Eloth.net Low Rates Mega Release

Status
Zamknięty.
Odp: Eloth.net Low Rates Mega Release

3 Dni temu otrzyma?em zwrot podatkowy :) Wi?c od moich spraw wara, jestem uczciwym podatnikiem.
W Open Tibia Servers bawie sie od ponad 2 lat, od tamtego czasu zmaga?em si? z wieloma skryptami i b??dami w mapie, jak i w samym silniku. To, ?e tw?j zapewne Custom Map ots nie wywraca si? (nie ma crashy) zawdzi?czasz tak?e mnie, bo kiedy ty sra?e? w pieluchy ja reportowa?em codziennie to inny b??d dla Elfa.
Ciekawy jestem co sie stanie kiedy b?dziesz haaa mia? ponad 200 graczy i odezwie si? do Ciebie Sasir :) Rzuci Ci ping i co w tedy? Sie ze szmacisz i mu zap?acisz?
Kodeks karny:
Art. 269a. Kto, nie b?d?c do tego uprawnionym, przez transmisj?, zniszczenie, usuni?cie, uszkodzenie lub zmian? danych informatycznych, w istotnym stopniu zak??ca prac? systemu komputerowego lub sieci teleinformatycznej, podlega karze pozbawienia wolno?ci od 3 miesi?cy do lat 5.
Internet nie zapewnia anonimowo?ci, jak wielu ludzi b??dnie my?li...

Ciekawi mnie jeszcze, czy masz dzia?alno?? gospodarcz? i jak u ciebie z ZUSem, ubezpieczeniem i odprowadzaniem podatk?w (to, co jest odprowadzane z dotpaya to nie wszystko). Wiesz, urz?dnicy tylko zacieraj? r?ce na my?l o takich, co nielegalnie zarabiaj?, jak dzieciaki przyk?adowo na OTSach, bo mog? wlepi? ?adne kary...
I to si? tyczy nie tylko ciebie, ale ka?dego innego admina OTS, a ju? tym bardziej tych, co stawiaj? RL mapy.

Nie potrzebuje dzia?alno?ci gospodarczej aby pracowa? na umowe o zlecenie, jestem zwolniony z op?at ZUSowskich z racji, ?e si? UCZE - rozumiem, ?e zatrzyma?e? si? na edukacji gimnazjalnej a tam jeszcze przedsi?biorczo?ci nie by?o z tego co pami?tam. Podatki p?ace, dostaje zwroty, wszystko jest jak nale?y.

A co do wk?adu pracy nad serwerem, jest mega du?y, mo?e nie zdajecie sobie sprawy jaka to jest odpowiedzialno??, a nawet jaka inwestycja.

Jak dla mnie tw?j post oznacza jedynie zazdro??, je?eli uczy?e? si? logiki na matematyce to pewnie zrozumiesz,
ja > ty

dziekuje dobranoc

//A ja pozwol? sobie zako?czy? wasz? rozmow?. Reszt? t?umaczcie sobie na PW lub polec? ostrze?enia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Pytanie o server, czy b?d? treining monki(mam nadzieje, ?e b?d?, ale nie na exicie) Czy b?dzie jaka? amunicja dla palka, kt?ra si? nie ko?czy, speary na pewno powinien si? nie ko?czy? i infernal bolt albo power bolt.

Tak, b?d? training monki (teleport w temple thais), oczywi?cie afk na 15minut po czym serwer wyrzuca stoj?cego afk, opcja "stopattackafterexit" jest w??czona, zatem po exicie gracz przestaje atakowa?.

Co do amunicji, to small stone nie ko?czy si?, a reszta tak :)

power bolt powinien si? jeszcze nie ko?czy? :(

Mhm, a ile w?o?y?e? i wk?adasz w stworzenie takiego serwera? Skradziona mapa, albo strackowana, skrypty zrobione przez kogo? na poz?r do RL, acc maker zer?ni?ty (unnamed acc maker), silnik tak?e... C??, ?ci?gn??e? wszystko, uruchomi?e?, ustawi?e? sms shop i odpali?e? otsa. P??niej drugiego z innymi exp rate. To nie jest co? za co?, to jest co? za nic. Co? takiego powinno by? pot?piane.
.

Skoro to jest takie ?atwe to czemu jest tak ma?o stabilnych server?w? : O

Pograj na tyrani, ani razu nie by?a chyba pingowana to chyba o czym? ?wiadczy. Patrz?c na sms shop to raczej nie leci na kase bo nie ma w nim nawet soft?w.

To jest co? za co? bo wole wys?a? sms na jego server gdzie mam pewno?? ?e nie bedzie pingowany no i nie b?dzie restartu z dnia na dzien ni? na niesprawdzonym syfie.

Zamiast zazdro?ci? i pr?bowa? popsu? opinie zacznij dzia?a? i zr?b lepszy server : )

power bolt powinien si? jeszcze nie ko?czy? :(

Ten ots chyba nie jest dla Ciebie : P

a ja mam wazne pytanie do adminow czy na serwerze beda jakies zmiany opr?cz exp rate np czy skille beda 25x mlvl 12x

i najwazniejsze czy hity beda zmienione

a ja mam wazne pytanie do adminow czy na serwerze beda jakies zmiany opr?cz exp rate np czy skille beda 25x mlvl 12x
i najwazniejsze czy hity beda zmienione

Hm, co do magicrate, skillrate - masz wszystko szczeg??owo opisane na stronie oraz w zapowiedzi.

Je?eli chodzi o hity, to jest ca?kiem nowy balans postaci, zbli?ony do RL hit?w (inny ni? na tyrani), sprawdzimy jak b?dzie si? sprawowa?.

no to wychodzi na to ze rate mlvl'a i skill'a bedzie taki sam jak na tyrani czyli ze 100 mag bedzie miec 70mlvl a to raczej za duzo jak na taki exp

a i jeszcze jedno 50x gss jest za 50 pkt czyli jak kupie 300 gss to bede miec 300k za 300pkt a jak kupie 20cc to wydam na to 280pkt czy to nie jest blad?

Ostatnia edycja:

Witam wszystkich.
Mam do zaprezentowania wam 1 w Polsce Pokemon Online PL. Tutaj nie expi si? postaci ale nasze pokemony!
Aby zagra? trzeba stworzy? konto na stronce:
PMO - Create Account
Oraz pobra? clienta:
PMO - Downloads

Ka?dy kto chce mie? VIP czyli czeka? bez kolejek prosz? pisa? na GG: 23448337

Ponadto vip otrzymuje takie mo?liwo?ci:
Mo?e lata? na pokemonach, p?ywa?, oraz je?dzi? na nich
Otrzymuj? na pocz?tku gry pokemona z 10 lvl !
I wiele wi?cej...

no to wychodzi na to ze rate mlvl'a i skill'a bedzie taki sam jak na tyrani czyli ze 100 mag bedzie miec 70mlvl a to raczej za duzo jak na taki exp
a i jeszcze jedno 50x gss jest za 50 pkt czyli jak kupie 300 gss to bede miec 300k za 300pkt a jak kupie 20cc to wydam na to 280pkt czy to nie jest blad?

dokladnie, moglby go zmniejszyc o polowe..

Skill rate = 18x, a m lvl = 8x. Do tego jeszcze -7 i -4, wydaje mi si?, ?e nie, ale prosz? o potwierdzenie.

no coz mlvl rate jest dobry ale skill powinnien byc 12x bo chyba nie chcesz zeby po 5 dniach w top100 skill byly same setki coo?;]

no dobra moze troche przesadzilem z tymi setkami ale i tak 18x skill jest troche a duzy okolo 12-14 bedzie okey

Ostatnia edycja:

Ciekawi mnie ile os?b b?dzie gra?o ;p jak na wej?ciu nie b?dzie ze 100 os?b to server nie wypali, bo ludzie s? naby i to za ma?e rate dla nich. Ja czeka?em na po?adny server z takimi rate i na pewno wbije i b?d? gra?, je?li b?dzie du?o ludzi.

Zgadzam si? z Makkronem, skill rate jest za du?y. Tak 12-14 by?oby ok.

BTW. Opublikujcie serwer gdzie si? da, ?eby by? ?adny start.

Ostatnia edycja:

Takiego ots od dawna szukalem. ladny sms shop ( choc bym usunal giant sworda i dragon lance ) , +1200 kont zalozonych ( co swiadczy o tym ile ludzi czeka na start ) ciekawe tylko jak ots dlugo pociagnie i czy nie bedzie pingowany . napewno zagram i bede obserwowal caly czas liczbe graczy.pozdrawiam

Czy na otsie b?de gengia,oken itp g?wna?,nies?dze ?? ten ots bedzi? mia? atmosfer? starego dobrego elotha,patrz?c na sms shop odrazu odra?a,najlepiej jakby wgl go nieby?o ( niepluj si? tylko ?e musisz mie? utrzymanie na dedyk ),trainnig monki zapewn? b?d? to te? hujowko.
Ale ciesz? si? ?e kto? jescze pamieta starego dobrego elotha i chce wogl? wznowi? go.
Pozdrawiam

odpowiadajac na powyzsze posty, o liczbe graczy na otsie nie ma co sie martwic bo z tego co wiem wejdzie ok 10 grubych ekip co juz daje 400~ osob + oczywiscie wejda nowe teamy ktore beda chcialy sie zmierzyc z potegami grajacymi i bijacymi sie na kazdym lepszym otsie od kilku lat =]. mozna rowniez wliczyc kilkaset osob grajacych swobodnie rpg wiec mysle ze liczba 500 graczy bedzie osiagnieta lajtowo, jesli server naprawde wypali to kto wie czy nie osiagnie cztero cyfrowego limitu graczy

No w ko?cu kto? przejrza? na oczy.
Jak ju? ma byc 99 na 100 ots'?w z rl mapa to chocia? niech b?dzie low rate :]
Wbije dzisiaj z pewno?ci?.
Co do sms shopa - moim zdaniem powiniene? da? Noble axe zamiast Fire Axe
Fire axe na somki nie dzia?a a ten przedzia? jest dla expienia g??wnie na smokach [ wi?cej os?b noble kupi ]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry