Codo7711
Active User
- Liczba reakcji
- 9
wiec z racji iz kilku uzytkownikow tego forum sprzedaje keye itp zdzierajac kase ;p ja postanowilem sie podzielic prawie za darmo
, jezeli ktos chce elfa musi spelniac 2 wymagania. miec conajmniej 30 postow i, uwaga tu trudniejsze musi umiec dac reputa : O , tak wiec pisac w temacie kto chce dam link na pw
PS.: jezeli ktos sie boi o chack to niech nawet nie pisze bo nie mam zamiaru sie komus tlumaczyc i rospisywac , bierzesz albo nie. A ELF JEST CZYSTY bo bocilem nim 70 najtem z full eq i nie dostalem chacka.
@down , darmowe to znaczy ze nic nie placisz _/ i skoro mozna znalezc w necie to poszukaj i podaj mi link jak znajdziesz < mowie tu o czystym >

PS.: jezeli ktos sie boi o chack to niech nawet nie pisze bo nie mam zamiaru sie komus tlumaczyc i rospisywac , bierzesz albo nie. A ELF JEST CZYSTY bo bocilem nim 70 najtem z full eq i nie dostalem chacka.
@down , darmowe to znaczy ze nic nie placisz _/ i skoro mozna znalezc w necie to poszukaj i podaj mi link jak znajdziesz < mowie tu o czystym >