Elf Bot Ng 8.5

Status
Zamknięty.

O m G

User
Lipiec 28, 2009
Liczba reakcji
0
Witam, poszukuj? elf bota pod 8.5. Mog? wysy?a? smsy, mog? da? 44rp na rl, mog? wbi? na jaki kolwiek ots i wbi? lvl:)

Odp: Elf Bot Ng 8.5

Ca?kowicie odradzam robienia jakich kolwiek ,,interes?w" z u?ytkownikiem ,,damian52" jest to 10latek, kt?ry my?li, ?e b?dzie fajny jak kogo? oszuka, wys?a?em sms'a da?em kod, a on pisze, ?e z?y kod:D dziecko...:D
Wszystko dalej aktualne

Ca?kowicie odradzam robienia jakich kolwiek ,,interes?w" z u?ytkownikiem ,,damian52" jest to 10latek, kt?ry my?li, ?e b?dzie fajny jak kogo? oszuka, wys?a?em sms'a da?em kod, a on pisze, ?e z?y kod:D dziecko...:D
Wszystko dalej aktualne

nieprawda.... on klamie to ja odradzam robic interesy z tym czlowiekiem dalem screeny wszystko ale kod byl naprawde zly.

.: Od?wie?am :. I z g?ry mowie, ?eby mi wirus?w nie wysy?a?..:curse:

Omg napisz 250655 je?li pod 8.5 to co? mam :) Bez wirus?w za sms'a :P

Ch?opaki ten temat jest na temat ElfBotaNg a nie kto k?amie a kto niee... Je?eli chcecie to powiem wam tak "Obydwoje K?amiecie". Mo?e pomuszcie ch?opakowi z tym Elfem... Ja ju? zaczynam szuka?:D

Siema.
Ja Ci mog? da? Ng Bota, ElfBot sam bym chcia? jak jeste? zainteresowany pisz priv./Jak by? znalaz? Elf Bota pod 8.5 m?g?by? nades?a??
Pozdro

Oto ElfBotNg pod tibie 8.5
Link:
Deposit Files
Skan:
Nie dodaje je?eli chcecie zr?bcie se sami ale zapewniam czysty Plik!

Siemanko ;) ja mog? ci da? elf bota full version na 8.5 tibie :] ale odrazu ci m?wie ?e nie daje pierwszy i chcia?bym za bota do?adowanie 5z? [Era] ch?tny? pisz na pw.

A czy w moim pierwszym po?cie jest napisane, ?e jest mo?liwo?? do?adowywania konta?:|

Omg jak si? zdecydujesz to napisz,mam tego cracka do elfobta.Czysty w 100%,ju? pisali?my chc? sms'a 10.98 i koniec... Nie jestem oszustem a pozatym nie chce bana : D

@2x up
Nabijacz post?w..
@up 10z? nie chodzi piechot?, tibia 8.5 nie jest ju? u?ywana na "realu" wi?c cena znacznie spad?a, ju? wol? wyda? na oficjalnej stronie 3 dyszki, ni? wysy?a? Tobie smsy, chocia? nie mam pewno?ci ze w og?le posiadasz owego "elf bota ng"

No 10.98 chc? sms'a i zrobimy transkacje przez allegro.pl!

EDIT : Kolega m?wi,ze nie ma allegro...

omg jak wida? chc? wy?udzi? cracka za darmo,bo chc? abym go 1 wys?a?,oferuje allegro nie ma allegro,oferuje jako? p?? za p?l dalej nie chce....

Hehe, jak Ty to nazwa?e? wy?udzaniem "cracka" to nic tylko Ci pogratulowa?, nie chcesz nie musisz mi go wcale przesy?a?:rolleyes:, Allegro nie mam:curse: Nie nabijaj ju? sobie post?w bo nie dam sie oszuka? ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry