• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

- ElfBot Elfbot - Combo Ue Script

Status
Zamknięty.

Dolmet

Senior User
Kwiecień 20, 2008
Liczba reakcji
55
Witam dzi? przedstawi? skrypta Combo Ue Hotkey do elfbota ! skrypt nie mojego autorstwa (mo?e troch? przerobi?em i to wszystko) www.tibiabot.....

a wi?c jest to do?? rozbudowany skrypt, ale wyt?umacz? jak ?atwo go rozgry?? :)
a wi?c zaczynajmy!
Kod:
auto 1 if [$curmsg.sender == 'FRIENDNAME' && $curmsg.content == 'exevo gran mas flam' && $curmsg.isdefault] {say 'Exevo gran mas flam' | wait 1}

a wi?c wyja?ni? wszystko po kolei:
1) 'FRIENDNAME' zmieniamy na nick swojego kolegi np 'Elder Kolega'
2) $curmsg.content == 'exevo gran mas flam' je?li elfbot zobaczy wypowiedziany tekst exevo gran mas flam przez koleg? podanego w punkcie wy?ej to u?yje czaru kt?ry podamy w punkcie 3
3){say 'Exevo gran mas flam' | wait 1} tutaj jest podany exevo gran mas flam mo?emy to zmieni? na co chcemy, mo?emy te? zrobi? z tego samego skrypta np skrypt combo utani gran hur
b?dzie on wtedy wygl?da? tak:
Kod:
auto 1 if [$curmsg.sender == 'NICK KUMPLA' && $curmsg.content == 'utani gran hur' && $curmsg.isdefault] {say utani gran hur' | wait 1}
My?l?, ?e wyja?nione jak najlepiej si? da?o :)

Odp: Elfbot - Combo Ue Script

(...) wi?c jest to do?? rozbudowany skrypt
Nie roz?mieszaj, ?e rozbudowany :P
Osobi?cie mi si? skrypt nie przyda, ale mimo wszystko dzi?ki, bo na pewno komu? innemu si? przyda :):)

skrypt dobry dla graczy z gildi? ka?dy go ustawia i jeden naciska i ka?dy bije r?wno z nim no .

Repucik.

raczej dla gildi nie jest dobry bo zadna ogarnieta gildia na ogarnietych otsach nie spamuje ue

Skrypcik Jest fajny przyda sie komus co lubi pekowac w 3 i walic z ue

a jak ustawic ze jak osoba 'FRIENDNAME' walnie sd rune to ja te? b?de wali? sd ??

prosze o szybk? pomoc :D

Nie da si? tak ustawi?, ?e je?eli kto? z friend listy uderzy SD to Ty automatycznie te? uderzysz.

Notka moderatorska:
Zamykam

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry