieni? na itemki.
Wojny Frakcyjne Przejmowanie Kopalni, Farm itd.
Wymagaj?ce misje

Reszty nie pami?tam ^^ Bo troch? tego by?o. No i niekt?re rzeczy dowiecie si? podczas startu. Tak ?eby jeszcze czym? was zaskoczy?.
Start za nied?ugo wiec si? radze przyszykowa? ;)

Witam, pogoda oraz zainteresowanie projektem stymuluje ch?? testowania waszego dzie?a. Czy s? jeszcze wolne miejsca w?r?d tester?w?

@edit
Dodam jeszcze od siebie, ?e podstaw? tego by by?o wielu graczy jest pilnowanie aby nikt nie u?ywa? bota, oraz przede wszystkim, na kilka dni przed startem, MEGA reklama, gdzie tylko si? da! Powodzenia:)

Ostatnia edycja:

Oczywi?cie s? wolne, bardzo prosz? osoby zg?aszaj?ce si? na tester?w o podanie swojego nr gg :)

Pozdrawiam

Ja sie zglaszam
GG: 36710073

Osoby ch?tne do testowania s? proszeni do napisania podania wed?ug tego schematu :

Imi? :

Pozdrawiam.

czy?by Eleno Ots zn?w mia? jak?? przerw???

Ostatnia edycja:

Mam nadzieje ?e nie przegapi? startu wspominaj?c dawny eleno ots by?o tam bardzo ciekawie!!

Jako, ?e nasz projekt zosta? reaktywowany to og?aszamy beta testy naszego serwera. Ka?da osoba, kt?ra chc? si? zg?osi? na beta testy proszona jest aby wype?ni?a poni?szy schemat :

Imi? :
Nick :
Co? o sobie :
Dlaczego Ty? :

Pozdrawiamy,
ElenoTeam.

Uwaga nab?r na beta tester?w, zapraszam wszystkie ch?tne osoby, testy zaczynaj? si? ju? teraz !!!

Ciekawe ciekawe, ale jeszcze ciekawsze jest to czy nie b?dzie mia? crash-bug?w :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry