-Tibia 8.57 Eloth.net 8.54 - 8.57 Real Map 18.07.10 17.00

Status
Zamknięty.

elothnet

New User
Maj 16, 2010
Liczba reakcji
0
Eloth.net
Pi?tek godzina 17:00
Najlepszy RPG OTS Powraca
Tym razem zadbamy o jeszcze lepsz? reklam?!
Je?eli szukasz bezpiecznej i spokojnej gry, dobrze trafi?e?!
Zaczn? mo?e od Balance postaci.
Oczywi?cie wszystkie czary s? jak najbardziej odzwierciedleniem czar?w na Real Tibia. Przy?o?ylismy wiele stara?, zaanga?owali?my mn?stwo ludzi z Real Tibia do test?w!
MAPA
Nie ma co si? na ten temat rozpisywa?! Jest wszystko!
mapawiatac.png

Looty
Na pewno przy Hunceniu potwork?w musicie uzbroi? si? w cierpliwo??. Z potwor?w wypada WSZYSTKO TO CO NA REAL TIBIA, lecz wasze szans? na dobry loot s? WY?SZE!
lootf.jpg

Quests
Na Eloth.net Znajdziecie wszystko!​
Pits of Inferno​
imagem2kd6.jpg

Annihilator
82db7ed2acd645d9.jpg

Demon Helmet Quest
dhq1ls9.jpg

Yalahar Quest
11068466.jpg

Firewalker Boots Quest
74008967.jpg

Inquisition Quest
inquisition8sf4.png

Killing in The Name Of QUEST 100% REAL TIBIA
Teraz, sam mo?esz sobie wybiera? kt?rego taska chcesz zrobi?!
uo0030i.jpg

Wszystkie ma?e Questy
Inne
Rust Remover System
23600524.png

Enchanting System
templewu.jpg

Main Info
GAME
Host: s1.ELOTH.net
Port:7171
Client:8.54 & 8.55 & 8.57
PUBLIC VENTRILO - FREE CHANNELS
Host: s1.ELOTH.net
Port:3784
Client:2.1.4
DEDICATED SERVER
Frequency:Intel Bi Xeon Quad 8x 2.00+ GHz
Ram:16 GB DDR2
Hard drive:Intel SSD X25-M 2x 80 GB - SATA2
Connection:Throughput 1 Gbit - no freezes no lags
RATES
LootRate:2x
SkillRate:11x
MagicRate:6x
SpawnRate:2x
Experience Rate
Around 6 - 12, jeszcze nie wiemy
ANOTHER CONFIGURATION
FragTime:4h
Notations to ban:3
Banishment length:1 day
Protection level:50
Buy house from level:50

Odp: Eloth.net 8.54 - 8.57 Real Map 18.07.10 17.00

hahahahaha smiac mi sie z was chce , ja juz nie moge wytrzymac jak widze ze eloth startuje po raz piaty a za miesiac bedzie dziesiaty. znow res i znow i myslicie ze jak bedzie 20x resow to bedzie 2000 osob gralo ? , a ostatnio napisaliscie na eloth.net : ,, dzieki ze gracie bo zalezy nam na stalych graczach i nie bedziemy robic resetow '' czy cos w tym stylu , wiec gratulacje i powodzenia :)

??dam usuni?cia tej zapowiedzi, screeny nie s? z otsa to oszustwo!!!

Notka moderatorska:
Jakie? dowody?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

zgadzam si? z panem up , z takim g?wnem to se mo?ecie ;> my?licie ?e jak playerzy stracili wszystko z sms shopu to zn?w b?dziecie zarabia? ??

Nie roz?mieszajcie mnie, to ?e serwer tak szybko si? wypala nie jest moj? win? tylko wasz?, bo zmienianie otsy jak r?kawiczki. Teraz wiem ?e nie warto inwestowa? w same gildie, dlatego nastawiam si? na indywidualnych graczy, a je?eli m?wisz o restarcie to ucierpia?a na tym ma?a grupka graczy ;] Nie chcesz gra?, nie pisz, zapraszam na inne otsy z expem x10000, lub stabilno?ci? jak windows

Nie roz?mieszajcie mnie, to ?e serwer tak szybko si? wypala nie jest moj? win? tylko wasz?, bo zmienianie otsy jak r?kawiczki. Teraz wiem ?e nie warto inwestowa? w same gildie, dlatego nastawiam si? na indywidualnych graczy, a je?eli m?wisz o restarcie to ucierpia?a na tym ma?a grupka graczy ;] Nie chcesz gra?, nie pisz, zapraszam na inne otsy z expem x10000, lub stabilno?ci? jak windows

G?wno prawda na v1 mn?stwo gra?o jeste? ostatnim fajerem dajesz fake screeny !!! Nie masz inq jak na rl, jeste? wed?ug mnie zerem!

Takie jak :Banshee Quest ,blue legi quest nie dzia?aj? ! by? si? wzi?? za tego otsa a nie tylko na kas? lecisz !

@up
Cie dziewczynko co? napad?o w g?ow???
Blue legi dzia?aj? tylko widocznie nie wiesz jak wykona? tego qesta.
@Seminari Master Kaga
Usun?? sobie mo?esz m?zg typie.
Na czym Eloth ma zarabia??? Na kupowaniu cc? Jeste? smsiakiem to b?dziesz kupowa?.
A co nadal gra?e? na elothu? Po co ma trzyma? ots jak gra 20 os?b. Chcesz sobie po expi? id? na RL czubie.

Nikt wam nie ka?e wchodzi? na serva. Mo?liwe ?e macie w?asne Orsh OTsy wi?c si? spinacie heh. Nie interesuje was ten ots to go na inny. Du?o ots'?w robi res char?w i zmienia nazw? serwera.

Ch?tnie zagram ^^ Tyle , ?e wola?bym zagra? ju? na kliencie 8.6 ;) je?eli jest to mo?liwe zr?bcie elotha na 8.6.Druga sprawa skrzynki najgorsze co mo?e by? darmowa kasa , 500 noob?w nazbiera z tych skrzynek 300k padn? i wylec? im rary itemy i ko?cz? gre.Trzecia a zarazem ostatnia sprawa to dodajcie wi?cej event?w jak na huntera.pl tam jest tego masa i to tyle ;)

@up
Z tym, ?e Huntera ju? si? wypali?a. Wczoraj wystartowali, a teraz maj? 130 graczy.

Kolejna edycja eloth'a hmm... my?l?, ?e i tym razem zajrz?, troch? pogram i mo?e mnie wci?gnie na d?u?ej. Graczy raczej b?dziecie mieli mniej ni? na startach poprzednich edycji no, ale c??.

@up
@Seminari Master Kaga
Na czym Eloth ma zarabia??? Na kupowaniu cc? Jeste? smsiakiem to b?dziesz kupowa?.
A co nadal gra?e? na elothu? Po co ma trzyma? ots jak gra 20 os?b. Chcesz sobie po expi? id? na RL czubie.
Nikt wam nie ka?e wchodzi? na serva. Mo?liwe ?e macie w?asne Orsh OTsy wi?c si? spinacie heh. Nie interesuje was ten ots to go na inny. Du?o ots'?w robi res char?w i zmienia nazw? serwera.

Tu nie chodzi tylko o res char?w, ale i o to, ?e ten zerowiec nawet nie umie zrobi? dobrze skryptu na banute, ?al.pl jeden wielki. I TE SCREENY CO PODA? TO S? Z REAL TIBII NAWET NIE JEGO.

A eloth hmm raz,dwa, trzy mo?na robi? restarty, ale nie poraz 5 czy kt?ry? i to jeszcze on g?wno robi na tym ots.

Wznawiam pro?b? o usuni?cie, przynajmniej tych fa?szywych screen?w.

"A eloth hmm raz,dwa, trzy mo?na robi? restarty"

To jest 3 edycja wi?c czego sapiesz?
Mo?e screeny s? z poprzednich edycji elotha.

Skrypt na banute hmm powiedz mi jaki ots ma poprawnie zrobiony ten skrypt? Je?eli tak cie to martwi to zr?b swojego ots'a i zr?b ten skrypt lub ewentualni id? na RL.

Tak mam ten skrypt na w?asnym otsie 100% jak na rl, razem z quest logiem + moje udoskonalenie do ostatniej misji zapraszam:
YouTube - Banuta Last Mission Coal Basines.wmv

@Topic Screeny nie s? z poprzednich eloth?w mi?dzy innymi temu, gdy? eloth nie posiada takich skrypt?w ;]

Tyrania i inne to te? jego wi?c mo?na to zaliczy? jako x restart ;]

@up
@Seminari Master Kaga

A to niby orsh nie jest ? hahaha.
Nie dosy? ?e kole? kradnie nazwy bo sam wymy?li? nie umie to jeszcze porz?dnego otsa stawi? nie umie.

po pierwsze ten ots nie dor?wnuje elothowi do pi?t po drugie jest w chuj komercyjny po trzecie co 2 tygodnie resety charow !!
Pami?tacie mo?e ile sta? test server elotha ??:)
tak tak ,ca?e wakacje!
a ile stoi tera?niejszy NOOB eloth ?? max 2 tyg. !!!
Prosz? cie tylko o jedno zmie? nazw? servera ,bo jeste? tylko podr?bk? ,ja nie wiem jak kto? mo?e by? tak g?upi i gra? na tym g?wnie ,eloth to eloth a nie jaki? syf wida? ,?e gm chce tylko kaski sobie zarobi? elo!

Gdyby chocia? w?asn? nazw? umia? wymy?li? a nie wszystkie kradnie. Eloth.net, tyrania.net i salvador wszystkie nazwy skradzione

Dokladnie konta z pkt powinniscie zostawiac pozatym nie piszcie powraca bo to znaczy ze OTS nie bylo jakis czas. To tylko kolejna edycja na kase -.- pozatym screeny z google grafika :O

Witam ! :)

Nie Bede Sie Tu Rospisywa? Bo Nie Ma Co !

Szukam Ludzi Do Mojego Teamu Juz Mam Pare Osob Ale To Zbyt Malo!. Jesli Jest Ktos Zainteresowany Dojsc Do NASZGO teamu Ktory Razem Zrobimy :)

Prosze Pisac na GG- 20886617

Poszukuje 1 Comanndera ! i Pare Osob Ktore Umia Robic Fajne Filmiki

Pozdrawiam ! ; ] -AKTUALNE CALY CZAS- Raz Jest Team Raz Go NIE Ma Wiec ZAWSZE Aktualne-

Prosze Podawac Dalej xD Pzdr !

----------- Zapraszam Baneria.Com ----------------

Status
Zamknięty.
Back
Do góry