ElfBot 8.54 Full Wersja.

Status
Zamknięty.

danielos54

Senior User
Styczeń 7, 2009
Liczba reakcji
43
Wszystkie paczki sprzedane, do zamkni?cia.

Odp: ElfBot 8.54 Full Wersja.

elfload.dll kwalifikuje si? jako crack, je?li chcesz sprzedawa? elfbota, to jedynie posiadanie licencji jest prawnym posiadaniem tego programu, je?li chcesz sprzeda? elfbota legalnie, mozesz sprzeda? tylko i wyl?cznie licencje pozdrawiam.

Kupi?em go za 30k na "Pandori"i jestem bardzo szcz??liwy z tego zakupu.

Plik jest czysty, jak kropla spirytusu. Polecam, bo sie nie scina. I jescze dostalem wszystkie potrzebne skrypty, o ktore prosilem polecam.

Jak dla mnie to to jest cos w stylu licencji. Poniewaz bot sie nie konczy. Chociarz zobacze za miesiac. Ale jak sie skonczy to napisze spowrotem do danielos54 i chyba wysle nowego xD.

Polecam.

Wszystkie paczki sprzedane, do zamkni?cia.

Ostatnia edycja:

Facet znalaz?e? na googlach i handlujesz? To si? nazywa paserstwo:]
Ch?tni na PW do??czam skan za free all

#down
Akurat ten plik nie zalicza si? do cracka . Je?eli my?lisz ?e jestem hackerem, to troche si? mylisz, gdybym mia? zamiar wysy?a? hack linki, ju? dawno nie by?oby mnie na tym Forum.
Mylisz si?, tyle post?w, a g?wno wiesz: Crack (informatyka) ? Wikipedia, wolna encyklopedia
Istniej? r?wnie? cracki pozwalaj?ce na obej?cie ogranicze? wersji demo lub trial program?w i gier najcz??ciej poprzez podmienienie pliku *.exe programu lub jego g??wnych sk?adnik?w.
Czyli .dll i .exe to S? CRACKI. Podmieniaj?c plik w celu posiadania pe?nej wersji crackujesz :F
Wi?c nie oszukuj ludzi.
@topic
Za sms/rl char te? sprzedajesz? Ile plik?w jest w "paczce"? Napisz? priv.
(crack, czy nie crack ofert? sk?adam :P)
@odp na notk? z profilu
Ka?dy podmieniony plik to crack...
@edit
Wyprzedane ;/
Nie zd??y?em.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry