- ElfBot [ElfBot]Problem Z Elf Botem

Status
Zamknięty.

adrian9787

User
Styczeń 23, 2010
Liczba reakcji
0
Witam ! Mam Elf Bota pod tibie 8.42 i nie wiem jak go ustawic :: Gram na ots i s? tam training monki do skilowania, ale po 15 minutach bez ruchu wylogowuje cie. Jak mam ustawic Elf Bota aby mi sie nie wylogowywal . ELF BOT po tibie 8.42

Odp: Problem Z Elf Botem

my?l?, ?e umiesz wkleja? skrypt ;)
Tu masz na anty afk :

auto 100 listas 'Anti-Idle' | if [$self.dir == 0] {set $dir 0 | set $firdir 'turnn' | set $secdir 'turns'} | if [$self.dir == 1] {set $dir 1 | set $firdir 'turne' | set $secdir 'turnw'} | if [$self.dir == 2] {set $dir 2 | set $firdir 'turns' | set $secdir 'turnn'} | if [$self.dir == 3] {set $dir 3 | set $firdir 'turnw' | set $secdir 'turne'} | if [$time > $idletime] {exec $secdir | wait 1500 | exec $firdir | wait 1500 | if [$self.dir == $dir] $idletime [$time+60]}

No W?asnie nie umiem bo kilka minut temu sciognolem elf bota. Wez powiedz jak to zrobic

wchodzisz w Shortkeys , zaznaczasz shortkeys enabled , w Command symbol wpisujesz :
no i w 1 oknie wpisujesz wyraz , cokolwiek czym b?dziesz uruchamia? skrypt a w 2 sam skrypt .

Odp: [ElfBot]Problem Z Elf Botem

Wchodzisz w zak?adk? Hotkeys w pierwszym ma?ym bia?ym polu wybierasz sobie klawisz, kt?rym b?dziesz w??cza? i wy??cza? hotkey/skrypt w drugim d?u?szym obok wpisujesz to
PHP:
auto 60000 | listas 'AntyIdle' | turne | turnw
Potem dajesz Hotkeys enabled na samej g?rze klikasz kwadracik i tak samo obok ma?ego bia?ego pola w kt?rym wybiera?e? klawisz naciskasz tak?e kwadracik bia?y. Wychodzisz z zak?adki dajesz save naciskasz klawisz, kt?ry wybra?e? i powinno dzia?a? skrypt obraca? si? b?dzie co 60000ms-60s-1min

Odp: [ElfBot]Problem Z Elf Botem

ogolnie elf bot jest bardzo trudny w obsludze . proponuje Ng na ots jeb bardziej latwiejszy :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry