Emh... Kom?rka przejechana przez auto...

Status
Zamknięty.

adi970

Advanced User
Wrzesień 3, 2008
Liczba reakcji
6
Ehh... Tak jak w temacie moja Nokia N73 wpad?a pod samoch?d i zosta?a przejechana... Wymieni?em wy?wietlacz ale nie da si? w??czy? jej...

Co mam zrobi??? Bo serwis raczej nie... chyba ?e znacie dobry w krakowie ??

PLZ HELP to nie ?mieszne to tragiczne... ;p :(

Odp: Emh... Kom?rka przejechana przez auto...

Ooo nie.. Tragedia!:.x

Widz?c temat "Kom?rka przejechana przez auto..." szczerze m?wi?c roze?mia?em si? ;-/ Je?eli twoj? kom?rke przejecha?o to mo?e by? mn?stwo powod?w przez kt?re ona nie dzia?a... Szczerze m?wi?c my?l? ?e sta?o si? co? z elektronik? telefonu, nie licz ?e po wymienieniu wy?wietlacza telefon b?dzie dzia?a?...

Hah xD
Po telefonie kolego.
Na 100 % posz?y jakie? styki czy co? w tym stylu.
Mo?esz pr?bowa? naprawi?, ale my?l? ?e to nic nie da..

Czyli mam zrozumie? ?e tylko wy?wietlacz wygl?da? na rozwalony? Sprawd? czy lutowania si? nieodczepi?y i czy co? si? nie spali?o (br?zowe plamki, na z??czach).

Nie rozumiem auto ci przejecha?o kom?rk? ?
To powinna by? rozjechana jak placek .. nie do u?ycia
Moja rada Kup Nowy bo na pewno mniej zap?acisz ni? za napraw? ;)

Nie rozumiem po co zak?adasz temat. Czego oczekujesz? Wsp??czucia? Czy chcesz ?eby kto? ci kupi? nowy telefon? A mo?e ?eby powiedzia? Ci przez internet co masz zepsute i jak to wymieni??

Id? do punktu naprawy takiego sprz?tu i oddaj Panu telefon. Przyjd? nast?pnego dnia i po us?yszeniu ile b?dzie kosztowa?a naprawa zam?w nowy na allegro, a ten sprzedaj jako uszkodzony. To jest moja rada...

e?eli twoj? kom?rke przejecha?o to mo?e by? mn?stwo powod?w przez kt?re ona nie dzia?a
Dok?adnie. W telefonie jest milion r??nych rzeczy, a tak brutalne do?wiadczenie jak przejechanie przez samoch?d mog?o uszkodzi? wszystko. Wymiana pojedy?czej cz??ci nic Ci nie da, id? z tym do serwisu albo najlepiej kup nowy telefon. Sam mo?esz co najwy?ej sprawdzi? stan baterii i karty SIM.

Ten telefon Nie zadziala Nie Staraj Sie O To.
Wiecej czasu / pieniedzy i meki wyjdzie cie naprawa tej komorki niz kupienie nowej ;P
Nie ma co sie poprostu meczyc Po Komie ;P

Samsung f-480 przejechany przez samoch?d dzia?a! Obejrzcie sobie filmiki na youtubie, wk?adaj? do wody, piwa, lod?wki i ci?gle dzia?a i jeszcze pare takich eksperyment?w.

Co do topica to kup sobie nowy telefon lub dowiedz si? ile koszotwa?a by wymiana/naprawa zepsutych cz??ci.

jhak to zobaczylem to chcialem sie poszczac
suhahsuhahsahsuha
a tak na serio to co ludzie widzom w zeczach materialnych??????????????????????????

Ehh... ale bajzel ;/ no to temat do zamkni?cia bo widze ?e to nic nie da:(

Notka moderatorska:
Zamykam na ?yczenie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry