• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Elfbot 8.6 za darmo !

Codo7711

Active User
Liczba reakcji
9
wiec z racji iz kilku uzytkownikow tego forum sprzedaje keye itp zdzierajac kase ;p ja postanowilem sie podzielic prawie za darmo :) , jezeli ktos chce elfa musi spelniac 2 wymagania. miec conajmniej 30 postow i, uwaga tu trudniejsze musi umiec dac reputa : O , tak wiec pisac w temacie kto chce dam link na pw :)

PS.: jezeli ktos sie boi o chack to niech nawet nie pisze bo nie mam zamiaru sie komus tlumaczyc i rospisywac , bierzesz albo nie. A ELF JEST CZYSTY bo bocilem nim 70 najtem z full eq i nie dostalem chacka.

@down , darmowe to znaczy ze nic nie placisz _/ i skoro mozna znalezc w necie to poszukaj i podaj mi link jak znajdziesz < mowie tu o czystym >

Odp: Elfbot 8.6 za darmo !

elfload.dll mo?na znale?? w necie, wi?c nie kusisz ofert?. Skoro darmowe, to darmowe. Zdecyduj si? co piszesz.

#up
Wejd? na dowoln? stron? pobierania i wpisz elfload.dll xdd

Ostatnia edycja:

Ja bym prosi? ;)

To poprosi?em

Ostatnia edycja:

jakbys chcial wiedziec , kazdy elf jest zajebany wirusami , aczkolwiek sa to nieszkodliwe wirusy i nie , to nie sa "kejlogery" , a dzieje sie tak z wiadomych przyczyn. elfbot to program do oszukiwania w grze i jest on tak napisany ze antywiry widza go jako wirusa . ( dokladnie sie na tym nie znam ale wiem ze jakos tak jest ;p )

refresz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry