• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Eloth.net Low Rates Mega Release

Status
Zamknięty.

elothnet

New User
Maj 16, 2010
Liczba reakcji
0
Eloth.net
Pi?tek godzina 17:00
Startuje dos?ownie NAJlepszy Open Tibia Server z Real Map?

Administratorzy po d?ugim czasie przygotowywania i przemy?lania najlepszych rozwi?za? postanowili wypu?ci? nowy Server Eloth.net na ?wiat?o dzienne.
Serwer jest ?wietnie zabezpieczony ze strony technicznej!
Nie ma mowy o tym, ?e co? lub kto? przeszkodzi wam w grze!
Zanim przedstawie walory Serwer'a wypisz? tutaj Teamy, kt?re ju? postanowi?y zacz?? zabaw? na Eloth.net

Teamy kt?re jak narazie zadeklarowa?y gr?:
Natural Dread Killaz
We Ride
Deep Red
Conglomerate

Zaczn? mo?e od Balance postaci.
Oczywi?cie wszystkie czary s? jak najbardziej odzwierciedleniem czar?w na Real Tibia. Przy?o?ylismy wiele stara?, zaanga?owali?my mn?stwo ludzi z Real Tibia do test?w!

MAPA

Nie ma co si? na ten temat rozpisywa?! Jest wszystko!
mapawiatac.png

Looty

Na pewno przy Hunceniu potwork?w musicie uzbroi? si? w cierpliwo??. Z potwor?w wypada WSZYSTKO TO CO NA REAL TIBIA, lecz wasze szans? na dobry loot s? WY?SZE!
lootf.jpg

Quests
Na Eloth.net Znajdziecie wszystko!​

Pits of Inferno​
imagem2kd6.jpg

Annihilator

82db7ed2acd645d9.jpg

Demon Helmet Quest

dhq1ls9.jpg

Yalahar Quest

11068466.jpg

Firewalker Boots Quest

74008967.jpg

Inquisition Quest

inquisition8sf4.png

Killing in The Name Of

uo0030i.jpg

Wszystkie ma?e Questy

Inne

Rust Remover System

23600524.png

Enchanting System

templewu.jpg

Main Info

GAME
Host: s1.ELOTH.net
Port:7171
Client:8.54 & 8.55

PUBLIC VENTRILO - FREE CHANNELS
Host: s1.ELOTH.net
Port:3784
Client:2.1.4

DEDICATED SERVER
Frequency:Intel Bi Xeon Quad 8x 2.00+ GHz
Ram:16 GB DDR2
Hard drive:Intel SSD X25-M 2x 80 GB - SATA2
Connection:Throughput 1 Gbit - no freezes no lags

RATES
LootRate:2x
SkillRate:18x
MagicRate:8x
SpawnRate:2x

STAGES
1-50:35x
51-80:20x
81-100:10x
101-120:5x
121-xxx:3x

ANOTHER CONFIGURATION
FragTime:4h
Notations to ban:3
Banishment length:1 day
Protection level:30
Buy house from level:30

Odp: Eloth.net Low Rates Mega Release

NIE POLECAM! Czemu?! Poniewa? to beznadziejny plagiat strony g??wnej (
t1.jpg
) Poniewa? gram na gamelia.pl i zanim powsta? eloth.pl to gamelia ju? go posiada?a. I na gameli zapraszali na elotha!
Nie polecam...
nawet jak si? przybli?y widac nick 'Fenix' i 'Mefix(m?j) BEZNADZIEJNY PLAGIAT!

Czemu zdj?cia z Demon Helmet posiadaj? grafiki z tibii 7.92 a macie Yalahar?
Co co napisa? jeden pan wy?ej zapewne prawd?..

Powiem tak wykupienie domeny eloth nie da ci 500 os?b na serwerze.?ycz? ci szcz??cia lecz do "legendarnego" elotha i klimatu na nim panuj?cego mo?e ci du?o brakowa? mimo wszystko powodzenia.Sprawdz?..

To nie jest eloth.pl tylko eloth.net ;) Serwer jest oparty na Tyranii-tylko z low Stages.
Serwer ma mie? w?a?nie klimat Elotha :) i postaramy si? ?eby go mia?.

?ycz? powodzenia ots po zapowiedzi wydaje sie godny uwagi.
Teraz ci??ko o jaki? porz?dny ots z real map? [ bez tych ?miesznych dodatk?w jak gengia]
Zareklamujcie ten serwer w miare mo?liwo?ci, ?eby by?o tu te 300 + online i gra mia?a jaki? wi?kszy sens. Je?eli graczy nie zabraknie na pewno zagram

Ps. wywal z sms shopu g legi, mms mo?e wtedy b?dzie mia?o to jak?? warto??

Ostatnia edycja:

Nie wszystko jest jeszcze gotowe na stronie, wi?c prosze o wstrzymanie si? z uwagami :)

Jestem administratorem elotha, wi?c pozwol? zabra? g?os,
-zatem sms shop b?dzie dzisiaj zrobiony (obecny jest prowizoryczny - b?dzie bez rare item?w itp)
-mapa oczywi?cie 100% rpg, niski loot, niski rate, bez oken gengi pyre, tylko RL !
-je?eli chodzi o stabilno?? serwera, warto sprawdzi? jak radzi sobie TYRANIA - nasz orsh :)

Zach?cam wszystkich do gry - serwer tworzymy na pro?b? gildii kt?re czeka?y na low rate server, wystarczy wej?? w dzia? gildie na eloth.net zobaczy? kto czeka :)

zatem spodziewamy si? niesamowicie wielkiego ORO :)

To nie jest eloth.pl tylko eloth.net ;) Serwer jest oparty na Tyranii-tylko z low Stages.
Serwer ma mie? w?a?nie klimat Elotha :) i postaramy si? ?eby go mia?.

Dobrze by by?o gdyby moderator sprawdzi? ile ju? masz kont na tym forum
sTibia
Tyran?
elothnet
co? przegapi?em mo?e spartaot?

Robisz kilka ots bo ma?o kasy zgarniasz. A wszystko sprawdzi?em i na tym samym hostingu.
cmd

btw
Acc maker 100% stibia i tyrania tylko layout inny.
I ?eby? si? nie zdziwi? jak dotpay otrzyma info ?e na czateria . pl pojawiaj? si? teksty aby wys?a? sms w?a?nie z twoj? us?ug?.

#edit
I pewnie m?j post zostanie usuni?ty lecz taka jest prawda i powinni?cie o tym wiedzie?.

//Reklam? usuwam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ooo Pami?tam Elotha :D:D Bardzo prawdopodobne ,?e wbije tutaj z kumplami ;P
mam nadzieje ,?e server cho? troch? b?dzie przypomina? Legendarnego elotha :P

Seya Kuroya z tej strony :P
Fajnie by by?o gdyby UHY dzia?a?y jak za czas?w tibi 8.0 :D

Dobrze by by?o gdyby moderator sprawdzi? ile ju? masz kont na tym forum
sTibia
Tyran?
elothnet
co? przegapi?em mo?e spartaot?
Robisz kilka ots bo ma?o kasy zgarniasz. A wszystko sprawdzi?em i na tym samym hostingu.
cmd
btw
Acc maker 100% stibia i tyrania tylko layout inny.
I ?eby? si? nie zdziwi? jak dotpay otrzyma info ?e na czateria . pl pojawiaj? si? teksty aby wys?a? sms w?a?nie z twoj? us?ug?.
#edit
I pewnie m?j post zostanie usuni?ty lecz taka jest prawda i powinni?cie o tym wiedzie?.
//Reklam? usuwam.

To co m?wisz potwierdza tylko do?wiadczenie w tych sprawach :)
Spoko Policja mo?e si? znami kontaktowa? tylko i wy??cznie w celu wy?owienia takich os?b (informacje - np. adres ip) wi?c zbytnio si? tym nie przejmujemy :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:

uwazam ze itemy addonowe rowniez powinny zostac usuniete - calkowicie, polowa itemow ktore znacznie ulatwiaja gre rowniez i chce dac do przemyslenia gm'owi ze za 30 zl ess = 60~cc w shopie. biorac pod uwage ze typy odemnie maja juz po kilka tysiecy pkt to nie musze zbierac loota do konca istnienia otsa. uwazam ze 3/4 osob z wiekszych ekip ogarnie esa z czaterii to gra mimo low rate uzupelnia sms shop wiec bedzie wiekszy orshabal niz tyrania ale to wszystko moje prywatne przemyslenia - twoj ots i tak zrobisz co zechcesz

bo?e znowu mapa z reala nie mo?na wymy?li? nic nowego?

a firewalker bootsy beda takie jak w RL tibii czy takie jak na wiekszosci otsow dzialajace podobnie do soft bootsow ?

Mam nadziej? ?e ots nie jest robiony jedynie dla kasy, ma?o jest os?b kt?re stawiaj? serwery bez interesownie, ch?? zarobku rzecz normalna - grunt to bez przesady.
Nie jest to serwer gdzie lvl wbija si? szybko bo w ko?cu stages od 120 lvla jest zaledwie x3 wi?c nikomu nie b?dzie si? chcia?o odbija? poziomu po resku
Wi?c je?eli stawiasz serwer dla kasy sko?czysz jak sasir
"elares.eu players online : 8 / 1000"

Mam nadzieje ?e b?dzie jak najbardziej pozytywnie
- Gm nie wspomaga walcz?cych gildi
- Dopracowana mapa
- Balans profesji
- Balans potwor?w (?eby nie by?o jak na sasirze idziesz na behemoty wyci?gasz 500k w 1 h natomiast na innych potworkach w 3 h g?wno wypadnie)
- Reset char?w ewentualnie po d?u?szym czasie 3 mce + :)
...A no i rzecz jasna bez kosmicznych item?w softy daj?ce speeda czy firewalkery mane

Szkoda mi Ciebie Grzechu, ?e odpierdalasz tak? manian?. Kopiujesz nazwy najlepszych real-map ots, po to by zaistnie? na 1 stronach ots list. Tw?j serwer nigdy nie b?dzie taki dobry jak eloth, nigdy nie b?dzie takiego klimatu jak tam, w og?le tw?j serwer nie wypali, robisz dla hajsu jakby? ma?o trzepa? z tamtych ots?w co masz, cze??.

A ty nigdy nie b?dziesz Polakiem?

Szkoda mi Ciebie Grzechu, ?e odpierdalasz tak? manian?. Kopiujesz nazwy najlepszych real-map ots, po to by zaistnie? na 1 stronach ots list. Tw?j serwer nigdy nie b?dzie taki dobry jak eloth, nigdy nie b?dzie takiego klimatu jak tam, w og?le tw?j serwer nie wypali, robisz dla hajsu jakby? ma?o trzepa? z tamtych ots?w co masz, cze??.

Nigdy nie ukrywam ktory ots jest moj, ale szczerze mowiac to informuje o doswiadczeniu - moja tyrania stoi do dzisiaj, gracze prosili mnie o drugi serwer z low rate, bo orshe im sie nudza - dlaczego mam tego nie zrobic ?
Oni u mnie graja, zabijaja dzieki temu swoj czas, a ja za to zarabiam. Co? za co?, wydaje mi sie ze jestem fair wobec graczy i staram sie im zrobic jak najlepszy serwer.

Zapraszam na ELOTH.net wielki start - pi?tek 17:00

Je?eli b?dzie 950 graczy online na start - b?dziemy rozdawa? nagrody rzeczowe :)
Zapraszam :)

Nigdy nie ukrywam ktory ots jest moj, ale szczerze mowiac to informuje o doswiadczeniu - moja tyrania stoi do dzisiaj, gracze prosili mnie o drugi serwer z low rate, bo orshe im sie nudza - dlaczego mam tego nie zrobic ?
Oni u mnie graja, zabijaja dzieki temu swoj czas, a ja za to zarabiam. Co? za co?, wydaje mi sie ze jestem fair wobec graczy i staram sie im zrobic jak najlepszy serwer.
Zapraszam na ELOTH.net wielki start - pi?tek 17:00
Je?eli b?dzie 950 graczy online na start - b?dziemy rozdawa? nagrody rzeczowe :)
Zapraszam :)
Mhm, a ile w?o?y?e? i wk?adasz w stworzenie takiego serwera? Skradziona mapa, albo strackowana, skrypty zrobione przez kogo? na poz?r do RL, acc maker zer?ni?ty (unnamed acc maker), silnik tak?e... C??, ?ci?gn??e? wszystko, uruchomi?e?, ustawi?e? sms shop i odpali?e? otsa. P??niej drugiego z innymi exp rate. To nie jest co? za co?, to jest co? za nic. Co? takiego powinno by? pot?piane.
Ciekawi mnie jeszcze, czy masz dzia?alno?? gospodarcz? i jak u ciebie z ZUSem, ubezpieczeniem i odprowadzaniem podatk?w (to, co jest odprowadzane z dotpaya to nie wszystko). Wiesz, urz?dnicy tylko zacieraj? r?ce na my?l o takich, co nielegalnie zarabiaj?, jak dzieciaki przyk?adowo na OTSach, bo mog? wlepi? ?adne kary...

I to si? tyczy nie tylko ciebie, ale ka?dego innego admina OTS, a ju? tym bardziej tych, co stawiaj? RL mapy.

Ostatnia edycja:

3 Dni temu otrzyma?em zwrot podatkowy :) Wi?c od moich spraw wara, jestem uczciwym podatnikiem.

W Open Tibia Servers bawie sie od ponad 2 lat, od tamtego czasu zmaga?em si? z wieloma skryptami i b??dami w mapie, jak i w samym silniku. To, ?e tw?j zapewne Custom Map ots nie wywraca si? (nie ma crashy) zawdzi?czasz tak?e mnie, bo kiedy ty sra?e? w pieluchy ja reportowa?em codziennie to inny b??d dla Elfa.
Ciekawy jestem co sie stanie kiedy b?dziesz haaa mia? ponad 200 graczy i odezwie si? do Ciebie Sasir :) Rzuci Ci ping i co w tedy? Sie ze szmacisz i mu zap?acisz?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry