-Skrypt Elf Bot 8.

Status
Zamknięty.

Napper

Active User
Sierpień 12, 2009
Liczba reakcji
3
Witam serdecznie :)
Poszukuj? skrypt do elf bota 8.6.
Chodzi mi o to ?eby: gdy b?dzie ko?o mnie 6 potwork?w to przestanie si? manasowa?, bi? ue, a zacznie si? tylko leczyc i bi? z broni.

Odp: Elf Bot 8.

Najpierw zacznijmy od zwyk?ego manasowania, wy??cz je w healingu, a w??cz skrypt:
Kod:
auto 200 if [$mppc < [B]20[/B] && $potiony != 724]{useoncreature [B]ID[/B] self}
Zamiast ID wpisz id manasa, zamiast 20 wpisz 5many, od kt?rego bot ma si? manasowa?.

Teraz wy??cz zwyk?y skrypt na ue, a w??cz ten:
Kod:
auto 200 if [$monstersaround.5 > 0 && $potiony != 724]{say 'exevo gran mas frigo}

Nast?pnie w??cz ten skrypt:
Kod:
auto 200 if [$monstersaround.1 > 5]{set $potiony 723} if [$monstersaround.1 < 6]{set $potiony 0}

?eby bot bi? z broni ustawisz w targetingu, mam nadzieje, ?e to b?dziesz umia? zrobi? :tongue:

Jakby co? by?o dla Ciebie niejasne, to napisz :smile:

---------- Tre?? dodana o 17:10 ----------

++++++
Zwyk?e leczenie ustawisz bardzo ?atwo w healingu.

Manasowanie i leczenie mam ju? ustawione skryptem.
Czyli reasumuj?c jak wpisz? ten skrypt: auto 200 if [$monstersaround.5 > 0 && $potiony != 724]{say 'exevo gran mas frigo}
to b?dzie bi? ue tylko jak b?dzie mniej ni? 6 potwork?w ?
i wtedy nie b?dzie si? manasowa? nawet jak b?dzie poni?ej % kt?re wpisz? ?
Dzi?ki wielkie za odpowied? :)

Kod:
auto 100 if [$monstersaround.3 < 6 && $monstersaround.3 > 0] {say 'Exevo Gran Mas Frigo'} | if [$mppc < 20] {useoncreature IDMANARUNY self} else if [$monstersaround.3 > 6] {if [$hppc < 90] {useoncreature ID UHA self}}

Gdy wi?cej ni? 6 potwor?w, leczy si? uhem i bije tak jak ustawisz w targetting, natomiast gdy mniej ni? 6 potwor?w bije ue oraz manasuje si?.

Ostatnia edycja:

Manasowanie i leczenie mam ju? ustawione skryptem.
Czyli reasumuj?c jak wpisz? ten skrypt: auto 200 if [$monstersaround.5 > 0 && $potiony != 724]{say 'exevo gran mas frigo}
to b?dzie bi? ue tylko jak b?dzie mniej ni? 6 potwork?w ?
i wtedy nie b?dzie si? manasowa? nawet jak b?dzie poni?ej % kt?re wpisz? ?
Dzi?ki wielkie za odpowied? :)

Musisz w??czy? wszystkie skrypty, kt?re poda?em, poniewa? jak mo?na zauwa?y? w skrypcie na bicie ue oraz manasowanie dodana jest zmienna "if[...]$potiony != 724"

Dzia?a to mniej wi?cej tak:
1. Skrypt na bicie z ue: je?li jest wi?cej ni? 0potwor?w na ekranie oraz zmienna $potiony r?wna si? 724, to bot bije z ue.
2. Skrypt na manasowanie: je?li masz ma?o many oraz zmienna $potiony r?wna si? 724, to bot si? manasuje.
3. Skrypt, kt?ry ustawia zmienn? $potiony na 0 je?li obok Ciebie jest wi?cej ni? 5 potwor?w(wtedy oba wy?ej wymienione skrypty nie b?d? dzia?a?), a je?li obok Ciebie b?dzie mniej ni? 6potwor?w, to zmienna $potiony zostanie ustawiona na 724(wtedy skrypty 1 oraz 2 zn?w b?d? dzia?a?)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry