Odp: Elysia - No to Jazda !
Wiesz, mam 40 knighta kt?rego ca?y czas boci?em na TA, ci?gle lata? na tych samych wpt i nie dosta? bana do teraz. Tak samo katalizator by? bocony od samego pocz?tku i r?wnie? nie dosta?, wi?c mo?e to przez to ile report?w dosta?em? sam nie wiem. Po tych itemach nie p?acze, bo powoli odrabiam straty tak ?e nie jest ?le. Mimo tego ?e kupi?em blessy, poczym po 40 minutach pad?em na ghoulach bo ten ?mieszny bot chyba mi pot?w nie wypi? to gram dalej, chocia? z moimi nerwami dziwi? si? ?e ani raz porz?dnie si? nie wkurwi?em i nie przesta?em gra?. Moje eq, to ?miech na sali, ale co poradz?, nawet nie mam czasu nic zrobi? bo robi? wszystko ?eby zdoby? jak najwi?cej kasy, dzisiaj jak Soloo znajdzie chwilk? czasu, to mo?liwe ?e wybiore si? z nim i porobi? wszystkie mo?liwe questy. Najt, ledwo wyszed? z rooka odrazu polecia? na swampy venore, i o to efekty, najlepiej nie jest, ale nie powinienem narzeka?
@Edit
Katalizator polata? 20 minut wbi? ten 30 no i oczywi?cie przyszed? jaki? dyskm?zg i mnie ubi?, no ale straci?em tylko backpack. Musz? chwil? odpocz?? od tej gry, bo coraz bardziej si? denerwuj?