• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

- Skrypt [ELFBOT]Bardzo du?a ilo?? chot?w do elfbota

Status
Zamknięty.

Kopek14

Advanced User
Liczba reakcji
10
Witam chce wam przedstawi? zbi?r hot?w kt?re skopiowa?em z r??nych stron
Najwa?niejsze strony to:

Gdy wiecej niz 3 potworki bot wali exori

Kod:
auto 200 if [$monstersaround.1 >= 3] {say 'exori'}
Bot wywala dany itemek o danym ID
Kod:
auto 200 dropitems 285
Bot sprawdza czy moze zjesc Food co 2 sec
Kod:
auto 2000 eatfood
Bot zdejmuje przy 50% i zaklada softy gdy mamy 90% many
Kod:
auto 200 if [$mppc <= 50] equipboots 6529 | if [$mppc >= 90 || ($bootsslot.id != 3549 && $winitemcount.6529 == 0)] equipboots 3079 'BPLABEL’
Gdy jest wiecej niz 3 potworki wali exori gran, gdy jest wiecej niz 2 wali exori w gdy jest 1 wali exori hur
Kod:
auto 200 if [$monstersaround.1 >= 3] {say 'exori gran'}
auto 200 if [$monstersaround.1 >= 2] {say 'exori'}
auto 200 if [$monstersaround.1 >= 1] {say 'exori hur'}
Gdy mamy paraliz bot uzywa exura
Kod:
auto 200 healparalysis 'exura'
Bot uklada itemki co 0.5 sec
Kod:
auto 500 stackitems
Gdy mamy wiecej niz 840 many bot uzywa exura
Kod:
Auto 200 mphigher 840 say exura
Gdy mamy mniej niz 200 many bot uzywa MP
Kod:
Auto 200 mplower 120 mana self | wait 900
Scina skorki z vampow o ID, aby moc scinac inne nalezy zmienic ID na inne niz vampa (uwaga ale tylko swieze cialo !!
Kod:
auto 30000 stake 3 4137
Zamienia GP na platynki 100GP musi byc 1 a potem platynki i CC
Kod:
auto 200 listas 'Gold coin - platinum coin' | stackitems | if [ $itemcount.3031 >= 100 ] equipbelt 3031 | if [$beltslot.id == 3031 && $beltslot.count == 100] useitem 3031}
Robi ss'a gdy wbijemy lvl (Uwaga tibia musi byc otwarta jako 1 w oknie
Kod:
auto 100 ifnot $lv set $lv $level | if [$hp == 0 && $tookssdead == 0] {savescreen | set $tookssdead 1} | if [$level !=
Wyswietla nam dane o expie
Kod:
auto 100 dontlist | setcaption '$name l Exp Left: $exptnl l Exp/Hour: $exph l Time Left: $formattime.$timetnl l Gained this session: $expgained l Played this session: $formattime.$deltatime'
]Anty login[/COLOR]
Kod:
Antiauto 6000000 listas 'Anti-Idle' | turns | wait 1000 | turnn | wait 1000 | turns
Auto-Fisher(?owienie rybek + ich jedzenie)
Kod:
auto 1000 listas 'Autofisher' | if [$fishspots != 0 && $cap > 5] {set $fishc [$itemcount.3578] | fish | wait 500 | if [$fishc < [$itemcount.3578] {stackitems | wait 500 | eatfood}}
Stone Skin zaklada stone skin amulet
Kod:
auto 200 equipammy 3081
Je?li mana spadnie poni?ej YYY ( Np. 100 ) U?yje na sobie itema o ID XXX. Przydatne je?li na otsie s? manaruny
Kod:
auto 200 mplower YYY useoncreature XXX self
Trade Helper. W miejscu "blablabla" prosz? wpisywa? tre?? wiadomo?ci , kt?r? bot ma pisa? na trade co 120 sekund.
Kod:
auto 100 listas 'Trade Helper'| tradesay 'blablabla' | wait [$rand.120.240*1000]
Oczywi?cie "whats up" to cze?? , kt?r? mo?emy zmieni? , na dowolna , kt?ra nam podpasuje.
Kod:
auto 100 listas 'MSG if player/gm'| ifgm {say 'hello' | wait 2000 | say 'whats up' | turnoff} | ifplayeronscreen {say 'hello' | wait 2000 | say 'whats up' | turnoff}
Kiedy jeste? zatruty, bot wpisze czar "exana pox"
Kod:
auto 100 listas 'Anti Poison' | if [$poisondmg >= 5 && $mp >= 30] {say 'Exana Pox' | wait 900}
Zalogowanie po ss
Kod:
auto 1000 if [$ss != 1] {if [$sstime != 0] set $ss 1} | if [$connected != 1 && $ss == 1] {wait (1 * 60 * 1000) | reconnect | wait 2000 | openbpitem | set $ss 0} | if [$connected != 1 && $ss != 1] {reconnect | wait 2000 | openbpitem}
Dash
Kod:
num1 : movesw
num2 : moves
num3 : movese
num4 : movew
num6 : movee
num7 : movenw
num8 : moven
num9 : movene
Spis skrypt?w b?dzie codziennie powi?kszany je?li zauwa?ycie jakie? b??dy prosz? pisa? na pw!

Zastrzegam post do powi?kszania skrypt?w!

Notka moderatorska:
Double post.

Odp: [ELFBOT]Bardzo du?a ilo?? chot?w do elfbota

Mam kilka swietnych programow do tibi tutaj link

Link usuni?ty

Programy sa dok?anie przeskanowane przez wiele antywirus?w wiec niema zadncyh. Wystarczy wejsc w zak?adk? Download i pobrac ten program kt?ry chcemy miec :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dzi?ki za skrypty, wiele mi sie przyda?o. mam nadzieje, ze bedziesz auktulizowa?.. pozdro ::))

@@edit
w nazwie tematu zmien z chotow na hot?w , gdy? pisze si? hotkey a nie ch.. ;d

Ostatnia edycja:

Prosze o skrypta takiego... stojei boce mlvl chce aby inne moje MC mogly mnie potowadz.

Wi?kszo?? z tych hotkey?w mo?emy znale?? na oficjalnej stronie elfbota, ale dobrze, ?e kto? postara? si? skupi? je w jednym miejscu. Obieca?e?, ?e b?dziesz codziennie update'owa?, wi?c trzymam ci? za s?owo, a p?ki co oceniam poradnik na 5/10, poniewa? tych skrypt?w jest mimo wszystko jeszcze ma?o :)

Wielkie dzi?ki ! =)
?adnie i przejrzy?cie napisane 10/10 ;)

Dzi?ki!
Bardzo mi si? przyda?o :)
I czekam na nowe hotkeye :)

Prosze o skrypta kt?ry wywala np 2 grzybki 2 gp 2 arowsy pod siebie(na zmiane)prosze pisa? na gadu 4349548

mi jest potrzebny skrypt kr?ry bedzie wzucal Utani Tempo Hur Gdy sie skonczy

:ops::ops::ops::ops::ops::ops::ops::ops::ops:

Wida? , ?e skopiowa?e? .
* Zamienia GP na platynki 100GP musi byc 1 a potem platynki i CC
Zapomnia?e? doda? , ?e miejsce na strza?ce powinno by? wolne w przeciwnym razie bot nie b?dzie zamienia? .
4/10 na zach?t? robienia staranniejszych poradnik?w .A te stronki m?g?by? usun?? bo to chyba jest reklama.

mam wyjebke ze kopiowane czy cos ale pewien fajny topic z hotami zostal zakmniety i uznaje ze tak czy siak czas marnowales na kopiowanie to mozna i dodac z propozycji do dzialu boty ;] przy okazji skorzystam z spisu xd

Spis jak ka?dy lecz nic swojego nie da?e?. Tak jak inni b?d? czeka? na kolejn? dawk? hotkei.
#
mi jest potrzebny skrypt kr?ry bedzie wzucal Utani Tempo Hur Gdy sie skonczy
Kod:
auto 200 charge
b?dzie automatycznie rzuca? jak si? sko?czy.

Status
Zamknięty.
Do góry